Jump to content

vend vähk

Moderaatorid
  • Sisu loend

    10 229
  • Liitus

  • Viimati külastanud

  • Päevavõidud

    111

vend vähk viimane päevavõit oli April 23 2021

vend vähk's oli kõige populaarsem sisu!

Kogukonna Reputatsioon

659 Siit suust tuleb ainult puhast kulda

vend vähk

  • Tase
    Euroopa III 2005, 2010 - Klassikaline Kulturism
  • Sünnipäev 14.06.1977

Kontakteerumise viisid

  • Website URL
    http://www.facebook.com/home.php?

Profiili informatsioon

  • Asukoht
    Tartu
  • Interests
    Jõusaalis alates 1992

Viimase Profiili Külastajad

50 489 profile views
  1. Vend Vähk Peab liikuma!

    Tere kõigile! Kuidagi ei saa enam rütmi sisse. Karta on, et see viiruse-jama ei saa läbi ka 1-2 aastaga. Eks peame kõik kohanema uue eluga. Igal juhul rohkem liikumist ning vähem virisemist!
  2. alaealised ja toidulisandid

    Lisaks toidulisanditele kindlasti rohkem liikumist, samuti tervislikku ja vaheldusrikast toidulauda!
  3. Vend Vähk Peab liikuma!

    Üks päev korraga. See krdi corona-jama on moti maha võtnud meil kõigil. Oluline on siiski hoida võitlusvaimu üleval ning kui kuidagi ei saa, siis kuidagi ikka saab! Kohe lähengi jälle kõndima- minimaalselt 25 000 sammu päevas!
  4. Põnev, et paljude iidolil oli iidol. Vägevad mehed mõlemad
  5. KADUNUD POEG KALVI ORAV!

    Karta on, et see põnev esinemine jääb ainult meie mälestustesse. Kunagi oli siin üleval ka Terasmaa jalasaputamise video- ka seda enam ei leia.
  6. KADUNUD POEG KALVI ORAV!

    Aastaid tagasi astus Eesti kulturismilavale tundmatu noor mees Kalvi Orav. Segadust oli palju kui mees koos Indrek Otsusega võistlustulle läks ning lisaks karvastele jalgadele üllatas paljusid kummalise vabakavaga ning natuke teistmoodi poseerimiskunstiga. Päris korralik arutelu käis pärast neid võistluseid, aga asjaosaline ise kadus nagu vits vette. Ei leidnud teda kusagilt ning spekuleeriti, et mees on pärast valusat kaotust maestro Otsusele kolinud Tiibetisse. Suur oli minu üllatus, kui täna selle legendaarse kuju facebooki avarustest leidsin. Mees jätkuvalt elu ja tervise juures ning siinkohal tervitused sellele mehele ning Eesti rahvas ei ole sind unustanud! Pea vastu! https://www.facebook.com/kalvi.orav.1
  7. Talisuplus

    Facebooki postitusi jälgides tundub, et talisuplus on saavutanud Eestis rahvaspordi staatuse!
  8. Eesti kulturismi ajalugu...

    See on põnev grupp ja palju huvitavat materjali eesti kulturismilegendidest.
  9. Kurb. Minul just oli covid- kuna naisel ja lastel oli, siis pidasin vajalikuks ka ise ära käia ning positiivne ta oligi! Naisel ikka olid mingisugused tervisehädad, aga minul lastega mitte midagi. Ka minu tuttavatest on paljudel väikesed sümptomid, aga nad põhimõtteliselt ei lähe testile. Nii et ilmselt on statistikas reaalsete positiivsete arv heal juhul kolmandik. See omakorda tähendab, et praeguseks peaks juba 2-300 000 kaasmaalast selle läbi põdenud olema. Elame ikka üks päev korraga ja vaatame, mis saab
  10. Vend Vähk Peab liikuma!

    No olid ajad kui minu suursponsoriks oli FAST ja siis sai ka loomulikult FAST toodete peal vormi tehtud. Nüüd on toetajad tagant kadunud ning vormi tegemise ja lisandite aluseks jäävad ainult enda rahalised võimalused. Eks uurin ja otsin soodsamaid, aga efektiivseid lisandeid seitsme maa ja mere tagant. Minu tegemistest saab parema pildi ehk FB minu IFBB lehelt. Igal juhul töö käib ning vastukarva alati kui keegi on mind juba maha kandnud :-)
  11. Tore kui pealinna spordisõbrad ka trenni teha saavad ning loodan kogu südamest, et edasi läheb ainult paremini! :-)
  12. Vend Vähk Peab liikuma!

    19.jaanuar 2021 Tere sõbrad! Ega siin väga palju rahvast ei ole, aga usun et varem või hiljem jõuavad huvilised ikka siia ning leiavad jõusaali puudutavatele küsimustele vastused. Mina olen olnud tubli ja ilma suure tähelepanuta vaikselt arendan enda keha ning vaimu. Eile tegin üle pika aja esimese katsetuse 100 kilose kangiga korduste peale ning küllaltki ilusa tehnikaga tuli järjest 18 kordust. Elu ja surma peale ei teinud ning natuke varu jätsin kah. Ehk täna teen rohkem korduseid. Kevade suhtes ei teagi. Tahaks veel lavale minna, aga samas on selline mõnud mugavustsoon. Mõistan, et kasvõi keha ja vaimu rutiinist välja ajamiseks oleks loputust vaja, aga selleks on vaja ka lähedaste toetust. Varem oli minu vormi ajamine justkui kogu eesti rahva mure ning paljud jälgisid tähelepanelikult minu tegemisi, mis omakorda motiveeris. Nüüd on kogu see kulturismivärk tahaplaanile jäänud ja vahel on tahtmine kokku kutsuda kõik vanad kulturismisaurused ja kõik koos veelkord lavale astuda, aga enam mitte võistlejate, vaid semudena. Ok, õhtul tahan väikse video ka kokku panna ja hakata aktiivsemalt toimetama- kes see ikka teeb kui ise ei tee! :-)
  13. Vend Vähk Peab liikuma!

    07.jaanuar 2021 Tere sõbrad! Ei oleks uskunud, et see trennitegemine nii keeruliseks võib muutuda. Rahvast on küll praegu vähemalt Tartu saalides väga palju. Kõigil on suured unistused ja eesmärgid. Nii isegi võtan ennast ikka ja jälle kokku ning püüan teha trenni teistmoodi. Arusaadav, et suure pere kõrvalt kõik alati ei õnnestu. Usun, et lähiajal hakkan enda tegemisi rohkem ka videodesse salvestama. Püüan jääda nii ausaks kui võimalik. Eile oli 1 jõusaalitrenn ja 1 rühmatrenn, täna 2 rühmatrenni ja homme kindlasti jõusaal. Uued lisandid on lähipäevadel saabumas, aga elame üks päev korraga! Olge terved!
  14. Elame üks päev korraga. Ühel päeval tuleb teade, et on lootust uuest nädalast rohkem rahvast trenni lasta ja siis kohe tuleb teade, et uus positiivsete rekord...
  15. MR OLYMPIA 2020 BIG RAMY!!!

    Veel autasustamist teisest stuudiost:
×