Jump to content

HardCore

Kasutajad
  • Sisu loend

    15
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

HardCore

  • Tase
    Algaja
  1. EKFL ja Kalmus!

    ........................
  2. Süsivesikuvaba dieet ?

    Mis asjad on ketoonid?
  3. Jõusaal pärast aeroobset

    Soovitan just enne poksi jõudu teha 1) jaksad liigutada suuremaid raskusi ja oled värskem 2) kui harjud verd täis nö. raskete lihastega kiiret poksitrenni veel tegema, siis tundub sulle nagu oleksid ülikiire, kui vahel teed trenni nii, et jõusaali ei tee ennem. Umbes nagu brasiilia vuti vennad, kes mängivad suvel ranas liiva sees ja siis murule minnes tunnevad end nagu lendavat - kõik on nii kerge!
  4. Janarile

    Millal tsüklite kolmas artikkel tuleb?
  5. Plahvatuslik jõud

    Tere! Kui mul on eesmärgiks kiirusliku jõu arendamine (sprint), kas siis pean tegema 20-40% koormusega püsiva särtsuga (st. et seerialõpp ei langeks ära) nt. 10seid seeriaid kükke kangiga. Ülestõusu faas plahvatusega ja langetav faas vaikselt? Küsimus ka teiste lihaste kohta, kas neid võin nagu ikka massi või jõu või reljeefi treeningu põhimõtete järgi treenida? Nt. rind, selg, õlad, käed ja sellised rühmad? Kui aga tahaksin ka nt. löögikiirust kätes arendada, siis mis rühmi peaks plahvatusega treenima ja mida mitte? Biitseps ja triitseps vist võivad tavalise trenni saada? Vabandan segase sõnastuse pärast, aga kes matsu jagab, see luges välja.
  6. Kerekallutused raskusega

    1 variant 100%
  7. maailma pikeim kulturist?

    to VV. See oli üks USA wrestlingustaar, ei olnud tegu filmitrikiga. See mees ongi nii F***ng huge.
  8. Mida teha?

    Lisa glutamiini või siis võta lihtsalt puhast glutamiini!!!! See aitab, tugevdab immuunsussüsteemi, lisaks võta c-vitamiini ja palju vett, pits viina ei tee ka paha!!
  9. Filmid

    Täiesti mõttetu film, veel mõttetum kui XXXL.
  10. Andke nõu

    Ei. Söö pärast trenni > puhas valgusheik >1h> pakk rasvata kodujuustu + tomat, kurk, pähklid>3h> pakk lahjat kohupiima blenderis arbuusi või marjadega, rasvatu piim> 1h > magama > hommikune pool süsivesikuterikkam (tatar, pruun riis, tume leib + midagi valgulist - kana, kalkun, kala, munavalge)
  11. Andke nõu

    Vastasid ise enda küsimusele, miks su kaal ei lange - toitumisele sa ju tähelepanu ei pööra. Ise teen täpselt sama kava järgi ja ka mõõdud on täpselt samad, aga minu soovitus sulle - pärast trenni võta puhas proteiinisheik, ilma süsivesikuteta ja muidugi oleneb mis kell on sul trenn, siis ise ma enam süsivesikuid kuni hommikuni enam praktiliselt ei tarbi. Ja lisaks on mul 1 puhas 60 minutiline aeroobne päev ka juures. Edu!
  12. Riided: Gasp ja BetterBodies

    www.eiselt.ee - maaletooja nagu ka G45P (Gaspil)
  13. Küsimus asjatundjatele

    Parim rasvapõletuseks ja südamelihase tugevdamiseks sinu puhul 113-140 selle testi tulemuse pealt lugedes.
  14. kõvasti toiteaineid andvad (?okolaadi)batoonid?!

    PROFX batoonid on ka väga tasemel. Koostis 100g: Proteiini 30 g Süsivesikuid 41 g Rasva 12 g
×