-
Content count
79 -
Last visited
Posts posted by lili
-
-
Ühesõnaga 7 päeva nälgimisega on võimalik väga häid ja kiireid tulemusi saada.Seda nüüd küll öelda ei saa!
Kiire tulemus pole kehakaalu, -kuju või -koostise reguleerimisel kuskilt otsast hea.
Edasi mõelge ise!
-
Niiet praegused ja tulevased lapsevanemad tehke toitumise põhitõed endale selgeks, siis on ka lastele mida õpetada. Kooli tervisekasvatus, mulle tundub, algab liiga hilja – kodused harjumused on oma töö juba teinud.
Rõõmustav, et Eestis parema koolitoidu nimel juba töötatakse.
Pole uurinud kas ja kuidas USA-s on koolitoitlustamist muudetud, aga 10 aastat tagasi oli koolidel sageli kiirtoitlustusettevõttega leping ja toit saabus kotikeses igale lapsele...
-
Hea antireklaam kiirtoidukettidele.
See võibki olla üks osa ühiskonnas ülekaalulisusest tingitud probleemide lahendamisel.
Suhtumine ülekaalulisse, rasvunud inimesse sõltub ikka minu ja selle konkreetse inimese vahelisest suhtest jpm., ainult kehakuju, kaal, juuste värv jms. ei ole määrav.
-
Pärast mitme nädala möödumist pole ikka suudetud küsimusele vastata. Masendav.
Võta korraldajatega ühendust, nad ei pruugi ju seda foorumit lugeda.
-
Kusjuures tegemist oleks päris huvitava-arendava trenni ja tugeva koormusega, mis eeldab parasjagu jõudu ja akrobaatilisi oskusi.
Ja mulle paistab, et esinemiseks oleks igati lahe ja vaadatav vorm.
Stripi jätaks muidugi ära.
-
Vastaks su oma sõnadega: alati on võimalik kontakteeruda....Väga kuum teema küll, mida kohe foorumisse püsti panna.... eriti veel uudiste ja artiklite alla. On olemas meiliaadress info@fitness.ee, kel veel valitseb teadmatus...
Muide su profiilis ei ole küll ühtegi kontakti ega muud olulist, va kasutajanimi, märgitud...
Isiklik info
lili
Kasutaja
Vanus teadmata aastat vana
Sugu määramata
Asukoht teadmata
Sünnipäev teadmata
Huvid
Info puudub
Kontaktinfo
Info puudub
Info puudub
Info puudub
Info puudub
Nii et...
Tänan vastamast!
1) Kontakteerusin piisavalt, ka meilitsi.
2) Foorumis võib püstitada kõiksugu teemasid, sõltumata kellegi subjektiivsest temperatuuritajust või hinnangust. Minugi poolest võib kogu loo tõsta sobivamasse kohta.
3) Minu profiilis ei peagi kontaktandmeid olema. Võistlejana peaksid mu kontaktandmed olemas olema.
Nii et....
-
Õige on kirjutada pildivead.....tahtlik.
-
http://gallery.fitness.ee/main.php?g2_itemId=191470
http://gallery.fitness.ee/main.php?g2_itemId=191472
Neil piltidel pole mina, järelikult ei saa ka minu nimi siin figureerida. Alati on võimalik kontakteeruda ja üle küsida kui valitseb teadmatus, mitte umbes pilt ja nimi kokku panna.
-
Raamatukogus (Tartu Linnarmk. näiteks) ka see raamat täitsa olemas.
-
Mõned näited minu maitsest siis...
Cradle Of Filth http://www.youtube.com/watch?v=xbGEFUtPsTE
Cradle Of Filth http://www.youtube.com/watch?v=TaBOgolhK0w...ted&search=
Arch Enemy http://www.youtube.com/watch?v=scSInJW9lbk
-
165/ 61.....kasvan veel
-
Segane kava. Seda ka harjutuste kirjelduse osas (nt. rinnalihase painutus).
-
45 kraadi
-
Deicide, Napalm Death, Sepultura, Iron Maiden jne.
-
ootototototot, see ei saa õige olla......Väidate et käe ümbermõõt on ~1 meeter ?hahahaaa...head nalja teete, mehed. Parim on see, et tõsimeeli läheb arutamiseks....
-
Ega polegi üheseid kriteeriume. Kui tekib see eriline energeetiline side, kui on olemas see tajutav "miski" siis ongi ideaalne. Mingiks ajaks. Arusaamised, inimesed jm. on ju pidevas muutumises.
Täiuslikke pole. Ikka tuleb milllegagi leppida. Või veab, et olemasolevad puudused pole sinu jaoks märgatavad-olulised.
-
2-3 g kehakaalu kg kohta
-
Kinnitades nn. meelekohtadele suurendab uskumatult ajutegevust. Ja see pole veel kõik...
-
Kas välistad ületreeningu ?
-
Miks segaduses?
-
Miks sa ei taha jõusaalitrenni teha ?
-
Kui menüüs on ära märgitud 100 g lahjat maitsestamatta kohupiima, siis igaloogika järgi võib sinna ju näiteks, värskeid Mustsõstraid sisse panna ? Või siis mingi lusikatäis moosi, kuna paljalt see näost sisse ajada on....nojah teate isegi.Ning kas tatrale millele peale olen maitsestamatta jogurtit pannud, kas sinna võib näiteks puhast pipart peale panna ? Seda tean et sool on Väga paha paha. Kuid puhas pipar peaks ju ok olema ? Nagu maitseks, et toit inimlikuma maitsega oleks ?
Ma küsiksin M.Kalmuse käest kuid ma ei taha teda enam tülitada, piisavalt talle pinda käinud juba.
Värsked mustsõstrad võivad olla, moosi asemel mett ehk. Pipar ei sega.
Võid M. Kalmuselt küsida ka julgesti....
-
Kui sul on tugev tahtejõud saad sa aastaga hakkama.
Tahtejõudu sulle!
-
No kõrreks, vat see oli hea naliMina ja kõrreks, aina paremaks läheb
Eks ma ostan täna Marekilt selle toitumis&treening kava ära.
Keegi äkki tahab midagi juurde lisada ? Soovitusi ?
Kui palju kulutab hüppenööriga hüppamine kaloreid ?
Hea soovitus:
järgi hoolega neid näpunäiteid, mis M. Kalmuselt saad ja imetle peeglist paranevat vormi.
kaalu alla võtmine ruttu
in Algajad
Posted · Report reply
Sellises ulatuses kaalulangetus sinu kehakaalu puhul lühikese aja vältel enne võistlust pole kuskilt otsast arukas ettevõtmine. Taoline ekstreem võib olla isegi eluohtlik. Soovitan järgmisteks võistlusteks valmistumisel varuda aega ja praegu rääkida oma targa treeneriga.