Jump to content

vend vähk

Moderaatorid
  • Sisu loend

    10 229
  • Liitus

  • Viimati külastanud

  • Päevavõidud

    111

Postitused posted by vend vähk


  1. Aastaid tagasi astus Eesti kulturismilavale tundmatu noor mees Kalvi Orav. Segadust oli palju kui mees koos Indrek Otsusega võistlustulle läks ning lisaks karvastele jalgadele üllatas paljusid kummalise vabakavaga ning natuke teistmoodi poseerimiskunstiga. Päris korralik arutelu käis pärast neid võistluseid, aga asjaosaline ise kadus nagu vits vette. Ei leidnud teda kusagilt ning spekuleeriti, et mees on pärast valusat kaotust maestro Otsusele kolinud Tiibetisse. Suur oli minu üllatus, kui täna selle legendaarse kuju facebooki avarustest leidsin. Mees jätkuvalt elu ja tervise juures ning siinkohal tervitused sellele mehele ning Eesti rahvas ei ole sind unustanud! Pea vastu!

    https://www.facebook.com/kalvi.orav.1


  2. Kurb. Minul just oli covid- kuna naisel ja lastel oli, siis pidasin vajalikuks ka ise ära käia ning positiivne ta oligi! Naisel ikka olid mingisugused tervisehädad, aga minul lastega mitte midagi. Ka minu tuttavatest on paljudel väikesed sümptomid, aga nad põhimõtteliselt ei lähe testile. Nii et ilmselt on statistikas reaalsete positiivsete arv heal juhul kolmandik. See omakorda tähendab, et praeguseks peaks juba 2-300 000 kaasmaalast selle läbi põdenud olema. Elame ikka üks päev korraga ja vaatame, mis saab

    • Like 1

  3. 16 tundi tagasi, zxcvb ütles:

    Mis lisandeid muidu ise võtad ja millal?

    No olid ajad kui minu suursponsoriks oli FAST ja siis sai ka loomulikult FAST toodete peal vormi tehtud. Nüüd on toetajad tagant kadunud ning vormi tegemise ja lisandite aluseks jäävad ainult enda rahalised võimalused. Eks uurin ja otsin soodsamaid, aga efektiivseid lisandeid seitsme maa ja mere tagant. Minu tegemistest saab parema pildi ehk FB minu IFBB lehelt. Igal juhul töö käib ning vastukarva alati kui keegi on mind juba maha kandnud :-)

    • Like 1

  4. 19.jaanuar 2021

     

    Tere sõbrad! Ega siin väga palju rahvast ei ole, aga usun et varem või hiljem jõuavad huvilised ikka siia ning leiavad jõusaali puudutavatele küsimustele vastused. Mina olen olnud tubli ja ilma suure tähelepanuta vaikselt arendan enda keha ning vaimu. Eile tegin üle pika aja esimese katsetuse 100 kilose kangiga korduste peale ning küllaltki ilusa tehnikaga tuli järjest 18 kordust. Elu ja surma peale ei teinud ning natuke varu jätsin kah. Ehk täna teen rohkem korduseid. Kevade suhtes ei teagi. Tahaks veel lavale minna, aga samas on selline mõnud mugavustsoon. Mõistan, et kasvõi keha ja vaimu rutiinist välja ajamiseks oleks loputust vaja, aga selleks on vaja ka lähedaste toetust. Varem oli minu vormi ajamine justkui kogu eesti rahva mure ning paljud jälgisid tähelepanelikult minu tegemisi, mis omakorda motiveeris. Nüüd on kogu see kulturismivärk tahaplaanile jäänud ja vahel on tahtmine kokku kutsuda kõik vanad kulturismisaurused ja kõik koos veelkord lavale astuda, aga enam mitte võistlejate, vaid semudena. Ok, õhtul tahan väikse video ka kokku panna ja hakata aktiivsemalt toimetama- kes see ikka teeb kui ise ei tee! :-)


  5. 07.jaanuar 2021

     

    Tere sõbrad! Ei oleks uskunud, et see trennitegemine nii keeruliseks võib muutuda. Rahvast on küll praegu vähemalt Tartu saalides väga palju. Kõigil on suured unistused ja eesmärgid. Nii isegi võtan ennast ikka ja jälle kokku ning püüan teha trenni teistmoodi. Arusaadav, et suure pere kõrvalt kõik alati ei õnnestu. Usun, et lähiajal hakkan enda tegemisi rohkem ka videodesse salvestama. Püüan jääda nii ausaks kui võimalik. Eile oli 1 jõusaalitrenn ja 1 rühmatrenn, täna 2 rühmatrenni ja homme kindlasti jõusaal. Uued lisandid on lähipäevadel saabumas, aga elame üks päev korraga! Olge terved!;)


  6. 1 hour ago, gmaster ütles:

    Rooma viib mitu teed...

     

    Mitte ammu veel õpetati, et tubli kulturist sööb iga 3h tagant...

     

    Aga mõni saab sama häid või isegi paremaid tulemusi, kui sööb täpselt vastupidi - 3-4 väga suurt toidukorda päevas.

    Minu jaoks oli see pidev kokkamine väga stressirohke ja sain paremaid tulemusi harvem ja rohkem süües.

     

    Ma soovitan lihtsuse huvides pigem 24h lõikes vaadata, et valgud kätte saaksid - 1,5-2,2g/kg

     

    On ka uuringuid tehtud, kus lausa paastutakse, st ei söödagi mingi päev, mis peaks kultrismiloogika järgi kõik lihase kaotama, ometi keha seda ei tee..

    No neid loogikaid on palju, aga kogu kehaehitus on erakordselt individuaalne. Olen näinud neid mehi, kes tõesti söövad 6-7 korda päevas ja sama palju käivad ka nr 2-e panemas... Ise nad on veendunud, et kõik teised on sama sugused. Ilmselgelt olen nendega mitmeid kordasid vaielnud. Valgu tarbimise kohta on maailma spetsialistid tõesti soovitanud umbes 30 grammi valku 2-3 tunni jooksul, samas vene teadlased on soovitanud sportlastele vähemalt 50 grammi valku sama aja sees. Ega vene teadlased ka väga rumalad ei ole, aga raske öelda, kust kohast ja mis kaalutlustel sellised järeldused täpselt tulid.


  7. 21 tundi tagasi, gmaster ütles:

    Seinu pole kunagi tahtnud lõhkuda, aga pikas perspektiivis on küll välja joonistunud, et mõned monohüdraadid töötavad paremini kui teised monohüdraadid..  loomulikult praegu ka palju kreatiinitooteid, kus erinevaid kreatiinivorme ja abiaineid juures.

     

    Mul on tavaks öelda, et kui toidulisandist üldse tolku ei tunne, siis pole mõtet niisama süüa kah.

    Mitmete lisandite puhul ongi nii. Kui ikka enne trenni shot ajab haigutama või taastujate tagajärjel oled nagu tühjakspigistatud sidrun, peaks proovima teisi tooteid.


  8. 22 tundi tagasi, zxcvb ütles:

    Hariduslikul eesmärgil küsin, et kas tõesti on eri kaubamärkide kreatiinidel tuntav erinevus? kreatiini keemiline ühend ju ei saa muutuda, vastasel juhul oleks seal pakendil midagi muud kirjas. Ise koguaeg kindla tootja kreatiini kasutanud, eriti aru ei saa mõjust, vb peaks ka teisi proovima?

    Järelpärimine õigustatud. Uhke purgikujundus ei tee tootest veel head asja. Väidetavalt on neil koostis üks ja sama, aga pidi olema mingi töötlemise vahe. Kunagi oli selline produkt nagu TAI KANE kreatiinmonohüdraat. Sellel ajal tegin palju isiklikke rekordeid ja korduvalt olin mures, et äkki soomlased lisasid oma tootesse keelatud aineid? Läksin kontrollidest läbi korduvalt ning Ott seletas tollel ajal Tai Kane kreatiini töötlemise kohta pikalt. Ausalt, ühegi teise kreatiiniga ei ole nii looma tunnet olnud ei enne ega pärast.

    • Like 1
×