Jump to content

tarmps

Kasutajad
  • Sisu loend

    119
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

tarmps

  • Tase
    Kasutaja
  1. Alexander Fedorov

    Ei usu seda. Ilmselt keegi, kelle nägu Fedorovi omaga sarnaneb.
  2. Lõdvestus

    Olen ise ka müelnud, et kumb see parem siis on... Googeldage... leidsin, et kohe peale trenni on külm dušš hea, kuna vähendab lihaste mikrovigastustest tekkivat paistetust ja seega ka sellega kaasnevat lihasevalu. Osad kes ennast trennis viimase piirini viivad kasutavad seda meetodit päris ekstreemselt - näiteks istuvad jäävannis peale trenni 5 minutit. Samas aeglustab külm dušš vereringet, mis on taastumiseks halb. Seega tuleks pärast külma dušši ka sooja sušši alt või soojast vannist läbi käia - vereringe kiireneb, millega koos kiireneb näiteks piimhappe ja muude jääkide eemaldamine lihastest ning toitainete toomine lihastesse. Arvan, et jätkan ise leige dušši all käimisega
  3. Lõdvestus

    Jahe dušš pidi jah parem olema, pidi taastumist kiirendama. Korduvate intensiivsete treeningute puhul eriti.
  4. Käesurumine.

    Siin on väga häid näpunäiteid tõeliselt kõvalt käesurujalt ja muidu rammumehelt:
  5. MM Muay Thai Bourgas 2008 WMF

    Super! Kas Igor on juuniorite või meeste klassis?
  6. Fight Science: Mixed Martial Arts

    Ja Kimbo on vist kõik matšid MMA-s seni võitnud ka. Teadupärast tahab ta UFC-sse saada, aga Dana White arvab, et Kimbol läheks seal sama halvasti nagu Sean Gannon'il.
  7. Uus organisatsioon?

    Tõsi ta on. Lugesin selle avamisest umbes kuu aega tagasi. Wikis on sellest infot.
  8. MMA poistele ka siis film valmimas

    Sul on jumala õigus. Kasutasingi alguses võitlus.. siis läks aga millegi pärast kakluseks üle.
  9. MMA poistele ka siis film valmimas

    Ali ja Tyson jne on eluloofilmid.. ja kui need on tehtud legendidest siis ei saa neis lihtsalt rämpsu näitlema panna. See NBD tundub olevat sisutu kaklusfilm, täpselt nagu Honor mida enne mainisin. Kui film on tehtud kaklusfilmiks, siis peaks see olema ikkagi reaalne just kakluste poolest. Näitlemine on neis teisejärguline, sest inimesed vahivad neid kakluste pärast. Ma ka tegelen võitluskunstidega ja mulle, vastupidiselt sinule, ei meeldi kui kaklusstseenid ebareaalsed on (a la keegi saab kurikaga 10 korda pähe ja võitleb edasi..). Minu arvamus.
  10. MMA poistele ka siis film valmimas

    Olen ikka... See rohkem draama kui võitlusfilm .) Minu arust peaks võitlusfilmides näitlema mehed, kes on alaga tegelenud. Väga hea mulje jättis 2006 aasta film "Honor", milles tegid kaasa näiteks K-1 2x meister Remy Bonjasky, BBJ legend ning üks UFC rajajaid Rorion Gracie ning tuntud MMA-kas Don Frye.
  11. MMA poistele ka siis film valmimas

    Trailer küll head muljet ei jätnud... võitlusstseenid paistavad väga kohmakad.
  12. magneesium ja tsink

    Mu tuttavad kaebavad jälle, et ei saa öösel korralikult magada, sest peavad WC-s käima, kui ZMA'd enne magama minekut tarbivad. Kas ta siis on ikka nii hea une parandamiseks?
  13. Ennäe Ott Kiivikas

    Kui ma Ronnie filmidest õigesti mäletan, siis isegi tema, kellel kaalu tookord 130kg, ei söönud hommikul nii rikkalikult. Mäletan, et ta segas omale suure kausi putru koos munavalge ja juustuga kokku... aga nii suur kui Oti ports on, see küll ei tundunud. Samas sõi Ronnie jälle päeva jooksul mitu korda massiivseid praade, mida Ott ilmselt ei tee.
  14. Metsakaamera

    Pole eales nii palju sigu näinud... Vinge!
  15. Coca-Cola Zero ja Light

    42tl ei mahuks sinna pudelisse väga hästi ära vist... 0.33-s pidi olema 9 tl. 0.5-s kuskil 13-14 siis pigem. Aga ikka jube palju küll...
×