Jump to content

skynet

Kasutajad
  • Sisu loend

    9
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

skynet

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 08.05.1985

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  • Asukoht
    keila allika 3-35
  1. MR. OLYMPIA 2010

    Kas keegi teab kuskohast seda otse vaadata saaks?
  2. Orkut

    Ma kaa liitusin
  3. yks küssa

    Selline asi et ma söön suht palju kartulit aga ma olen kuulnud et pidev kartuli söömine pole tervislik et tahtsingi küsida et kas peaks selle menüüst üldse kõrvaldama või lihtsalt selle söömise kogust veidi piirama.
  4. Üks küsimus

    Selline loll küsimus et mul on suht kitsad õlad ja ma olen juba paar aastat trenni teinud aga visuaalselt pole nagu õlad laiemaks läinud.Et kas siis polegi nagu võimalik mõnel inimesel seda muuta sest paljud kulturistid ka arnoldil olid ju madalale langevad ja küllaltki kitsad õlad et kas on võimalik muuta?ja millised oleks parimad harjutused.Ise ma saan asjast nii aru et siis delta taga ja keskosa seljalailihas ja trapets on vist peamised aga mis harjutused siis täpselmalt.
  5. küsimus

    ok tähx
  6. küsimus

    oleks selline küsimus et peale trenni võtan muidugi kohe 3-4 spl valku(lemonit) aga mind huvitab kas peale trenni tohib kohe süüa.Et kuidas selle värgiga on.
  7. küsimus

    Mul tekkis selline küsimus seoses kreatiiniga(kreatiin monohüdraat) et siis mismoodi oleks siis soovitav seda võtta et kas nii nagu räägitakse et kuu võtad ja siis pead kuu pausi või nii nagu m kalmus räägib et 3 kuud võtad ja siis pead kuu pausi ja siis jälle 3 kuud? Et olen selle asjaga juba tegelenud pea 3 aastat aga kreatiini olen võtnud ainult ühe kuu aga siis teadjamad mehed kellel on kogemusi võiksid omalt poolt lisada siia midagi ette tänades:)
  8. yks küsimus

    Mul oleks yks selline küsimus et kavatsen kaa hakkata kreateiin monohüdraati tarbima aga ma pole päris täpselt aru saanud palju seda võtma peab.Ma siit foorumitest lugesin niipalju välja et esimesel 5-7 päeval on laadimine ehk siis tuleb võtta 4*5gr ja järgmised 2-3 nädalat 2*5 gr (osad kirjutavad veel et need 2-3 nädalat võtavad trennipäeval 10gr ja puhkepäeval 5gr) ja siis on umbes 1 kuu kreateiini vaba aeg.Mul on aga selline küsimus et palju üks teelusikas siis on kas 5gr? ja kui suur kuhi seal peal peab olema.Nagu ma asjast aru saan pole kreateiin nii süüdimatu asi nagu valk mille ülemanustamine ei tee midagi hullu.Aga kreateiini pikaajaline üledoositamine on kahjulik.
  9. yks mure

    selline asi et kunagi tegin aktiivset trenni just suurtele rinnalihastele.Ja visuaalselt on õlad natuke liiga ees.Oleks selline küsimus et millele ma peaks rõhku panema et uuesti proportsiooni saavutada kas trapetzile. ette tänades!!
×