Jump to content

sokos

Kasutajad
  • Sisu loend

    16
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

sokos

  • Tase
    Algaja
  1. Ostke, lugege vaadake. Lühike hea jutt, ilusad suured pildid.
  2. http://www.postimees.ee/280206/esileht/sport/193429.php
  3. kehale truu

    Kes ei riski see ?hampust ei joo ! Naised tänapäeval ohustavad tihti oma organismi hoopis hullemaga kui seda on mingiks hetkes keha rasvaprotsendi madalaks viimine. Kui see protsent pikka aega madal ei ole siis ei juhtu hullu midagi. Visuaalne, naiselikkus, kehakumeruste pehmus taastub, ikka väga kiirelt.
  4. MILLES ASI , MIKS MU POSTITUS KUSTUTATI, KAS EKFL TUNDIS ENNAST PUUDUTATUNA, SAI PIHTA, ET RÄÄGIN TÕTT? JAMA VÄRK, AGA NOH KUSTUTAJA ON JU LIHTSALT KÄSUTÄITJA, TEDA VÕIB MÕISTA. KÄSUANDIJAT AGA KÜLL MITTE
  5. EKFL ja Kalmus!

    Soovitan sama sulle bohemianrhapsody.... Kas sa ise tõesti asjadest ikka aru saad piisavalt?? Kahtlen. Aga, ega kõigilt inimeselastelt saagi taiplikust nõuda oodata. Loe ja süvene, või peab tõesti sinu mõistuseni jõudmiseks kõik sinu endaga juhtuma, et pea lõikama hakkaks, loodan et siiski mitte.
  6. Eesti mees.

    http://www.postimees.ee/lisad/arter/index.php
  7. EKFL ja Kalmus!

    Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liidu (EKFL) tänases uudiskirjas distantseerib alaliit ennast hiljuti WFF-i MM-il neljanda koha saanud Marek Kalmusest, kes tegelikult kannab veel dopingu kasutamise eest määratud kaheaastast võistlus keeldu. EKFL-i teates seisab: "Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liit, esindades Eestit Rahvusvahelises Kulturistide Liidus (IFBB), peab oma kohuseks teatada, et aastast 2001 teostame dopingukonrolli Eesti meistri- ja karikavõistlustel, täidame WADA ja ROK-i antidopingu reegleid ning teeme koostööd Eesti Antidopingu Keskusega. Meie üks tähtsamaid eesmärke on propageerida terveid eluviise ja puhast sporti. Alates 1. jaanuarist 2006.a.on EKFL-ga liitunud sportlastel keelatud osaleda teiste (dopingukontrolli mitteteostavate) kulturismi ja fitnessi organisatsioonide võistlustel. Me ei saa aga keelata EKFL-i mittekuuluvate klubide sportlasi, (nagu Marek Kalmuse võistlemine WFF-s) osa võtmast teiste organisatsioonide võistlustest. Küll aga taunime meediakära, mis sai osaks veel dopingukaristust kandvale Kalmusele." SPORTNET EKFL-i TEATUD TEGELASTEL EI JÄÄ ENAM MUUD ÜLE MILLEGA KALMUSE EDU natukenegi KUIDAGI VÄIKSEMAKS ÜRITADA MUUTA, ÜLDSUSE SILMIS. SAAMATA KAHJUKS ARU SELLEST, ET JUSTNIMELT SELLEGA NÄITAVAD NAD NÄPUGA ENDA PEALE JA ÜTLEVAD, "ME OLEME JOBUD" SAMAS EI OLE MINGIT TAUNIMIST TEISTE SPORTLASTE SUHTES ÜLESSE NÄIDATUD, KES MUIDE ON EKFL-i LIIKMED JA SEALSAMAS WFF-i liigas VÕISTLESID, SEALSAMAS MM-il, NAGU ARGO ADER (TEINE KOHT), IMRE VÄHI (KOLMAS KOHT) ISEGI SELLISE "NÄPUKA" LUBAB EKFL ENDALE SELLES LÄKITUSES, ET KALMUSE AMATÖÖRIDE MM-i võitu EI OLE SEAL KIRJAS VAID NAGU LUGEDA VÕITE SIIS SAAVUTAS KALMUS WWF-I MM-IL NELJANDA KOHA KUIGI NELJANDA KOHA SAI TA JUBA HOOPIS TEISEL VÕISTLUSEL, SEE OLI PROFIDE MM-il Nagu varemgi on üritatud Kalmust EKFL-i poolt üldsusele näidata väiksemana kui ta on nii ka nüüd, üks ja sama käekiri ja selle omanik on ei keegi muu kui hr. TOKKO ise. EKFL-i " Peajumal" ARVAN, ET KALMUSEL ON JUMMALA SAVI SELLEST KUIDAS EKFL TEMA EDUSSE SUHTUB. POLE TA JU KUNAGI SELLE IMELIKU ALALIIDU SOOSIK OLNUD. Noojah, eks need kes seda kuradime kemplemist on jälginud naeravad koos minuga kaasa, mõeldes umbes nii, et see EKFL on ikka paras lasteaed küll. Just see viimane EKFL-i läkitus, "distantseerub ja suhtub taunivalt Kalmusele osaks saanud meediakärale." Andke minna, ikka väga haiged seal koos ju.............................. Kokkuvõtteks selle kõige kohta on olemas üks hea idamaine ütlus: "LAS KOERAD HAUGUVAD, KARAVAN LÄHEB IKKA EDASI"
  8. Eesti mees.

    Siin-------------------- http://www.postimees.ee/101205/lisad/arter...6_1.php--------
  9. Valeinf.....))) 21.30 sport , spord-is.
  10. küsimus Vend Vähile

    sinu vastust lugedes tundub , et oled kuupealt............ sõnavabadus või, ok. ma siis soovitaks 80% rasvu, 0,5 valke, ja ülejäänud lihtsüsivestikuid. areg saab olema tubli, lähed kohevaks nagu pügamatta puudel......
  11. küsimus Vend Vähile

    RASVASID ROHKEM KUI VALKE SEGI LÄINUD???
  12. Ott vs. Kalmus

    ..........kas sa kalmuse pilte vaatasid? Ott pole kunagi selline olnud.
  13. Aga kas sa tead, kui paljud on oma tervise "keemiaga" tuksi keeranud? Kas oldman teab siis???????????????????
  14. M. Kalmuse uued pildid !

    Kui saab siis, hakkab võistlema fitnessis elukutselistega. Annab õiguse osaleda teatud kommerts võistlustel............. WFF liigas????
×