-
Content count
119 -
Last visited
Content Type
Calendar
Profiles
Forums
Everything posted by WinchesterMan
-
Siiani parim(nii maitselt kui tulemustelt) mis olen saanud on 100% Whey Gold Standard. Mida siin samas fitness.ee poes saadaval on
-
Loll kes vabandust ei leia
-
Tere! Kuna ma ei hakanud rohkem foorumit risustama siukse teemaga siis esitan oma küsimuse selles teemas. Et millal võiks oodata 100% Whey Gold Standard 2,27kg uuesti E-Poodi?
-
On see lõplik võistlejate nimekiri?
-
Sellepärast Savisaar nii õhku täis ongi!
-
Kindel võitja on Brasiilia.
-
Huvitav mis siis juhtub kui coca-colat jood ja siis mentose ära sööd? Paned ketti?
-
http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk...w=1&textID=2674 See artikkel peaks su küsimusele vastuse andma.
-
"See Joker on ikka paras Joker küll, et hakkab minu kõrval oma triitsa näitama"
-
Mr.Dron & Mr.Mesi - kas Oti kukutajad ?
WinchesterMan replied to Arnold's topic in Kulturism & Fitness
Njaa võimsad on nad küll aga kui see tõele vastab, et nad dopingu imejad on siis minu poolest olgu nad nii võimsad kui tahavad minult nad respecti ei saa. -
Näpud peavad kindlasti tugevad olema
-
Soovitan ikka rinnalt surudes ka vööd kasutada kuna mõned sõbrad on selja ära nikastanud surudes(kaasa arvatud mina). Vööd soovitan iga harjutuse juures kanda kus selg pinges on (muidugi mitte keretõstete juures).
-
100% nõus olen sinuga.
-
Whey1 ja kreatiini söön
-
Vanus: 14a Haridus: Kevadel lõpetan 8. klassi Amet: Õpetajate mölisemise ajal trennist puhkamine
-
Endal täpselt samasugune pink aga me võtsime need maha sest see treenis rohkem biitsa mitte rinda.
-
Ise tarbin praegu Whey1. Tellisin ?okolaadi maitselise aga sain millegi pärast maasika maitselise(ei tea ise ka miks aga tagasi ka saatma ei hakand). Maitse on võimatult magus kui mahla või piimaga teha aga kui veega teha siis on nagu väga lahja morss (väga ebameeldiv maitse). Aga tulemused on päris head.
-
Segan piima ja teelusikatäie suhkruga ära ja käib küll.
-
Ma pole küll vendvähk aga näiteks üks võimalus rinnalihaseid treenida on kätekõverdused kuid käsi pead laialt hoidma muidu hakkad triitsa tegema. EDIT:\\ Kirjaviga
-
Minul on ka vanemate poolt halvustav suhtumine nende toidulisade kohta. Ema on tegelt põhimõtteliselt nõus siis kui natuke aega seletada:D(kuid seda peab igakord uuesti tegema). Aga isa, tema on igasuguse "keemia" vastu kahe käe ja jalaga. Ma seletasin talle mingi kuu aega tagasi, et siis pole trennist mingit kasu kui toitumine korras pole ja tema vastas selle peale, et kurat söö normaalset toitu. Söö porgandit, liha ja rasva. Söö siis kui tahad ja mida tahad, mitte ära söö mingit keemiat. Ja järgmisena ta lubas mu kreatiini purgi WC potist alla lasta. Vot selline käitumine ajab si*a tõsiselt keema kui aru ei saada, et see on toidu LISAND ja kästakse rasva süüa
-
Tere! Sooviksin siis teada mis arvate mu seljast ja sooviks kriitikat ka. Biiceps pole tegelikult nii väike kui pildilt tundub (biitsa ümbermõõt on 33,5cm). Trenni olen teinud umbes 7 kuud ja enne trenni tegemist ei olnud peaaegu mingit lihast. Selg
-
Olen 14 aastane, pikkust on 173cm ja kaalun 65kg.
-
Praegu võib selles ka asi olla, et lihas on praegu vett täis kuna just tarvitasin kreatiini mis teatavasti on vee magnetiks.