Jump to content

Vahue

Kasutajad
  • Sisu loend

    496
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Vahue

  • Tase
    Kasutaja
  1. Lõuatõmbamine

    Imelik lugu, ma andsin ka siin teemas nõu, aga miskipärast on postitus kadunud. Mis toimub?
  2. Kes vöidab jalgpalli MM'i?

    Itaallaste treeningust: http://usa.worldcupblog.org/group-e/secret...ning-video.html * Suisa rõve on vaadata, kuidas mehed jalgpalliplatsil simuleerivad. Saavad jalgadesse, aga käe panevad näo ette, justkui oleks saanud löögi näkku. Kohtunikud võiksid rangemalt simulante karistada. Sport on räpane!
  3. Kes vöidab jalgpalli MM'i?

    Väga nauditav ja huvitav oli eilne Portugali - Hollandi mäng. Kahju ainult, et Holland edasi ei pääsenud, nüüdseks kõik isiklikud lemmikud väljas.
  4. tank poseerimas

    http://images.google.com/imgres?imgurl=htt...ang_et%26sa%3DN Ja naised, vaadake ka Marco pildiseeriat !!! Marco pildid
  5. õunasõltlane:blink:

    Kui sa oled tõesti sõltlane, tähendab see seda, et sul on ilmselged probleemid. Soovitan minna võõrutusravile. Küll lahked õed hoolitsevad su eest, teevad süste ja annavad tablette, ja kõik saab korda. Muuseas, enamasti soovitatakse süüa 5 ühikut puuvilja päevas (loomulikult võid ka rohkem süüa). Toon suvalise näite, et Coco Monkey sugused ikka aru saaks, nt 2 banaani, 2 õuna, 1 apelsin.
  6. Pea käib ringi

    Sa tee kõhupressi harjutusi, kus pea on põrandal või liigub vähe. Pole mõtet rapsida.
  7. suur mure rasva ja tselluliidiga

    http://sekretar.ee/36562art/ + veel muud huvipakkuvad artiklid.
  8. Valu kuklas

    Aga äkki on sulle uss ajju pugenud? Ma kuulsin uudist, kuidas ühel pensionäril avastati u 12 cm uss silmast, mis kiiresti eemaldati, kuna tekkis oht, et uss võib ajju pugeda. Ussi sai mees silma sügisel õunakoristamis ajal, kui teda hammustas sääsk silma. Nii et mine ruttu arsti juurde, enne kui uss suuremat pahandust jõuab su ajus teha ja su lõpuks zombeerida. Kui arst ka ei aita, siis mine mõne nõia juurde, küll nemad juba oma voodoo kepiga su korda teevad.
  9. Minu täna hommikune külmkapi sisu ;)

    Oh sa raks, viie kilone kodujuustu ämber. Halvaks ei lähe?
  10. Jõusaal ja seksuaalsus

    Mers, ära Aktivistile küll külge löö, tema on juba Gannibali naine, nagu ta signatuurilt lugeda võib. Tood perre ainult tüli.
  11. Jõusaal ja seksuaalsus

    Mõnus Fitness.ee dater kujunemas. Mõni on ikka päris kiimakott .
  12. Toiduainete kaalumine

    Ärge tehke enam Koko ahvist välja, las ussitab edasi. Võid ju seletada lõpmatuseni, aga kui inimesel on mingi ajutrauma, siis pole sellest tolku.
  13. Võida Fasti T-särk

    "Terves kehas terve vaim" "Nohiku kättemaks" "Edgar, Edgar, mida sa tegid" "Edgar Savipäts - kapikulturist/salakulturist" "Peaminister paljastas oma tõelise pale" "Väliselt inetu kesta sees esteetiline tuum"
  14. Sidemevenitus

    Võid niisama ka osta. Proovi kalamaksaõli-glükosamiini "dieeti".
×