Jump to content

Rambo vend

Kasutajad
  • Sisu loend

    554
  • Liitus

  • Viimati külastanud

  • Päevavõidud

    5

Rambo vend viimane päevavõit oli June 8 2016

Rambo vend's oli kõige populaarsem sisu!

Kogukonna Reputatsioon

30 Jagab matsu

Rambo vend

  • Tase
    Tegija
  • Sünnipäev 29.09.1975

Viimase Profiili Külastajad

5 890 profile views
  1. Niiet jõusaalid jälle kinni, Lätit ja Leedut vaadates siis eeldatavasti kuni kevadeni, kui rahvas midagi ette ei võta. Kas on mingi reaalne võimalus, et keegi kusagil protesti organiseeriks? Konkreetselt võitleks õiguse eest oma immunsüsteemi tugevana hoida.
  2. Arvamust

    Kui sa arvutad mingi kalkulaatori järgi oma baasainevahetust, siis need arvutavad enamuses valesti. Kui näiteks 60 kg kaaluv inimene saab baasainevahetuseks 1300 ja siis võtab 30 kg rasva juurde, siis kalukulaator näitab 1700. See lisapekk ei muuda seda baasainevahetust tegelikult niipalju suuremaks. Niiet ma sinu puhul arvestaks kusagil 1300 kcal baasainevahetusega. Sama on liigutamisega, raskemat keha liigutades on muidugi suurem kalorikulu sama maad läbides, kui kergema keha puhul, aga see vahe ei ole nii suur, nagu kalkulaatorid näitavad. Kui sa kuu aega ei ole tarbinud mingit patutoitu, siis see ei ole mingit moodi jätkusuutlik tänapäevases maailmas. Ennem osta halvaa ja lõika neljaks tükiks, söö iga päev 1 tükk, või sokolaadist mingi osa. Heas vormis olemine tavainimese jaoks ei ole mingi sihtpunkt, mis kestab 1 lavalkäigu või ühe fotosessiooni, vaid tuleb leida mingi toitumisplaan, mida suudad 20 aastat järgida. Kui sa oled korraga suurte koguste sööja, siis ehita oma päev ümber 1 suure söögikorra. lükka esimene söök võimalikult kaugele ja söö korralik kogus. Mul on näiteks 500g kartuleid, 450g kanahakkliha ja banaan. See on mingi 900 kcal. Söön peale lõunat. Siis on õhtuni kõht täis ja õhtu söön oma valgud ja rasvad täis, lisaks veel väike kogus midagi, mille vastu isu on.
  3. Arvamust

    Siis kuluta trenniga 300 kcal ja söögiga teine 300, ongi poole kiiremini. Üldiselt on ülekaalu tekkimises muud põhjused, kui matemaatika mittetundmine. Mis su patt on? Nisu, suhkur, kiirtoit, alkohol? Proovi sellega tegeleda.
  4. Arvamust

    Mingid paaripäevased kaalukõikumised ei tähenda midagi. Ütleme et sul on 30 kg rasva kehalt vaja põletada. Rasv on salvestatud energia. Kui seda teha toitumise abil, siis iga päev 300kcal alla vajaliku kaloraaži süües võtab see aega 900 päeva. Kui seda teha ennast rohkem liigutades, siis jalutades tuleb maha kõndida 4320 km. Niiet jah, tegelik rasva põletamine on aeglane protsess. Aga samas, et juurde võtta 30 kg, oled saanud nautida lisaks 540 tahvlit šokolaadi, mis kõlab ausaltöeldes kadestamisväärselt.
  5. Vegani teekond suuremaks saamiseks

    Tänapäeva tavainimese toitumise võib tegelikult niimoodi kokku võtta- võimalikult väheste tervisekahjudega võimalikult palju suhkrut endale sisse süüa. See, et tänapäeva meditsiinil ja toitumisteadusel on uurimisobjektideks ainult sellised inimesed, kes hommikust õhtuni ennast erinevas vormis suhkruga laadivad, ei tähenda, et need järeldused, mis sealt tehakse, on kõik ainuõiged. "Puu- ja köögiviljad sisaldavad palju vett, kiudaineid, vitamiine, mineraalaineid ja bioaktiivseid ühendeid, kuid vähe rasvu ning annavad suhteliselt vähe energiat, mistõttu aitavad kehakaalu kontrolli all hoida"-loe, kui sa sööd endal kõhu puuviljadest ja juurviljadest punni, ei ole sul enam ruumi kooki sinna otsa süüa ja sa kahjustad oma tervist vähem. No mis maailmas on toidu reklaamimisel edukas lause "annab vähe energiat?" Ainult lodevas lääne ühiskonnas, kus keegi sissesöödud energiat ära ei kuluta. Paljud meist üldse teavad, mis on kiudained? Et täpselt sellisel kujul, nagu sul see kiudaine ülevalt sisse läheb, ta ka tagant väljub? Et sa lased mingil põhjusel enda kehas mingit biomassi lihtsalt läbi ja see peab nüüd mingist otsast tervislik olema? Ja kuidas selle tervislikkust üldse uurida? Peaks ju olema mingisugune kontrollgrupp, kellest see kiudaine ei käi läbi ja siis võrdlema nende soolestike. Äkki on neid kiudaineid selleks vaja järjest peale süüa, et see eelnev mass ikka ilusti välja saada? Igasugused detoxid on ju nii populaarsed, põhiliselt ongi tegu kogu kiudainete massi kehast väljsaamisega ilma uut peale võtmata. Ja siis tuntakse ennast korraks hästi, kuna keha ei saa uut taimemassi peale ja peav oma varudest toituma-rasvast ja lihastest. Miline on TERVE loom, näiteks kass? Nahk-täiesti veatu, ilma igasuguste kärnade ja punnideta. Hambad täiesti korras terve elu. Stabiilne energia, ei ole nii, et mingil hommikul ei viitsi jalgu alla võtta. Kõht korras, ei lase peeru koguaeg, sitt ei ole vedel. Vaimselt terve, ei hakka lambist kräunuma keset ööd. Me peame täiesti elementaarseks, et loom selline välja näeb aga tead sa mõnda TERVET inimest? Mina ei tea. Vilets nahk või ülekaal on vähemalt, vaimne ebastabiilsus samuti. Hambaarstidele viiakse tuhandeid ja peetakse seda täiesti normaalseks. Aga kas see peaks olema normaalsus? Vaatasin mingit eesti arvamusfestivali veganitega, seal üks esivegan ütles rahulikult: 80% alustanud veganitest loobub sellest toitumisstiilist ja need on enamuses need, kes alustasid seda tervislikel põhjustel, mitte keskkonna ja loomade õiguste pärast. Mulle ausaltöeldes sellest piisab. Jälgi ohumärke: Valge nägu, tumedad silmaalused-aneemia Katkised hambad, hõredad juuksed-vitamiinipuudus, mineraalainete puudus Kõht pidevalt lahti, gaasid-rikutud soolestiku mikrofloora kortsud alla 40 eluaastat Maailma mustvalgelt nägemine, pidev vaidlushimu, autoriteetide pimesi austamine-vaimne tervis pole hea. Meestel lihaste kadumine, seksiisu kadumine, kuivetunud olek-testosterooni tase madal.
  6. Vegani teekond suuremaks saamiseks

    Meil ei ole lihasööjaid. Peaaegu kõik maailma inimesed on taimetoitlased. 80% süüakse taimset toitu ja siis hullult töödeldud 20% liha ja piimatooteid. Kõik uuringud, kus võrreldakse "lihasööjaid" ja veganeid on bs. Ja mida me nendest juur ja puuviljadest täpsemalt saame? Vitamiine? Kindel, et need imenduvad meie organismis? Veetsin ükskord terve päeva ja lugesin teadustöid , kuidas inimene porgandist a vitamiini kätte peaks saama, ja tuli välja, et ega ikka eriti ei saa. Me loeme pealkirja "teadlased jõudsid järeldusele..." ja kujutame ette mingit tohutut teadustööd kontrollgruppidega jne, tegelikult võetakse 12 alatoidetud last, söödetakse pooltele juurvilju ja teistele mitte, paari kuu pärast vaadatakse veri uuesti üle ja jõutakse järeldusele: mõlemal grupil läks tervis sitemaks, aga juurvilja söönutel läks vähem, seega juurviljad on kasulikud. Veganlus on religioon, siin ei ole mõtet kedagi ümber pöörata. Pange youtube "exvegan" ja näete, kui ajupestud nad olid.
  7. Saalitreeningust taastumine

    1kg nädalas rasva arvelt alla võtta on väga karm dieet, enesetunne peabki sitt olema koguaeg. Proovi paari kolme päeva tagant lisaks suurem süsivesikuhunnik sisse keerata, näiteks korralik kogus pastat, aga rasvavaese kattega. trennipäeval proovi kogu kulutatud kaloraaz tagasi süüa, suur süsikurikas toidukord peale trenni.
  8. Vend Vähk Peab liikuma!

    Netis liigub palju infot naturaalselt maksimaalse reaalse lihasekasvu kohta. Üldiselt nõustutakse numbriga pikkus ´miinus 100. Ehk siis 175 cm meesterahvas suudab naturaalselt kasvatada endale niipalju lihast, et võistluskonditsioonis (rasvaprotsent 5-6) kaaluks ta 75 kg. Kuna sa oled 100% puhas sportlane, siis mida sa arvad sellisest valemist? Kui seda uskuda, siis pole vaja kaugelt otsida, miks kõik on nii lopsakad ja kuivad.
  9. HelenaMangFitness.com

    Mul on mõned tuttavad, kes ei suuda mr Beani vaadata, kuna neil on nii piinlik. Mis teeme nüüd, teeme filmi vähem piinlikuks või peaks vaataja oma emotsionaalse intelligentsusega tegelema? Või peab õlejäänud maailm muutuma, et jumalaeest mõni õrnahingeline indiviid ennast kuidagi puudutatuna ei tunneks? See ei ole lahendus. Lahendus on see, et inimesed treenivad ennast ka emotsionaalsel tasandil, suudavad oma tundeid käidelda ja konstruktiivse kriitikaga hakkama saada. Teisest küljest, kui ohvrimentaliteet jätkab võidukäiku, siis muutub ka pealtvaatajate suhtumine sellistesse šõudesse ja publikut ei tule lihtsalt kohale, kui nad seal piinlikkust peavad tundma.
  10. Kas peaksin trennis kulutatud kalorid tagasi sööma?

    Päris julm eesti keel... Säilitamise tase sisaldab ju trenni kaloreid juba? Seega sööd 2000 ja võtad alla.
  11. Vend Vähk Peab liikuma!

    see puder + pähklid ja rosinad kõlab nagu 900 kcal päevas. Valku mingi 30g. Palju makrod tegelikult on päevas ja kui pikalt?
  12. Energiadefitsiit = stress

    Ülekaalulise inimese ainevahetus on üldjuhul kiirem, kui normaalkaalus inimese oma. Seega võib tegelikult rohkem kaloreid tarbida allavõtmiseks. Sümptomid sobivad liiga suure alakaloraažiga, samas mul on kogemus kõrge rasv/madal süsikas dieediga, mis tekitas 3000 kcal juures ikkagi ülisita enesetunde. 2 kuud pidasin vastu. Kusjuures süsivesikuid oli üle 150. Asendasin peekoni riisiga ja enesetunne oli 2 päevaga väga hea. Kõigile ei sobi rasvarikas dieet. Aga alustaks jah vähemalt 2000 kcal päevas sellise trennikoormuse juures.
  13. skinny fat

    Tüüpiline enesemuutmine on selline, , et tõmmatakse toidukogus alla, trennisagedus üles ja oodatakse tulemust 1 nädala pärast. _Kuna tulemusi pole näha, siis loobutakse. Motivatsioon ei ole püsiv, distsipliin on. Jäta see 100 päeva kõrvale ja muutu meheks, kelle ellu kuulub regulaarne raskuste tõstmine, päris toidu söömine ja kes ei käitu nagu väike laps, kui kommiletist mööda läheb.
  14. Pull up band

    Roni pingi peale algul, lõug üle toru, lase jalad rippu ja aeglaselt alla ennast. Treenib samu lihaseid, mis lõuatõmbeks vajalikud.
  15. Kui võrrelda kahte olukorda: 1. mehel baasainevahetus 2000kcal, mitteliikuv elustiil, väike trenn paar korda nädalas, sööb tervislikult 2500 kcal päevas ja kaal püsib sama. 2. mehel baasainevahetus 2000 kcal, aktiivne elustiil, füüsiline töö, tihe trenniskäimine, tarbib 3500 kcal päevas ja kaal püsib sama. Mis toimub mikrotoitainete kulumisega kehas? Magneesiumi, D vitamiini, tsingi jne tasemed on samad/erinevad? Kuidas hormoonid käituvad? On mingeid uuringuid, märksõnu, mille järgi googeldada?
×