Jump to content

Siim Rast

Reval-Sport Powerlifting
  • Sisu loend

    362
  • Liitus

  • Viimati külastanud

  • Päevavõidud

    2

Siim Rast viimane päevavõit oli August 2 2013

Siim Rast's oli kõige populaarsem sisu!

Kogukonna Reputatsioon

15 Natuke juba nagu teab midagi

Siim Rast

  • Tase
    Kasutaja
  • Sünnipäev 28.08.1988

Viimase Profiili Külastajad

8 821 profile views
  1. Täna toimub spordiklubis Reval-Sport lamades surumise EMV, võistluste algus kell 11.00. Võistlus on pealtvaatajatele tasuta. Kes, aga kohapeale ei saa tulla, siis on võimalik otsepilti jälgida siit: https://sport.ohtuleht.ee/954045/otsepilt-vabariigi-tugevaimad-mehed-ja-naised-jagavad-medaleid-kas-uus-punktisusteem-lisab-pinget?fbclid=IwAR0dkcJUjUQePvbE0QZ_k6ST6TQ1Og-I4gl6gwqJFHeoQl3g4U3xL8YW_t0
  2. Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg !

    Pole pikalt siia midagi kirjutanud, aga peab seda viga natuke parandama. Olen viimased 2 kuud hästi treenida saanud ja see on selgelt väljendunud ka tulemustes. Vahe tsükkel ennem rasket tsüklit ennem EMV-d on igati hästi õnnestunud. Olen teinud päris suure mahulisi trenne, mida varem polnud võimalik teha. Hetkel käsil 2 kergemat nädalat kuigi surumises pidin kava järgi siiski täna maximumini minema. Panen mõned videod mis hetke vormi ehk kõige paremini kajastada võiksid. Kükk 355kg Lamades surumine 235, 240, 242,5 Jõutõmme 335kg , seda polegi see tsükkel eraldi väga treeninud, seega täitsa korralik tulemus, eeldasin hullemat.
  3. Aitäh Tarmo korraliku reportaazi eest. Suur tänu kõigile kaasaelajatele, oli vägev võistlus. Suur kummardus kogu EM korralduspoolele, andsite võistlejatele parimad tingimused, kõik sujus ja puhas lust oli võistelda. Suured õnnesoovid Alexile, võtsid selle mis sulle kuulus. Õnnitlused ka kõigile teistele medali võitnud sportlastele, ilma töö ja pühendumiseta EMil medalit ei saa .
  4. Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg !

    Vaatasin, et minu viimasest postitusest on ikka väga palju aega möödas juba. Vahepeal on sügishooaeg läbi saanud, tulemused olid head, aga alati saanuks paremini. Peale EMV-d puhkasin 2 nädalat ja detsembri teisest nädalast hakkas juba praegune tsükkel peale, et valmistuda märtsis toimuvaks raw EM-iks. Aasta lõpp oli üldse vahva, revali korduste peale surumine oli endalegi üllatuseks, lisaks pisike puhkus töölt, mis võimaldas trennis käia ka jõuludel ja aasta viimasel nädalal sellistel aegadel nagu ise soovisin. Aasta viimases trennis suutsin ka ühe väikse rekordi teha. Aasta algus on suhteliselt kiire olnud, aga õnneks on kõik trennid siiani kenasti sujunud. Jõutõmbes suutsin teha ära miinimumi, mis ma endale panin, kuigi juba see mis tegin on rekord oleks tahtnud 2 kordust rohkem teha. Eelolev nädal saab olema kergem, sest raskelt on juba 4 nädalat tehtud. Eelkõige tunnen, et närvisüsteem on väsinud ja väikest restarti on tarvis. Plaan on kõigis harjutustes teha umbes 60%-ga ja kordused jätta 6-e juurde, lisaks veel lihashooldus massaaži näol ja Revali spa võimaluste igakülgne ärakasutamine.
  5. Record Breakers, siis selleks aastaks läbi. Võib vist öelda, et oli kõige põnevam ja sündmuste rohkem RB, mis kunagi olnud on. Loodan, et ka publikule meeldis, sest võistlus oli täielikult oma nime vääriline, tehti mitmeid isiklike, kui ka Eesti rekordid. Lisaks abs rekord kg-des ja wilksi punktides. Suured tänud selle võistluse eest korraldajatele ja abimeestele, sest võistlejatele olid loodud ideaalsed tingimused oma tulemuste maksimaalseks realiseerimiseks.
  6. Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg !

    Eile tehtud särgi trenn andis mõningad vastused, mis seis surumises hetkel on. Klassikuid tsiteerides,"Pole paha!" arvestades, et särgiga surumiseks eraldi valmistunud pole, siis tulemus oli isegi üllatavalt hea. Aga üks video ütleb ikka rohkem, kui lihtsalt kirjutatud jutt.
  7. Ma ennustamise jätaks seekord teiste jaoks, aga tahaks ära mainida, et suure tõenäosusega on tulemas kõige kõrgemataselisem Record Breakers võistlus. Seega, kõik kes soovivad näha kuidas suuri raskusi surutakse, siis olge kohal!
  8. Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg !

    Pole väga pikalt siia midagi kirjutanud, viimasel ajal kipub ajaga kitsas olema, aga proovin nüüdsest natuke tihedamini ka oma tegemistest märku anda. Vahepealse mitte kirjutamise märksõna võiks olla, töökoha vahetus ja sellest tingitud trenniaegade muutumine küllaltki hiliseks, millega kaasneb vähene vabaaeg. Aga üldiselt on trennid läinud plaanitult, kõik oluline saab tehtud ja eks näha ole kuhu see välja viib. Võistluste osas on hetkel põhirõhk EMV-l kus tahaks kindlasti korraliku edasiminekut näidata, lisaks toimub juba järgmine nv Record Breakers, kus kindlasti annan endast maximumi, aga kui päris aus olla, siis pole õrna aimugi mis seis särgiga surumises valitseb, eks nüüd sellel laupäeval saab mingit selgust, kus ma asun. Panen tänasest trennist paar klippi ka ülesse.
  9. Väga lahe ja mõnus võistlus kesksuve, meeldivalt palju osavõtjaid ja hea korraldus. Palju õnne kõigile võitjatele. Eraldi õnnesoovid võistluste direktorile ja selle võistluse loojale Tarmop-Le.
  10. Palju õnne Ott ja Raigo! Väga korralik kevadhooaeg on seljataga, olete korraliku puhkuse auga välja teeninud!
  11. Palju õnne meestele, vägevad tulemused!
  12. Tallinn-Helsingi-Stockholm RAW JT!

    Kirjutan ka enda lühikese kokkuvõtte võistlusest. Küki soojendus läks kuidagi väga kiireks, minu grupp alustas võistlust ja mul oli pmts 2 soojenduskatset veel tegemata, kuna ei tahtnud väga suurt hüpet viimase soojenduse ja algraskuse vahel teha, siis tegin ikkagi kiirelt oma planeeritud katsed sinna vahele ära. Esimene katse oli natuke ebakindel, aga kirja ma ta sain, teiseks katseks panin 320kg sellega tõusmine ei olnud kõige kergem, seetõttu otsustasin kolmandast katsest loobuda. Surumise puhul oli soojendus samuti väga petlik, ei olnud üldse nii kerge kui võiks olla. Algraskuse olin teadlikult valinud madala, alguses ehk ei olnudki surumises mingit väga erilist plaani, aga kuna esimene katse 205 ja teine katse 220 olid väga kerged, siis otsustasin, et 230 tuleb ikkagi ära teha, katse kohta võib öelda, et ei olnud kindlasti veel täiesti piir, see teeb ainult headmeelt. Tõmbes alustasin samuti teadlikult madalalt, et oma haart viimaseks katseks hoida, algraskus 310 oli kerge, teine katse 330 ei tundunud ka midagi ulmelist, käsi hoidis korralikult ja sellepärast saigi viimaseks katseks valitud 350, võib öelda, et keskendusin selleks katseks nii hästi kui suutsin, lisaks andis oma osa ka publiku meeldiv kaasaelamine, ühesõnaga suutsin ka selle raskuse ära tõmmata, käsi hoidis erinevalt EM-ist väga hästi ja andis väga palju motivatsiooni juurde, et MMil korralik tulemus teha. Tulemuseks siis kogusumma 900kg (320, 230, 350) ja tasuks ABS võit. Kahju, et seekord Tallinna tiimil naisvõistlejaid polnud, sest suure karika pidime loovutama, aga järgmine kord lähme toome ta tagasi Suur aitäh taustajõududele ja kaasvõistlejatele, oli väga tore päev Helsingis
  13. Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg !

    Kirjutan ka väikse kokkuvõtte EMV-st. Juba etterutatesvõib öelda, et oli hea võistlus, kuigi sportlasena tahad alati rohkem, siis tuleb rahul olla sellega mis on, aga põhiline on siiski järgmistel võistlustel veel paremat tulemust näidata. Kui rääkida lühidalt ettevalmistusest, siis see oli/on suunatud suurel määral RAW jõutõstmisele, aga kuna ma olen koguaeg särki osanud küllaltki hästi kasutada, siis tavaliselt kaasneb baasjõu kasvuga ka areng varustuse puhul. Nii ka seekord, sest raw surumise rekordi suutsin Tsehhis viia 227,5kg-ni mis on juba päris korralik tulemus, siis sisimas lootsin ja ootasin, et ka särgiga surumine õnnestub. Särki tegin 2x ennem võistlust, esimene trenn mis sai tehtud 5 päeva peale EM-i oli vaat, et parem kui viimane trenn ennem võistlust, aga võin öelda, et trennis ma tegelikult 300+kg rinnalt surunud ei olegi, seega enda jaoks sai kinnitust jällegi tõsiasi, et võistlustel õnnestub enda trenni tulemust tihti ületada. Kui võistlusest endast rääkida, siis soojenduse tegime natuke liiga kiiresti, ehk siis viimase lavataguse katse ja esimese võistluskatse vahele jäi umbes 20min. Soojendus läks iseenesest hästi, aga alati sellise pika ootamisega hakkad mõtlema, et kas algraskus on täna ikka kerge ja äkki oleks pidanud midagi muutma jne. Ühesõnaga oli 20min korraliku praadimist, mis lõppes sellega, et 292,5kg pole kunagi nii kerge olnud kui nüüd võistlustel. Järgmise katse raskus oli juba ammu paigas, ehk siis igaljuhul tuleb minna suruma uut nr-it, lisaks oli oluline, et selle katsega suudaks kindlustada abs esikohta, sest Kaidoga võis vahe olla 22,5kg, siis oli tulemus minukasuks, väiksema vahe puhul oleks Kaido võitnud. Teine katse ja 302,5kg oli korralik pingutus, eks suuremalt osalt oli asi kinni peas, aga õnneks suutsin ennast ikkagi sellel hetkel maksimaalselt realiseerida ja selle ühe raske koha mis tekkis ületada. Viimaseks katseks valisin 305kg, aga kuna eelnevad kaks katset olid võtnud just keskendumisejõu ja lisaks ka teadmine, et kõik mis sellelt võistlustel võtta andis on käes, siis väga raske on ennast motiveerida viimaseks katseks. Võistlusega jäin ise väga rahule, sest ABS tiitel oli asi mida ma olen alati tahtnud, lisaks kehakaalu kuld ja juba eespool Tarmo poolt mainitud meeskondlik võit. Aga selle võistlusega veel hooaeg ei lõppenud, juba laupäeval sõidame Tallinna võistkonnaga Soome, et kaitsta oma tiitlit Tallinn-Helisingi-Stockholm kolmelinna võistlusel, kuigi sellel aastal läheb see väga väga raskeks, sest naisi kahjuks tiimis pole, aga kuna arvestus käib nii, et nii meeste kui naiste tulemused liidetakse, siis paraku on võit küllaltki teoreetiline, aga kaotame me ei lähe ja anname endast parima. Lisaks kolmelinna võistlusele on veel jäänud kevadhooja kulminatsiooniks Raw MM Salos. Selle võistlusega seoses on mõningad ideed ja mõtted, aga las nad esialgu jäägu enda teada ja vaatame kas õnnestub ka midagi neist täita. Lõpetuseks tahan tänada kõiki kes on mind toetanud ja pöialt hoidnud, ilma teieta oleks väga keeruline kõike seda saavutada olnud. Lisaks panen ka video rekordkatsest, oli üks pagana emotsionaalne värk
×