Jump to content

annika

Kasutajad
  • Sisu loend

    12
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

annika

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 30.08.1975

Viimase Profiili Külastajad

1 450 profile views
  1. KÕHT

    Mmul ka sama probleem-ülejäänud keha on ilusti trimmis ja lihases(kuskilt ei lotenda)aga kõhu peal ikka nagu miskit oleks-pingutades on lihas näha aga niisama olles mitte.Tundub, et all on ikka korralik lihas aga väike pekk ei lase sel kuidagi kogu aeg ilutseda..mida teha?
  2. Võru aeroobikapäev

    Kes on midagi lähemalt kuulnud Võrus toimuvast aeroobikapäevast?Tahaks võistlema minna..
  3. Terve keha treening?

    ...pealegi, kas jaksad siis pärast oma lihaselist ülakeha kanda kui jalad nõrgad..:)Mulle isiklikult meeldivad ÜLENI lihastes mehed!
  4. kiire abi

    Mina teen 6-7korda nädalas trenni,enamasti erinevaid stiile aeroobikat.Söömisega on nii, et hommikul jogurt müsli vmt-ga või pudrud,vahepeal väike snäkk, lõuna ajal supp, tk leiba lisandiga, siis jälle väike snäkk enne trenni u 1t(müslibatoon vmt), õhtul peale trenni aga (u kl 19.30)jogurt Bodysoja või Fitness 5-ga(müügil näit Kristiine Keskuses,800G=145kr)Õhtul peale trenni lausa PEAB mingi väikese eine võtma, et valgu ja süsivesikute vajadus rahuldada-keha peab ju trennist taastuma ja lihased peavad toidetud saama.Kui liiga vähe süüa, kaotab just lihast(olen aastaid tagasi anoreksiat põdenud ja tean hästi)ja kasu ei mingisugust. Pigem näksige iga paari tunni tagant midagi, et veresuhkur normis hoida.Pealegi, kui enne trenni tundide kaupa mitte süüa, ei jaksagi ju täiega sporti nautida!
  5. toitumine peale trenni

    Olen kuulnud, et peale trenni tunni jooksul peaks saama vähemalt paarsada grammi süsivesikuid.Hea oleks suhu pista seega mingi väike snäkk-müslibatoon vmt.Ise harrastan aeroobikat juba 3 aastat ja nii 5korda nädalas, lisaks veel 2 korda nädalas jõusaali. Tavaliselt söön peale trenni koju jõudes (so u tund peale trenni lõppu)jogurtit, et oleks kergesti seeditav ja et valke saada, sinna sisse panen aga kas müslit vmt, et pidev igaõhtune jogurtisöömine ära ei tüütaks.Spordijooke soovitan ka juua(endal on kasutusel Gatorate), kuid mõõdukalt-võib hammastele halvasti mõjuda.
  6. treeningtihedus

    Harrastangi vaheldumisi strechingut, combot, hard body`t. Arst ütles põlvede kohta, et mul on kaasasündinud nähtus, et põlvesilm liidub painutades liiga suure nurga all, seetõttu ei saa näiteks rattaga sõita(kord tegin nii endale liiga)ja stepaeroobikat teha-soovitas sellist põlvetuge trenni ajal kanda,mis põlvesilma toetab.Aga vahel oleks põlves nagu põletik sees-valutab öösiti ja on kuum-selle kohta sain nii palju targemaks, et pangu ma siis jahutavat kreemi või jääd peale..
  7. toidulisad

    Rasva on juba vist piisavalt põletatud, tahaks rohkem lihast..
  8. toidulisad

    Kuidas valida endale sobivat toidulisa, kui treenin suure koormusega (aeroobika+jõusaal)?Hea oleks, kui see väga suure majandusliku põntsu ka ei paneks (500kr on juba kallis)..
  9. Aeroobika suvelaager

    Üldinfot laagri kohta saad www.aeroobikafestival.ee kuid täpsem kava pannakse paika kusagil juunis.Nii palju on räägitud, et tuleb erinevaid trenne, loenguid ja lihtsalt mõnusat koosolemist. Kestab 3 päeva, maksab 1500kr ja hind sisaldab kogu programmi, ööbimise, 3x päevas süüa jne. Tasun tulla igal juhul!
  10. treeningtihedus

    Oskab keegi öelda, kui palju võib üldse trenni teha? Teen praegu 5-6 korda nädalas aeroobikat ja 2 korda jõusaali, ühel päeval puhkan. Kas sellise koormuse juures oleks vaja mingeid toidulisasid tarbida või teatud toiduaineid rohkem süüa? Tunnen end imelikult, kui trenni iga päev ei saa, aga kardan ülekoormust, mis minu puhul paneb esmalt just põlved valutama.
  11. Aeroobika suvelaager

    Kuulsin, et sinna enam nii palju vabu kohti polegi, nii et kes veel huvi tunneb, kiirustage! Ise olen kindel mineja ja ootan juba kannatamatult.
  12. Aeroobika festival

    Minu meelest igati vinge üritus!! Ja suvelaager on ju veel tulemas...
×