Jump to content

woman

Kasutajad
  • Sisu loend

    20
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

woman

  • Tase
    Algaja
  1. Eesti MV 2007- ENNUSTA JA VÕIDA!

    1.Ott Kiivikas 2.Imre Vähi 3.Marek Kalmus 4.Indrek Viska 5.Valju Jagomäe
  2. 2ra anda m6ned toidulisad.

    tallinnas kesklinnas.
  3. 2ra anda m6ned toidulisad.

    mulle palun rasvapõletaja, tänan:)
  4. T88pakkumine!

    Kui tihti ja kui pikalt oleks vaja?
  5. caffe latte

    Tänud! Ja tegelikult kasutaksin juhust ja küsiksin Kiisumiisult veel midagi:) Nimelt mida Sina arvad sellest Fred Antsoni poolt kirjeldatud valgu ja rasva dieedist. Kas oled seda ise proovinud ning kuidas toimib? Et kas on parem kui asendan oma hommikuse pudru nt praemuna, juustu jms-ga? Ja ka lõuna ajal proovin süsivesikuid minimaalselt tarbida. Tervitades ning edu soovides.
  6. mure

    Aga ega keskohale vist hästi ei mõju ikka?
  7. caffe latte

    muidugi ilma suhkruta:)
  8. caffe latte

    Tere. kas keegi oskab öelda, kui palju ckal ja süsikaid sisaldab tass caffe lattet keskmiselt? Kas päeva jooksul kolm tassi seda ära juua on liiast?
  9. mure

    Aga minul tekkis küsimus õhtul söömise kohta. Kas see on halb kui ma söön veel kl 21 õhtusöögi? Magama lähen umbes 22.30 paiku. Tavaliselt söön näiteks rasvatu kohupiima rosinatega ja juustu, sinki v mingeid aedvilju kodujuustuga. Tahaks veel paar kilo alla võtta ja yleliigsest rasvast vabaneda. Trenni teen keskmiselt 4 x nädalas.
  10. 2 K duell - kes keda ?

    Marek Kalmus
  11. Kes vöidab jalgpalli MM'i?

    Brasiilia
  12. to Kiisumiisu

    to kiisumiisu: palun kas oleks võimalik, et kirjutaksid näiteks oma yhe päeva näidismenüü enne võistlusi dieedi ajal. oleks väga huvitav teada, mida ning kui palju sööd dieedi ajal. ette tänades ning edu soovides
  13. Kolestorool

    Lasin ka just kolesterooli ära mõõta ning selgus, et mul 5,4. Kas see on naisterahva kohta liiga palju? Olen 20 aastane ning pikkus 175cm, kaal 50 kg ja rasvaprotsent on 6.2. Toitun tervislikult (ei söö rasvast, pigem valgurikast toitu) ning teen 4-5x nädalas trenni. Arst mainis, et koleserooli tase võiks madalam olla. Kuidas seda siis vähendada oleks võimalik?
  14. My Diet

    tere dieedipidajad! küsimus selline, e kas olete proovinud aia tn-l müüdavaid My Diet tooteid ja kuidas tunduvad? kas on neist ka mingit kasu?
×