Jump to content

CoolX

Kasutajad
  • Sisu loend

    21
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

CoolX

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 09.12.1987

Kontakteerumise viisid

  • Website URL
    http://

Profiili informatsioon

  • Interests
    Korvpall, jõusaali treening
  1. Kui mina võidaksin mingi tiitli siis oleks mul ausalt täiesti ükskõik palju raha ma selle eest saan, tähtis on ikkagi ju võit. Oluline on saada mingi karikas, mis seda võitu meelde tuletaks ja diplom. Pole oluline karika suurus ja hind, tähtis et selle saaks . Ja ilmselt ei tee siin keegi trenni tulemuste ja võitsluste pärast, vaid enda jaoks- parem välimus ja tervis. Võistlused on vaid "boonus". PS. kas siin teemas ei pidanud mitte küsima Kaido Leesmani treeningu kohta, asi sellest päris kõrvale kaldunud juba.
  2. Küsimus kangi kohta

    jah lukud arvestatakse ka sisse. Ette öeldes, kõik kraam läheb sisse- kang, lukud, raskused ja pane sinna külge mis tahad, see arvestatakse ka juurde.
  3. Treening kaks korda päevas

    Kaks korda päevas treenivad ennast vaid mõned tippkulturistid, ei oska öelda paljud neist ja kes, keda tean Marcus Ruhl ja Anrie ka tegi nii. Tänapäeva omad treenivad hommikuti väiksemaid lihased- kõhtu, säärt ja biitsepsit. Arnie ajal tehti ei tea mida. Aga tuleb öelda, et need, kes nii treenivad on mitmeid aastaid jõusaalis treeninud, isegi 3-4 aastase jõusaali staasiga treenijat ootaks ilmselt ületreening. Kui nüüd sina hakkaks tegema mingi tippkulturisti kava järgi trenni, siis vb 1-2 nädalat peaksid vastu, areng oleks muidugi selle ajaga hea, a seevastu edasi tuleks suur ületreening, ning tekib väga suur tagasiminek ja väga pikk sunnitud treeningpaus...... Kui tahad treeninma hakata vaata Fitness.ee treening kavasid, kui algaja tee algaja oma, kui endal rohkem kogemusi/teadmisi tee endale ise oma võimetele vastav kava.
  4. säär 51cm..... Oleks endalgi midagi lähedast. Minu 35cm paistaks oti kõral istudes midagi hullemat kui makaron . Mis harjutusi ja kui palju Ott jala tagaosale teeb?
  5. Selili kangi surumine otsmikult.

    siin äkki mõeldud prantsuse surumist, kangi lased otsmikule (või selle kohale).
  6. 100m

    järgmine sada meetrid tulevad kiiremini, kui enimene, kuna hoog on sees, ei pea ju startima, nii et arvutamisega ei saa midagi...
  7. inimene juba mitmeid tuhandeid aastaid lehmapiima tarbinud. Vähi ja allergia einemis sageduse suurenemine ilmnenud just 20 saj. Miks enne see siis vähki ei tekitanud ega tervisele kahjulik püolnud ja alergiaid ei tekitanud??? Loll jutt, jooge piima edasi. PS. uuring tehti kindlalt mingite suurlinna rikurite põhjal, kelle ainuke sport on tööl käimine
  8. Mv Spordiklubi väga hea ja odav koht, parim hinna ja kvaliteedi suhe, vähemalt Tartus.
  9. Kuidas peab seeria lõppema?

    Mina seeria lopetan siis tekib tunne, et kurat kui ma veel selle rraskuse üles tõstan suren ära. Tavaliselt seerias 5 korduse pel hakkab raske ja 10. tuleb läbi suure pingutuse. Mõte on koguaeg tehnikal, et ei laseks raskusel tehnikat segama hakata- olgu kui raske tahes, harjutuse soorituse puhtus on tähtsaim.
  10. kui vanalt oleks normaalne alustada?

    Minu arvates on paras aeg jõusaalis iseseisvalt midagi ära teha 16-17 aastasele (see on vanus on muidugi inviduaalselt väga erinev). Nooremena jõusaali minnes peks kindlasti treeneri käe alla treenima.
  11. ühe käega kätekõverdused.

    see nõuab palju harjutamist, kõige raskem on algul head tasakaalu saada. Mina vähemalt alustasin algul ni, et proovisin teha nö. poolikuid kõverdusi, et ei lasknd täiesti alla. hakkasin järjest allapoole laskma ja nüüd on asi täiesti käpas, mul läks mingi 4-5 päeva, et asi selgeks saada..
  12. kas see kava sobib.?

    Triitsepsile, biitsepsile liiga vähe harjutusija võiks nagu kõhu külglihaseid ka treenida. 2. päeval tee ainult jalgu, ära sinna biitsepsit toppima hakka, tõsta biits esimesele päevale. Jalgadele võiks veel teha ka pöiatõuse seistes. Esimese päeva kavaa võiks siis juurde panna see bittsepsite harjutus ja veel midagi biitsepsepsile juurde. ja ka triitsepsile üks harjutus juurde, näiteks Allasurumised plokil köitega. kolmandal päeval soovitaks jõutembed viimaseks panna. Pole küll ekspert kuid selline on minu arvamus. Loodan, et keegi veel aitab sind....
  13. Pange oma raskused üles

    rind: 60 selg: 40 biitseps: max 30 (kaldpinnal kangiga) triitseps: max 35 (prantsuse surumine) jalapress: max 150 kg säär: 80 kg (kang õlgadel säärte sirutused)
  14. küsimus

    Kus müüakse Tartus proteeiini, mida odavam seda parem, kirjutage aadress ja poe nimi.
×