Jump to content

Urunugis

Kasutajad
  • Sisu loend

    27
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Urunugis

  • Tase
    Algaja
  1. Kahjuks ei käi intelligentsus ja elukogemus käsikäes. Veinikaarija jutul põhineb ka alus, kuna olen ka ise kohanud inimesi, kes hariduses jäävad noortele alla ja nende elukogemus pole midagi muud, kui et ära võta viina, sest see on halb, halb.Seetõttu ei saa vanemate elukogemusele nii palju rõhku panna, kui mõned arvavad. Kuid ma ei ütle, et elukogemus on negatiivne, lihtsalt on inimesi, kes suudavad oma arulageda jutuga selle positiivse omaduse summutada.
  2. Pronkskuju

    Diskussioon siin kipub üle mõistuse minema, kuna see foorum on suunatud ikka spordialastele küsimustele, mitte aruteluks pronkssõduri saatuse ja tema olemuse üle. Selle jaoks, on ilmselgelt, teised leheküljed, kus oma meelt avaldada. Imelikuna tundub mulle ka, et siinsed täiskasvanud inimesed, ei suuda mõista, et selline pikk targutamine ühel ja samal teemal, ei muuda midagi. Neile, kes oma kinnisidees nii kinni on, muutub võimatuks seletada lahti asja õige loomus. Ehk siis jätke see jant ja keskendugem spordile, asjale mida siin leheküljem propageeritakse. Nagu Ilves täna kõnes tsiteerides Marcus Aureliust, teeksin ka mina seda "parim kättemaks on mitte muutuda nendesarnaseks." Tähendab see siis, et sellise pideva röökimisega sel teemal, muutume varsti nende sarnasteks, kes pronkssõdurit kaitstes karjuvad teistest üle, et näidata oma arvamuse õigust. End Of Subject!
  3. Haigus

    Nojah,tänud et vastata viitsisite,eks ma ravin siis köha välja ja vaatan mis edasi saab.
  4. Haigus

    Jah,tõesti,mu väljendus ei klapi,kuna mõtlesin tervekssaamise all palaviku kadumist. Eks ma vahel imelikult räägin, kuid loodetavasti saadakse minust aru. Aga küsiks veel, et kuidas jõutrenniga olukord jääb?
  5. Haigus

    Lugu selles, et täpselt nädala eest jäin haigeks. Võtsin aja maha ning kolmapäeval sain juba terveks. Seniajani pole trenni tikkunud. Sooviks alustada uuesti trenniga, kuid küsimus oleks, kas preagu just peaks ja kas sama kavaga, mis enne? Hetkel oli protsessis jõutsükkel ning 3 nädalat jäi lõpuni. Hing kisuks nagu selle juurde, et see lõpetada, kuid kas on soovitatav? (Mõtlen samade raskuste ja sama intensiivsusega) Ja lõpuks sooviks vastust, kas hetkel oleva köhaga oleks soovitatav trenni teha või seegi välja ravida? Tänud vastuste eest!
  6. Valu õlas

    Eile sai trennis käidud esimene kord peale kukkumist.Kergemate raskustega treenides ei andnud nagu tundagi ning täna oli õlg kuidagi imelikult paremaks läinud.Enamikke venitusi tehes ei anna tundagi enam.Aga tänud vastuste eest.Tuleb hakata vaikselt siis uuesti trenni tegema,kuid väiksemate raskustega alguses siis.
  7. Valu õlas

    Preagu nagu teengi isoleeritud harjutusi.Õlga pole veel proovile pannud.Rinnapäeval sai samuti surumine ja lendamine kavast preaguseks välja võetud.Loodetavasti kaob asi umbes nii nädala-kahega ära.Preagu peale sauna on tunne täitsa mõnus,ei anna tunda nii palju ja paidub kh paremini.
  8. Valu õlas

    Asi selles,et juba nädal aega on õlas valu.Eelmine nädal olid mul jalgpalli võistlused ning peavõitluses kukkusin nii haledalt,et kogu raskusega paremale õlale.Nüüd on valu vaikselt taanduma hakanud,kuid spetsiifilisi venitusi tejes,nt käe pea taha tõmbamine lööb õlga korraks terava valu.Küsimus oleks,et nagu kaua peaks nt õlga ja õlaga seonduvaid harjutusi mitte tegema?
  9. Kergem treeningperiood

    Nii,sai nüüd peale suve taas jõusaalis käimas hakatud.Küsimus oleks , kui kaua peaks kergem treeningperiood kestma,et taas maksimumraskusega tegema saaks hakata. Mõistan,et üleöö vastupidavus trennis tagasi ei tule. Kas normaalraskusega oleks soovitatav tegema hakata umbes nii kuu pärast või siis kui enestetunne lubab?
  10. kodarluumurrust paranemine ja uuesti trenni

    Endal õnnestus eelmine aasta murda ära parema käe väike näpp.Asi oli kipsis umbes kuu aega.Pärast kipsi eemaldamist oli kuu aega selline imelik tunne, kui vigastatud sõrme sai mõne tugevama asja nihutamiseks kasutada.Pärast suve aga, kui sai jõusaali mindud, ei andnud näpp küll enam midagi tunda,kuid muidugi puhkus oli ka pikk,3 kuud. Soovitaks nagu peale kipsi mahavõtmist paar nädalat vahele jätta käetreeningut ning kui tunned et asi on korras,alustad natuke väiksemate raskustega.
  11. Haigus

    Haiguseks oli ainult palavik,mis kestis vaid 1,5 päeva.Täna oli kehaline ning haigus tunda ei andnud....justkui energiat oleks isegi rohkem olnud.
  12. Haigus

    Asi on nüüd selles,et kas peale haigust tasuks ikka samamoodi trenni teha nagu enne? Haige olen olnud vaid 2 päeva ning midagi eriti tõsist pole olnud.
  13. Kas on mõtet?

    Hm....tõesti kahtlane värk.Võiksid tõesti pildid üles panna.Aga see et sa 8 aastaselt trennis hakkasid,ei tähenda alati,et oleks nüüd eriti rambo.Trenni tuleb teha ikka korralikult ja asja juures olles.
  14. Seljavalu & Jõusaal

    Endal ka nagu paar korda visanud valu alaselga.Proovi lihtsalt trenni alguses selg soojaks teha,endal on ikka aidanud küll,eriti rinna treeningul. Aga arsti jutt on muide kül väga imelik,eks ta ise pole juhtunud ilmselt kunagi jõusaalist midagi lugema ja ajab nüüd vana rasvaga läbi,mida kuskilt noorusaastatel kuulnud on.
  15. sinu pikkus ja kaal, vanus?

    167 cm,56 kg,14 a.
×