Jump to content

Savage

Kasutajad
  • Sisu loend

    169
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Postitused posted by Savage


  1. Kui ma jõusaalis treenima hakkasin, siis esimesel aastal sellisele asjale tähelepanu ei pööranud. Küll aga teisel aastal sai naljaviluks proovitud ja tol hetkel 70kg kehakaalu juures 95kg kangiraskust oli tehtav, Hetkel ei oska maksimaalset öelda, mõnikord peale jõutõmmet olen 100kg ülesse vinnanud, selle raskuse tõstmine pole probleeme valmistanud :)


  2. Sportlastel hakkavad juuksed ennem peast ära langema kui mittesportlastel. Põhjus lihtne: liigne peapesemine. Endal ka 2-3 trenni päevas. Ja pärast esimesi trenne ma ainult pesen pead veega, šampooni ei kasuta. Nii soovitati kuskil ajakirjas :angry:

    Aga muidu ise ka tähele pannud, et "jõmmid" on kiilakad ja siis kannavad liibuvaid särke.

    see on nüüd sulaselge kaka, mida sa räägid. Juuksed langevad ennem välja kui mittesportlased koomik. Mul enne sõjaväge olid ikka pikemad juuksed, nüüd sõjavägi läbi ja lühike soeng on meeldima hakanud. Parem trenni teha ja üldiselt mugav.

  3. Kas pead tihti sööma ja kuidas on lood keha rasvaprotsendiga? Ma ise arvan, mis tundub loogiline, et tihti sööma paneb just kiire ainevahetus ning teine variant kehatüübid- peenike, keskmine, tüse.


  4. oh my, no ega midagi, siis tuleb kolm kuud dieedil olla ja alles pärast seda saab jälle kasvama hakata :P :S paras huinamuina küll, kes krt tuleb ütlema, et sõjavägi teeb suureks, pigem toimub kaalulangus ja seda lihasmassi arvelt

    edit: üks asi veel mis tahtsin öelda, see ajab lausa naerma kui need kes seal käinud tulevad jutuga a la ma olen nüüd tugev, ega päevast päeva kätekõverdused ometi tugevaks tee, see ju lõpuks üks paras vastupidavuse treening ja muud jamad seal, tugev raskuse tõstmine tagab tugevaks saamise!

×