Jump to content

Fredy

Kasutajad
  • Sisu loend

    33
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Fredy

  • Tase
    Algaja
  1. trenn ja veenilaiendid

    Olen 32 aastane mees ja mul jalgadel veenilaiendid. Arst ütles aastaid tagasi, et tegemis on kosmeetilise probleemiga. Aastate jooksul on veenilaiendid järk-järgult edasi arenenud, muutunud suuremaks ja paistavad välja. Olen tegelenud jõutreeninguga üle 10 aasta ja sel on tähtis osa minu elus. Ma ei taha jõutreeningust hoiduda! Milliseid soovitusi oskate anda? Samuti on rasvapõletus perioodil olles minu ülakeha väga madala rasvaprotsendiga aga mu jalgadelt ei kao rasv ikka - proportsionaalselt väljas minu ülejäänud kehast. Kas see on vereringe probleem, mis takistab rasva kadu minu jalgadelt? Ootan nõuandeid?
  2. Food Detective toidutalumatuse testi tulemused siis... http://i.tinyuploads.com/p0J68l.jpg - nagu pildil näha, mida tugevam sinine värvitoon, seda tugevam reaktsioon on antud toiduaine vastu. Test näitab erilist talumatust nisu, muna ja lehmapiima vastu. Samuti ei ole kõigeparemas seisus ka riis ja soja! (Kusjuures muna pidi antud testiga tulema paljudel välja). Seega tuleb valgupulbritest jätta ära nii vadak, kaseiin, muna kui soja! 1. Mida alternatiiviks soovitate? Taimetoitlaste valgutootet on teadagi jubedad oma maitseomasdustelt - mida arvatakse liha proteiinist (nt. beef protein)? 2. Kuna piim pole lubatud - kas siis tõenäoliselt jäävad ära ka aminohappe-lisandid nagu glutamiin ja bcaa?
  3. Food Detective Easy to use food IgG antibody self-test with immediate results. Mis sellest tootest arvatakse? On keegi uurinud? Koduleht: http://www.camnutri.com/food-detective-c-23.html?osCsid=v25t8l08611cpvp3d82es75d63 Eesti: https://www.facebook.com/FoodDetectiveEesti
  4. HERBALIFE tooted

    politseisse jah No selleüle ma eriti ei imestagi, et see kaalu langetas, kui ainult üks inimese toidukord ja kaks imejooki päevajooksul sisse vajutada. Kui ma mainisin lihasmassi kasvatamist, toodi nurgatagant poole väiksem pott välja (aga poole kallim, mulle öeldi et 240g maksis 500 ringis) kus oli vähe suurem valgu ratsioon ja seda pidi sellele esimesele preparaadile lisaks võtma. Eriti pani mind imestama see, et tavatoitu tuleb nii vähe süüa - sest maailma mullad on ära reostatud ning taimses toidus pole enam vitamiine ja loomad kes neid söövad nende liha ei kõlba enam ammugi kuhugi - ning ainuke toimiv asi on nende sojavalgul põhinev (nn. NASA väljatöötatud - nii nad mulle ütlesid) imepulber.
  5. HERBALIFE tooted

    Mis kuradi hullu juttu nad ajavad... "Kõik toimub väga lihtsalt: Te asendate kaks igapäevast toidukorda maitsva ja toitva Formula 1 kokteiliga, aga kolmas või peamine söömaaeg sisaldab mitmekesiseid toiduaineid. Peamine söömaaeg on tähtis toidu koguse, toitvate lisandite ja mitmekülgsuse poolest." Herbalife KKK Käisin tegemas "Postimehe" kuulutuse järgi - tasuta organismi testi. Kogu test koosnes siis astumisest sellele kaalule, mis mõõdab nn. "rasvaprotsenti" ja vedeliku sisaldust organismis. Ja siis paganama pihta hakkati mulle mingit jama juttu ajama (ala, et hommikul pole mõttet üldses süsivesikuid süüa jne.) ja neid samuseid Herbalife imelisi pulbreid pähe määrima. Ja lõppkokkuvõtes kui olin mingit vägijooki proovinud (mis oli segatud pool vee ja ploomimahlaga aga maitses ikka alla keskmise viletsalt), taheti hakkata kohe vägisi toitumiskava koostama. Hea et tulema sain... Proua aga andis mõtlemisaega ja pidi uuesti helistama. Kes vähegi adekvaatne on kommenteerima võiks kirjutada midagi, mida öelda sellele Prouale kui ta uuesti tüütama hakkab.
  6. Kodune treeningkava?( ilma jõusaalita)

    Võid siit midagi proovida Get In Shape!
  7. Häirima on hakanud käte värin. Värin on olnud juba väiksest peale. Rahulikus olekus värisevad kergelt käed, ärritunud olukorras või peale pingutust on värin tugevam ja kandub mõnikord üle keha. Tavaelu see ei sega aga keskendatud aeglasi liigutusi on ebamugav teha. Kas on võimalik seda kuidagi leevendada? Olen tähelepannud, et 100ml viina aitab hästi aga päevadläbi ei taha purjakil olla.
  8. Soovitage inimesed....

    Hilja ei ole kunagi alustada! Täpsemaid soovitusi saad sellest foorumist Võitluskunstide foorum Ise soovitaksin lugeda erinevatest võitluskunstidest nt. Wikipediast Martial arts ja toksida huvipakuvad nimed Youtube-sse sisse Youtube ning vaadata sealt videoklippe millega tegeletakse. Valiku pead sa ise tegema, sest eks igaüks kiidab ikka seda, millega ise tegeleb.
  9. Aikido Tartus?

    Kus sa jrx sellega ise tegelesid ja mis mõttes ta rakendatav polnud? Kas see on siis suuremaltjaolt tsirkuse tegemine ja näitemäng, et vastased keeravad end ise pikali?
  10. Aikido Tartus?

    Olen võitluskunstide kohapealt suht tume maa, kuna aga ei ole erilist soovi liialt rabeleda tundus just Aikido põnev olevat. Kui kangitrenni kõrvale veel mingit liialt aeroobset trenni teha ei jõuaks ma oma toidukogust lihtsalt endale sisse ajada, millega on praegugi raskusi. Samas aga huvi tuli mõnele võitluskunstile pilk peale heita. Pealegi on alati nalja pakkunud kuidas Steven Seagal filmides teisi võitlejaid külma rahuga nahutab. Räägi vähe lähemalt sellest Klubi Dojin -ist
  11. Aikido Tartus?

    Kas kuskil Tartus Aikidoga ka tegeletakse?
  12. kodune treening

    Äkki leiad siit midagi huvitavat Link
  13. Ma pidasin silmas rohkem nn. "Thera Bandi" kummilinte, millega on võimalik arendada pea kõiki lihasrühmi. Thera-Band® Exercise Bands
  14. Oskab keegi lähemalt rääkida kummilintidest: kus müügil, palju hind, efektiivsus...
×