Jump to content

WinchesterMan

Kasutajad
  • Sisu loend

119
  • Liitus

• Viimati külastanud

Koik WinchesterMan postitused

1. Tähed massiajal.Kes on pildid?

13. Äkki Ahmad Haidar?
  2. Tähed massiajal.Kes on pildid?

8. Lee Priest
  3. Õnnitlused Kiisu - Miisule

Õnnitlused ka siit metsa äärest
  4. Venelastel mõned tundmatud juuniorid suuremad kui meie tipud Aga noo kütus on ka erinev.
  5. Harjutused

Alles tehti teema kus kirjeldati väga hästi erinevaid harjutusi mida kodu on hea teha. Toitumisest on siin foorumis ka rohkem kui küll kirjutatud. (PS! Paremal üleval on väike lahtrike kuhu sisse on kirjutatud "Sisesta otsitav(ad) sõn." klõpsa sinna ja kirjuta sõna toitumine või kodune treening vms. ja saad vastused küsimustele )
  6. Palju Õnne V.Vähk!!

Palju õnne ja edu edaspidiseks!
  7. Areng ühe aastaga

http://img510.imageshack.us/my.php?image=p11801162ie.jpg see on vana http://img57.imageshack.us/img57/8843/medg...42441405fy8.jpg ja see tehtud umbes aasta hiljem
  8. Argo Ader Palju Õnne!

Õnne, lihast ja edu edaspidiseks!
  9. Lihased

Aga mis asi on tavaline trenn?
  10. vale kaup

Endal sama lugu olnud, et tellisin shokolaadi aga sain maasika maitselise.Ilmselt poes on antud maitse otsa saanud. Vahet pole ju-peaasi, et toimib!
  11. Sünnipäeva õnnitlused Marek Morozovile !

Palju õnne ja lihast!
  12. vajadus "väristada!

Mina kipun ka jalgu niiöelda väristama. Koolis ka kõigil sellepärast juba närvid läbi aga ma lihtsalt ei suuda seda kontrollida. Lihtsalt ühel hetkel avastan, et jalg jälle käib. Musikaalsust minu puhul ei tohiks olla, sest pole mitte kunagi muusika tegemisega tegelenud aga tuleb tõdeda, et muusikat kuulan tõesti palju-koolis on ka kõrvaklapid suurem osa päevast kõrvas.
  13. Mis ma valesti teen?

Soovitan teha pidevalt muutusi toitumises-ise pole küll proovind aga sõber tegi nii ja rasv põles paremini kui mul ja mina hoidsin ikka raudkindlalt oma toitumiskavast kinni. Tavalise tuima jooksmise, rattasõidu vms. asemel võid teha ka HIIT'i. Sellest on juttu siin http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk...amp;textID=3476 Ja rasvapõletuse kohta on siin portaalis tehtud väga hea artikkel Fred Antsoni poolt mis asub siin http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk...amp;textID=3105
  14. Õigesti mitte õieti.
  15. VAADAKE PILTE!

Tokko tegevust ma ei laida maha ega ka õigusta. Aga kasutajat kossar2 tean ka isiklikult juba 5 aastat ja seda ütlen küll, et tegu on väga normaalse vennaga kes asjatult ei sõima ja nalja tunneb ka ära.
  16. Joker 30 - õnnitleda võivad kõik !

Õnne ja nalja ka järgmistesse aastatesse
  17. Murumets - 3 koht!!! Arnold Strongman Classic´ul

Õnnitlused!
  18. Valgud

Juuksekarva pole mõtet pikuti lõhki ajama hakata ju nii täpse valguteadusega Minu arust peaks vahet tegema ainult kas kiirelt imenduv valk või aeglaselt imenduv valk, loomne valk või taimne valk.
  19. võrdlus No1 ja 100% Whey Gold Standard

Olen kasutanud Whey1, No.1, Whey Gold Standard, Whey Matrix. Kõige parem oli minu arust Whey Gold, sest maitse oli kõikidest kõige parem(Rocky Road) ja ka tulemused olid minu arust siiani kõige paremad. Kõige kehvem oli nendest kindlasti Whey1, mille maitse lihtsalt hakkas vastu ja pidin seda lausa alla vägistama ja kasvu ka ei olnud eriti märgata. No.1 on see tõesti hea, et seal liigesetoit sees nii, et kui liigestega mingeid probleeme on siis soovitan seda. Ise kasutasin seda oma põlvede pärast ja enam põlved ei valuta
  20. Mr.Mesi 25 juubel

Õnne ja jaksu
  21. Kükk ja jõutõmme

Poolkükk ei ole pooltki nii hea kui täiskükk. Tegin ise pidevalt poolkükke põlvede pärast. Siis peale üle aastast väga väikse raskusega pookükkide tegemist said põlved korda ja nüüd teen täiskükke ning see on ikka tunduvalt parem-vahest tapab esimese seeriaga juba räigelt. Alguses kartsin hullult seda suurte raskustega(minu jaoks suurte)kükke ja veel täiskükke eriti. Nüüd hakkan vaikselt sellest hirmust üle saama, et põlved hakkavad uuesti valutama ning üritan alati täiskükke teha.
  22. Kätetu!

Üks suur ja võimas sõna selle peale millega annab väga palju teha-TAHTEJÕUD. Sügav kummardus ja respect talle, et ta ikka rauda kangutaks ja edasi treeniks. You gotta have the love for this sport.
  23. Arnoldi -Terminator hakkab!

See viimane rocky on tõsiselt hea-soovitan soojalt kõigile. Sly on seal juba suht vana ka, lihased juba suhteliselt ära vajunud. Mulle meeldis väga.
  24. Millest koosneb teie koks ??

Peale trenni üks mõõdulusika täis Whey Matrix ja 20gr dextroosi
  25. Küsitlus

Kulturism