Jump to content

forsaken

Kasutajad
  • Sisu loend

    8
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

forsaken

  • Tase
    Vaatleja
  1. VIDEO: Furious Angels

    Haledad olete! Mingi MMA hah naeruväärne ja mingi Kung Fu ja mingi karate ja judo oi oi mingi Poks! Ma ei saa aru! Kõige parem võitluskunst on BODY COmbat! Need ülejäänud on udara otsas rippes vehklemine! Tegelt see vaidlus siin on päris kohatu! Erinavaid stiile ei saa võrrelda PUNKT!!!!!!!! "Supreme excellence consists of breaking the enemy's resistance without fighting." Sun Tzu "I have not permitted myself to be ignorant of any martial art that exists. Why? Such ignorance is a disgrace to someone who follows the path of the martial arts." Mas Oyama
  2. Küsimus jõu kohta?

    Kui ma tavaliselt teen massi rinnale 4x8-10, et siis kas oleks mõtet teha sedasi näiteks, kui ma tahaksin natukene jõudu juurde 3x8-10+1x2 (suht maxi lähedasega)? Võibolla midagi sarnast siin juba olnud, aga ma ei leidnud.
  3. Kiirus?

    Mul nats teine jant kui sport karate mul on võistlused full contact, kus on kiivrid ja turvis peal ja võib täiega minna anda nii tugevalt kui tahad.
  4. Kiirus?

    Tänks! Muidu karateega tegelen. Eks ma siis hakkan vist mingeid 4x4 seeriaid tegema kiirete liigutustega igale lihasgrupile.
  5. Kiirus?

    Selline probleem oleks, et tahaks teada nagu milliseid seeriaid ja kordusi tasub teha, kui on eesmärgiks mõlemad nii jõud kui ka kiirus.
  6. Selline jama kohe maha jätta. MA ütlen see on hale mees kes nikotiini tarbib, savi millises olekus või millega. Suitsetamine on saatanast. Kõva mees ei hakka yldse tarbima. Või jätab maha.
  7. kehakaalust rohkem

    Sama mis crash. Aint 80kg raskusi.
×