Jump to content

Kaval

Kasutajad
  • Sisu loend

    152
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Kaval

  • Tase
    Kasutaja
  1. Valud, rangluu.

    Tänud. Kas keegi oskab veel midagi öelda... ?
  2. Tervist Selline mulle tundmatu mure, et rangluu piirkond on ülimalt valus ja mõlemalt poolt. Kui väga täpne olla siis enamuses rangluu keskosa ümbrus. Ja seda rinnalt surumise ajal ning negatiivse kaldega rinnalt surumise ajal, valu tipp on liigutuse lõpus. Metsikult valusaks on läks viimati ja pole enam teind neid harjutusi. Endal tundub, et see tekkis, kui hakkasin negatiivse kaldega surumist väga pingutama. Kellegil on sellist muret olnud? Pole nädalakesega üle läinud. Arvamusi?
  3. Tere taas Tänan konstruktiivsete vastuste eest, oli abi nendest. Suured tänud! Neile, kes siin jorisevad ja terroriseerivad... kes teie olete, et öelda mulle, kuidas ma hakkama saan ärijuhtimise magistris???? Väga hästi saan! Hea juhi üheks tunnuseks on see, et tema ei pea kõike teadma, kuid tema peab teadma, kus on allikas, kust saab kiireid ja asjakohaseid vastuseid !!! Arvasin, et fitness.ee on selleks kohaks(kuna peale kooli soovituse, saab siin infot inimeselt, kes ise mõne loengu on võibolla ka võtnud). Kuid enne tuli mitu vingumist ja mõtetut kommentaari, kui ilmusid vastused välja, mis ka aitasid. Seega sai jälle tõestatud, et mis kuradi isekaid inimesi see koht täis on. Kui küsimus ajab naerma siis naera kodus üksi arvuti taga - tõestasite ainult, et siit pole vaja mul enam midagi uurida. Tore oleks kui see teema nüüd lõppenuks leotakse, järjekordne halb näide fitness.ee foorumist. Tänud!
  4. Sain uuesti aru, miks ma foorumites pole aastaid aktiivne olnud. Pole mõtet midagi küsida. Kallid inimesed te peaksite ülevaatama foorumi definitsiooni ja aru saama, milleks foorumid olemas on. Ilmselt kaob see taju, kui oled postitanud vähemalt 2000 postitust. Viimane kord... ma ütlen! Katsuge vähegi ennast kokku võtta. Head päeva!
  5. Tere Olen Tartu Ülikoolis ärijuhtimise magistris. Võtaksin hea meelega endale vabaaineks midagi kehakultuuri või toitumise alalt. Ehk oskab keegi Tartu Ülikooli õpilastest või teadjatest nõu anda, kas Tartu Ülikoolist oleks midagi sellist valida? Ise nagu õppekavasid vaadates väga ei leia. Jään vastust ootama.
  6. WiFi ühenduse probleemid

    Vabandust jah, minu viga.... password tuleb kaks korda sisestada, mitte password ja username. Password on 9 sümbolit ning koosneb numbritest ja A kuni F tähtedest, keegi tark teadis rääkida et see on 10 - 26 hexademical characters - nii ja kui selle sisse panen siis viskabki selle errori - mida teha?
  7. Tere Üks probleem, äkki keegi oskab vastata. Nädalavahetusl õpin Tallinnas nng ööbin sõbra juures, kuid ei saa läpakaga kuidagi netti seal. Mul on olemas täpne "username" ja "password", kuid kui need sisestan, siis annab järgmise errori: The network password needs to be 40bits or 104bits depending on you network configuration. This can be entered as 5 or 13 ascii charecters or 10 or 26 hexademical charecters. username ja passeword on sama sümbolite kombinatsioon ja sümboleid on seal 9 tükki, olen mingi teise läpakaga saanud, kuid uus läpakas viskab sellise errori. Oskab keegi midagi soovitada?
  8. Värvipimedus ja sõjavägi

    Selge, ei ega ma ei tea kas see peaks takistama, lihtsalt tahtsin küsida. Komisjonist saadeti silmaarsti juurde uuringutele. Kellegil veel on kogemusi või teadmisi sellise asjaga??
  9. Keegi oskab anda infot sellise asja kohta nagu värvipimedus ja sõjavägi. Täna mitmendat korda käisin komisjonis, nüüd saadeti silmaarsti juurde, mul mingil tasemel värvipimedus. On see kedagi takistanud sõjaväkke minemast? Kuskilt mujale kah infot sellise asja kohta ei leia. Kui keegi oskab midagi öelda, siis ootan.
  10. Tere taas Jutt ja seis selline, et keha hakkab käest ära minema ja aeg midagi ette võtta jälle... käisin vist umbes nii 10 kuud jõusaalis aga suvel mai kuuga jäi see pooleli, areng oli juba korralik ja välimus nii enam vähem... aga kuna mai kuust jäi teatud põhjusel pooleli ja on siiamaani pooleli olnud siis selle ajaga on kõik see väike lihasmass kadund ja ka paar kilo ikka rasva juurde tulnud. Nüüd plaaningi uuesti ennast käsile võtta, kuna aega ehk rohkem. Kuidas alustada? Eesmärgiks on lihtsalt parem keha, mitte ülikuiv vaid lihtsalt. rasva on nüüd nii palju kogunend juurde, et kõhulihased on korralikult ära kadund nende alla. Kas alustada nüüd sellega, et kaalu pisut ennem vähendada ja siis hakata jõusaalis käima või hakkata kohe nii öelda uuest musklit kasvatama. Algul oleks vist kergem rasvast lahti saada kui pärast? Siis ka kergem juba lihasmassi kaotada. Tänan
  11. väike abipalve

    palju lihast selle ajaga kaotasid? või polnud midagi kaotada ja võtsid maximumi rasvapõletusest?
  12. Millal tuleb müüki ?

    Mix vale alafoorum? ja tahaks teada jah kunas poes uuesti ON toodet 100% whey näeb?
  13. Kuidas kasvada vaikselt?

    jeap olen enamuses need targad artiklid siit läbi lugend... tahax et mõni tark kommenteeriks kas üldiselt mu kirjelduse järgi on kõik õige või nii?
  14. Kuidas kasvada vaikselt?

    Tere, olen siin viimased kuud rahulikult rasva põletand ja olen jõudnud sinnamaani kus praeguseks aitab... ise hetkel kulturist ei ole ega plaani ka hakata, aga jõusaalis olen käinud varsti nii aastaringi ja küll viimased kaks kuud tulemused kohapeal seisnud, tahax et need hakkaks nüd vaikselt tõusma... asi selles et ei taha nüüd enam palju rasva peale koguda, ei ole eesmärgiks suuri lihamägesid kasvatada, aga soovin tahan jõusaalis käia ja rauaga ikka mängida ja et mass ikka vaikselt kasvax kah, loodan et saite eesmärkidest aru.... nüüd ongi küsimus, et kui suur peaks mu kaloraaz olema et nii vaikselt, ilma rasva lisandumata kasvada... BAViks sain endale 1836 ja BAViks rasvast vaba massi järgi 1728 ja võtan sealt umbes keskelt... et BAV enam vähem nii 1800 ja shiuke keskmise ning mitte väga aktiivse eluviisi vahel hetkl... tuleb päeavsex energiavajaduseks 2400 - 2500 kcal, et kaalu sälilitada TEOREETILISELT.... et kas peaks siis nüüd enam vähem selle ümbruses oma energiavajadust hoidma või vaikselt kõrgemal ja kuidas hoida seal süsikate ja rasvade tasakaalu... valku tarbiks enam vähem 1.8 - 2 g ühe kg kohta... Tänud targad...
  15. Keharasva mõõtja

    shiukse samasuguse jupi saab kaasa kui ostab kolm pakki kellogs special K mul neiu ostis ja võtsin rasvamõõtja endale... samasugune jublakas... nüüd enda lõbuks vaatna lihtsalt mis näitab vahest...
×