Jump to content

Joumees1

Kasutajad
  • Sisu loend

    9
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Joumees1

  • Tase
    Vaatleja
  1. Millises proportsioonis, siin spetsialistid soovitavad jagada rattasõitu, kiirkõndi ja ujumist? eesmärgiks on kerge aeroobne treening. ujumas hakkan käima 1-2 korda nädalas. jõusaalis võiks käia põhimõtteliselt iga päev, sest on piiramatu kasutusajaga kuukaart olemas. praktiline küsimus: kas soovitate teha terve trenn järjest ratast? või tasuks kombineerida, et näiteks soenduseks kiirkõnd, siis vändata ratast ja siis jälle kiirkõnd lindil? lihtsalt kui tegin 45 minti järjest ratast olid jalad nagu puujalad all - käia ei saanud sest jalad kanged ja tuimad. ja seda mitte lihastest, vaid lihtsalt veri ei liigu õieti jalgadesse, kui selle suure jõusaali rattapuki peal vändata. kunagi kui omale päris ratta ostsin, siis müüja just seletas, et selleks on kitsas sadul hea, et ei pigista tagumiku alt suuri veresooni kinni ja veri pääseb jalgadesse liikuma. aga jõusaali rattal see sadul pole just kõige õnnestunum.
  2. amazoni pood

    kus see amazoni pood füüsiliselt asub? vaatasin internetist hindasid, aga ega riideid eriti ei telli ju ainult pildi järgi. tahaks ikka proovida ennem.
  3. Spordiarstid

    soovitan samuti omalt poolt Artrosportkliinikut. Endal hea kogemus dr. Meitern-iga. Sain tema juures korda õlatrauma, mida Mustamäe haigla isegi diagnoosida ei suutnud.
  4. mul sulle veel üks küsimus. kas sul tehti enne operatsiooni mingi pilt ka songast? röntgen, MRI, ... ? mul näiteks arst ainult katsus käega ja leidis songa sedasi katsumise teel üles. pandi nüüd operatsiooniks aeg kinni ja tuleb teha ainult vereanalüüs paar päeva ennem. Küsisin kas mingi aparaadiga pilti ei tehtagi röntgen, MRI, .. ? öeldi et ei ole vaja. see tundub mulle väga kahtlane, et noaga kallale minnakse, enne kui asjast mingi konkreetne pilt tehakse. käega kompamine ei saa olla ju iialgi nii kui täpne kui röntgen vms.
  5. Fat Burner 3000?

    Proovisin ka Fat Burneri ära. Ütleks asja arendajatele lihtsalt sellise tähelepaneku, et see jook on jubeda maitsega ! selle maitsega võiks midagi ette võtta.
  6. ega sa arsti nime ei mäleta? äkki tead ka seda mis tehnoloogiat nad kasutasid? st. kas see arm on üks pikk? või on 2 pisikest ?
  7. tänan vastuse eest. seda otsingut olin juba kasutanud ja neid jutte lugenud. ma tean, et tuleb opereerida. minu küsimus oligi, mis tehnoloogiaga ja mis haiglas/arsti juures olete positiivse tulemuse saanud? nimelt songade opereerimiseks on kaks tehnoloogiat: 1)tavaline meetod - lõigatakse lõhki ja tehakse. 2)laporoskoopiline meetod - puuritakse augud ja nende aukude kaudu tehakse. teise meetodi puhul ei jää pikka koledat armi. mõlema meetodi tegijad arstid kiidavad oma tehnikat, kuid teevad maha teist. argumendid meetodi 1 kasuks: arstidel palju kogemusi, sest nii on tehtud kogu aeg. miinused: jääb pikk arm. argumendid meetodi 2 kasuks: ei jää koledat pikka armi. miinused: uus tehnoloogia, arstidel vähe kogemusi sellega. teine asi on see, et song tuleb paljudel juhtudel tagasi. näiteks kliinik.ee kirurgia foorum on täis tegelaste küsimusi, kellel song on tagasi tulnud ja siis 2-3 korda seda jälle opereeritakse enne kui korda saadakse. kuskilt lugesin, et Eestis 20% juhtudest tuleb song tagasi. Läänes, spetsiaalsetes songa kliinikutes alla 1% tuleb song tagasi. sellepärast paningi küsimuse siia, et saada natuke neutraalsem arvamus tehnoloogia valiku kohta ja asja läbi teinud inimeste arvamus.
  8. Kas siin kellegil on kogemusi asjaga mille nimeks on song? nimelt diagnoosis mul arst sellise vigastuse. täpsemalt valgejoone song. arst seletas mulle, et see tekkib raskete asjade tõstmisest. järelikult peaks jõusaali sportlastel levinud asi olema. kui keegi on asjaga kursis võiks kommenteerida teemat. kus haiglas, millise arsti ja millise tehnoloogiaga lasite opereerida? kas jäite tulemusega rahule? kui pikalt läks paranemiseks aega?
×