Jump to content

Matten

Kasutajad
  • Sisu loend

    5
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Matten

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 20.02.1986

Kontakteerumise viisid

  • Website URL
    http://

Profiili informatsioon

  • Asukoht
    Tallinn
  • Interests
    jõusaal, jäähoki, ujumine
  1. Kreatiin

    Tere taas minupoolt üle pika-pika aja! olen pea pool aastat vahet pidanud kreatiiniga ja jõusaaliga - enne seda tegin trenni väga tihedalt(6 päeva nädalas ja 2 x päevas) umbes pool aastat. Kasutasin siis vaid kreatiini, valgu ammutasin valgurikast toitu süües. Aga: tekkis probleem tol ajal partneriga kahel moel. Ma muutusin nii agressiivseks kui ka seksuaalselt aktiivseks. Tagajärg oli muidugi lahkuminek. Tol ajal ma seda siiski kreatiini kaela ei veeretanud. Hetkel olen trenni teinud taas nii umbes pool kuud ja olen silmnähtavalt muutunud agressiivsemaks ja seksuaalselt 3x aktiivsemaks. Nii võtsingi vaevaks ja otsisin artiklite seast välja, et kõiksugu lihastoonuse kiireloomulised tõstjad[nt. steroidid ja kreatiin(steroidide looduslik asendaja)] seda just teevadki. Nad muudavad inimese agressiivsemaks ning ka seksuaalselt aktiivsemaks.
  2. Kas tohib võtta ühe sheigina Creatine Monohydrate'i, valku, BCAA vitamiinipulbrit? Lisaks DHAA'd tablettide näol(peaks olema ka mingid vitamiinid).
  3. söömine

    esimestel kuudel tegin trenni jõusaalis 5 päeva nädalas, 2x päevas, kuid seeeest olin pidevalt väsinud ja ei usu et ka treening normaalne oli, kuna väsinud lihastega ei jaksa trenni eriti aktiivselt teha.
  4. söömine

    Tavaliselt söön minimaalsete kogustega nii, et pidevalt siiberdan külmkapi vahet. Kõht oli suhteliselt normaalne ja rasvakihti eriti ei olnud. Tulid jõulud ja tekkis uus harjumus iga õhtu 20 või 21 paiku suur praad koos magustoiduga kerest sisse lasta. Nädalapärast võis ikka korralikult näha, et kõhul kohutav rasvkiht ning magu välja veninud. Võtsin koheselt maha õhtuse prae oma toitumisre?iimist ning võtsin huvipärast kasutusele ka amazon.ee veebipoes müüdava Koelbel S55 sheigi, tänu millele sain enda kõhu täielikult korda. Six-pack on korralikult näha ning kõik on tip-top. Nädalaaegse kasutamise järel oli kõhus küll täielik vaakumitunne ning vajadus millegi muu järgi, kuid suutsin üle olla ja siis liikusin tagasi tasapisi oma harilike toitumisharjumuste juurde. Ennemalt suhtusin ma selliste toodete effektiivsusesse küll väga kriitiliselt. Ahjaa. Lisaks sellele käin jõusaalis ca 6 päeva nädalas
  5. Kreatiin

    samas kas vee asemel võin kasutada piima, et siis valku lisaks ei võtaks. Või mis oleks parim variant valgusaamiseks peale poes müüdava valgu? või kas valku üldse on hädavajalik võtta kreatiini juurde? viinamarjasuhkrust ja kreatiinist ei piisa?
×