Jump to content

muksel

Kasutajad
  • Sisu loend

    25
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

muksel

  • Tase
    Algaja
  1. Gokshura

    Seda kraami kasutatakse ka potentsi raviks s.t. et mingi seos tal hormonaalsüsteemiga ikka on. Täpsemalt ie hakka siin kirjeldama, aga potentsile see kraam igatahes mõjub. Testitud .
  2. Küsimus Protein nr. 1 kohta

    No päris ebakvaliteetne see mass nüüd kah polnud, jõudu tuli ju kah juurde. Tuttavate kommentaaridest ( a la "Teed trenni või?") võis kah välja lugeda, et see välimus ikka sportlikuma poole peale liikus. Aga egas see pikemas perspektiivis vist eriti kaugele poleks viinud, selge see.
  3. Küsimus Protein nr. 1 kohta

    Kui pole ennem trenni teinud, siis on areng kiire ka pool näljas olles. Ise hakkasin ülikooli ajal saalis käima ja ma rvan, et pole vist vaja kirjeldada ühe vaesema otsa üliõpilase toidusedelit . Kes ette ei kujuta, siis hommikul ca 7.00 suur kausitäis putru ja 0,5l piima, siis päev otsa söömata ja õhtul ca 19.00 praekartulid. Sellise menüüga tuli mul igatahes esimese asstaga ca 10kg kaalus juurde ja mingi 50% jõulisa. Tegelikult nädalavahetusel sai vanemate juures korralikult kah süüa. See vast tegi seda nälgimist natuke tasa. Aga mingitest toidulisanditest ja vitamiinidest ei osanud siis igatahes mitte unistadagi.
  4. Juku juust

    Hiljuti avastasin poest veel ühe lahja juustu. Nime ei mäleta. Tootja oli võru piimakombinaat. Rasva sisaldas 4%. IMHO maitse parem kui jukul.
  5. puhkepausid

    Kui sul seeria lõpus pulss ainult 130-140 on, siis sa ei pinguta ju üldse, mis sellise trenni mõte on? Ma olen kah paar korda pulsimõõtjaga jõutrenni teinud (muidu käin sellega ainult jooksmas) ja kui alarmi 175 peale sättisin, siis seeria viimaste korduste ajal hakkas igatahes piiskuma s.t. pulss tõusis üle 175. Harjutustest tuleb ikka viimane välja võtta või olen ma millestki valesti aru saanud? Kui kõrgele tippudel pulss jõutrenni ajal tõuseb?
  6. GNLD toidulisandid

    Kui nii võtta, siis on kõik toidulisandid paljas tühikargamine. TÄISVÄÄRTUSLIKULT toituv inimene saab juba 3 toidukorraga päevas kätte kõik talle eluks vajalikud ained ja kogu moos. Kui ei usu, siis lugege tõsiselt võetavaid teadusajakirju, raamatuid (ülikoolide raamatukogudes täitsa olemas). Siin söövad tüübid 5...6x päevas s.t. sellest on niikuinii rohkem kui küll, et mistahes koormuse ja intensiivsusega treenivale inimesele kõik vajalik olemas oleks. Siin viidatud platseebo efekt on kah selline kahtlane asi, kuna viimaste uuringute kohaselt on siiamaani n.n. "plateseebo efekti" toimet kõvasti üle hinnatud.
  7. Kuulujutt

    Mareki kohta võib aga 100% kindlusega öelda, et ta ei kasuta steroide ja ei põe günekomastjat muksel@valab.õli.tulle
  8. Egas need kõvad mehed sinna randa patrseerima ei kipugi eriti. Pigem kuskil vähem käidavates kohtades peesitavad. Rõve ju kui sind suu ammuli vahitakse.
  9. Mis toimub kui jalgu ei tee..

    Midagi ei toimu. Sõna otseses mõttes. OK, eks see ülakeha ikka natuke kasvab kah, aga võta vähemalt jõutõmme kavasse. Kui sa teed ainult ülakeha ja kõhtu, siis kipub alaselg suhteliselt nõrgaks jääma (keretõsted siin kah eriti ei aita). Selline vöölihaskonna disbalanss ei pidavat pikemas perspektiivis siseorganitele erit hästi mõjuma.
  10. Bravo , sellist avameelset juttu tahaks palju rohkem lugeda. Selle ja veel mõned valitud palad peaks igale algajale kohustuslikuks kirjanduseks muutma. Ehk saavad siis aru, kuidas need asjad siin maailmas tegelikult käivad. Loodan ainult, et vähil pahandusi ei tule...
  11. Kulturismist stero ära kaotada on täielik jama. Kui nüüd võtta, et vähi on (viimasel ajal) puhas ja eeldada, et tal on keskmisest inimesest tublisti suuremad eeldused lihaskasvuks, siis on ju olukord vägagi nutune. Vähi reljeef võib ju olla viimase peal jne, aga mina isiklikult imetleksin palju suurema heameelega tohutuid, kaugelt üle 100kg kaaluvaid lihamägesid, milliseid ilma streoidideta pole võimaik saavutada. Kulturism on puhas show ja showd peavad tegema friigid, sellised tüübid, kelle poole tavainimene alt üles vaatab ja võib ainult oiata, et "oh my god".
  12. Alkohol

    Eks ta ole, alkoholiga peab ennast samamoodi vormis hoidma nagu muude asjadega. Mul jäi siin alkoholiga paari aastane sunnitud paus sisse ja võib öelda, et vormi pole ollagi. Paarist pudelist õlust võtab juba rooberdama. Pean nüüd kõvasti harjutama hakkama. Kui pidevalt tipsutad, siis arvatavasti trenni ei sega, aga kui harva võtad, siis on paar kolm päeva pärast joomist veel õõnes tunne sees ja trenni tegemisest küll midagi välja ei tule.
  13. jook

    Eeltoodule veel niipalju lisaks, et vähese naha pigmenteeruvusega inimestele arvatavasti tuntavat mõju ei avalda. Kellele aga päike väga hästi peale hakkab, sellele peaks ka beetakarotiini mõju tugevam olema. See on küll nüüd selline kodukootud teooria...võib-olla ei ole need omavahel seotud. Minu puhul peab igatahes paika.
  14. jook

    Porgandimahlas sisalduv beetakarotiin (oli vist selline nimetus asjal) muudab naha pruuniks küll. Aitab isegi see, kui päevas umbes 1kg porgandeid süüa. Mõne nädalaga peaks juba mõjuma küll. Inimesi on muidugi erinevaid, aga minul näiteks on mõju silmnähtav.
  15. Raskuse m6ju silmadele.

    Ma olen aeg-ajalt tähele pannud, et kui väga pingutada, siis silmavalged muutuvad punaseks, nagu küülikul. Võtab mitu tundi aega kui uuesti normaalseks lähevad. Kah kuidagi vererõhuga seotud vist.
×