-
Content count
119 -
Last visited
Content Type
Calendar
Profiles
Forums
Everything posted by WinchesterMan
-
Vabandan sügavalt kõigi ees kes seda teemat lugesid, sest sain sõbrast valesti aru (sõber tahtis teada aga tal ei ole kodus internetti). Tegelikult tahtis ta teada, et kui pikk sisse elamis periood peaks olema lihaskavalt jõukavale üle minnes? Sisse elamis perioodiks nimetan seda kui pikalt teha kergete raskustega?
-
Marek Kalmus täna kell 18.15 ETV Spordifookuses.
WinchesterMan replied to sokos's topic in Kulturism & Fitness
Tõesti saates ei olnud Kalmusest juttugi. -
Kas tõesti on 14 aastaselt vara alustada? (Mina alustasin 13 aastaselt) Aga miks siis enne 15 aastaseks saamist vara alustada on?
-
Aga palju lahkudes jõuavad? Aga ma arvan et muidu ise jõuaksin 40 kätekõverdust ära teha kui natuke pingutaks (olen 14 aastane)
-
Et siis füüsiline vorm olla kui tahes sitt saan ikka sõjaväkke?
-
Seda ma tean isegi. Ma lihtsalt panin väikse "killu".
-
Eks ma siis proovin vähem Limpat osta ja rohkem Kiivikase pildiga Arcticut osta =) Aga täna soovituse eest!
-
Kas sobib ka Aura Active mahlajook?
-
Pikkus: 173cm Vanus: Napilt 14 Kaal: 60kg Biitseps: 29cm Trenni olen teinud umbes 3 kuud. Ei hakka uut teemat tegema ja tahaks teada kas siis kui rinna ümbermõõt on 92cm kas see on hea või halb tulemus? Edit: Lisasin kaalu
-
Kaal: 61kg Vanus: 14 Surun: 60 Muide kasutaja kossar on mu klassivend ja see on tõsi et ta surub 110kg (mis teha imelapsi on ka olemas=) )
-
Tere olen napilt 14 aastane olen alates Mai kuust trenni teinud ja Surun 60kg ja ise kaalun ka 60 kg ja biitsepsit teen hantlitega 12kg 5x10 (teen palju rohkem asju aga praegu jõusaali päevik jõusaalis kus sees on kava) Et siis küsiks teie kui targemate inimeste arvamust et kas 60 suruda minu vanusel on vähe või palju? (Enda arust vähe).
-
Mul on klassivend kes lükkas 105 ja oli 13 aastane. Ja ma mõtlen seda päris tõsiselt ja tean kindlalt et lükkas, sest olin ise kõrval seal kui ta surus.
-
Endal torkab päris tihti nagu südamesse mingi 10 sekundiks ja hingata ei saa siis, sest väga vlaus on. Ja arst ei osanud ka selle pistmise kohta midagi öelda. Aga äkki on tegu sama asiaga mida trash mainis. Rinnus pistmine?