Jump to content

martial

Kasutajad
  • Sisu loend

    38
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

martial

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 30.05.1968
  1. Abipalve: kunagi aastaid tagasi postitas keegi siin foorumis huvitava lingi videole, kus vist vangid näitavad erinevaid harjutusi lõuatõmbamiskangil. Harjutusi oli palju, erinevate ligasgruppide jaoks. Kuna kavatsen mõned nädalad suvilas veeta ning järgi proovida. Ainult et häda, ma ei leia seda linki enam üles, ilmselt ei oska õieti otsida. Kas keegi saab ehk aidata? Tänud ette!
  2. Nõgesed

    nats infi: http://et.wikipedia.org/wiki/K%C3%B5rven%C3%B5ges mingis muinasjutus tehti nõgesest kampsuneid aga saunavihaks kasutatakse päris kindlasti. PS! Piimanõges (valgete õitega) ei kõrveta! PPS! ravimtaimi kuivatatkse. Kuna ka nõgesel on ravivaid omadusi, siis usun, et kuivatades tema headus ei kao.
  3. Üks inimene mainis oma treeninguid Iirimaal, lisas ka lingi. Usun, et paljusid huvitaks teiste kogemus treenimisest mõnes klubis piiri taga, seega kutsun üles foorumi liikmeid kribama, kus riigis/linnas keegi trenni on teinud ja mida huvitavat/kasulikku/naljakat/omapärast sellega seoses meenub!
  4. Eesti Ekspressi artikkel mõni kuu vana, kuid huvitav siiski http://www.ekspress.ee/viewdoc/F5232189AAF...2257306004D89A3
  5. Suitsetamine... KASULIK ??

    Alustasin suitsetamist 18 aastaselt, tirisin seda ca 15 a ja nüüdseks olen mõned aastad puhas olnud. Tahan öelda seda: põhjused, miks maha jätsin, olid järgmised: - krooniline bronhiit (hommikused köhimised, öökimised) - pidev jäle hais riietel - pidev sõltumine mõttetust tegevusest (vastik on millegist sõltuda, eriti vastikust asjast, veel hullem - ülirumalast asjast) Nüüd, olles vaba inimene, ei luba ma kellelgi oma lähiümbrust reostada, ma ei salli silmaotsaski konihaisu, olen komposteerinud oma heade tuttavate ajusid, et enam nad ei pane minu juuresolekul suitsu enesestmõistetavalt ette. Partnerid jätavad suitsetamise hoopis maha Ärge parem vaielge kasulikkuse üle. See on suht mõttetu tegevus, sest kõik ju teavad, mis värk tegelikult on. Vahe krõpsude vms on selles, et neid saad sa ise sisse pugida niipalju kui jaksad, see ei häiri ega kahjusta teisi. Küll aga suitsetamine, kui teised on sunnitud tossu sisse hingama, seega "suitsetamine vs ebatervislik toit" võrdlus on siin kohatu.
  6. Värniku tulemus

    Värnikuga siis sedasi: http://etvsport.ee/index.php?0558989
  7. Lugemiseks, mõtlemiseks, arutlemiseks!

    tore, et ühise tegevuse tulemusena on sellest foorumist saanud midagi enamat kitsalt spordikesksest jututoast. antud teemal eriti sõna ei võta, pean end küll agnostilise maailmavaatega inimeseks, aga selleks, et tõsiselt arutleda, peaksin rohkem teadma. Ja kuidas teada asjadest piisavalt, kui tõestada ükskõik millist väidet on äärmiselt raske... Niipalju kui mulle erinevaid materjale, mis tõele pretendeerivad, kätte satub, siis kõik on nad nii suurepäraselt koostatud (selged, loogilised jms) et loed ja imestad. Kuni satub kätte järgmine oma vaadetega ja sama hästi koostatud üllitis... jne. Seega - ükski vaidlus ei lõppe enne, kui midagi saab tõestatud. Või vaidlejatel vaidlemisest isu otsa. Seni aga - jõudu uskumises (millesse või kellesse iganes) sest usk on jõud! Lihtsalt silmaringi laiendamiseks soovitaksin lugeda ka raamatut "Püha veri ja Püha Graal" Michael Baigent, Richard Leigh, Henry Lincoln. Tegu asjaga, millest said inspiratsiooni Da Vinci koodide jms juttude autorid. (et asi tasakaalus oleks, siis loe lisaks ka www.horisont.ee/arhiiv_2000_2002/h2002n3l13.html
  8. Jõusaali pääse

    Olen kuulnud, et siin-seal foorumites pakuvad mõne klubi külastamise eri põhjustel poole jätnud inimesed oma kasutuks muutunud pääsmeid soodsa hinnaga... Elan ise Õismäel ja mulle sobiks Arctic Sport või muu sealkandi oma. Kas kellegil pole siinkohal midagi pakkuda? tänud ette
  9. Jäävesi?

    lugesin kunagi kusagilt (mingi Kalenderteatmik, mida varem iga aasta välja anti), et jäävee kasulikkus seisneb erinevas molekulaarses struktuuris. St: veel on natuke ühtmoodi struktuur, jääl pisut teine ja sulenud jääl (natuke aega) kolmandat moodi struktuur. see struktuur mõjuvat organismile pisut teisiti kui tavaline vesi, nimelt (peenikesi) veresooni laiendavalt. Seepärast kasutatakse ka alkoholis 1 põhjusena (kui jahutamine välja jätta) jääd. Robustselt öeldes mõjuvat 100g alkoholi jääga nagu 200g ilma jääta. Neid gramme pole mõtet tõsiselt võtta, rohkem iseloomustava näitena toodud. Seega igasugu asi mahub torust paremini läbi, kui toru läbimõõt suurem on nii hea kui halb. Laiendavalt mõjuvat ka gaseerimine.
  10. Terevisioon

    Kas siin lehel on kuskil alles neljapäevased Terevisiooni jõutreeningu klipid? Varem olid, kergesti leitavad, kuid nüüd ei hakka silma. Äkki keegi saab aidata neid leida
  11. Äkki keegi teab

    siuksed mehed on tihti ka taek won do showdes, kuid kas eestis kah...seda ei julge öelda.
  12. shotokan

    olen tegelenud aastaid. Soovitan: mine trenni, kui asi huvitab, ja küll sa seal näed, mis toimub ja toimumata jääb. on klubisid, kus räägitakse vaimsusest ja paljust muust, kuid teadmised neist on rääkijail üsna pealiskaudsed... on klubisid, kus ei räägita suurt midagi, kuid pakatavad vaimsusest. Aga selleks, et näha, tuleb ise vaadata ja endast läbi lasta. Võib olla märkad tõde alles paari aasta pärast ja see pole halb, sest see on sinu tee ja sina käid seda ise. Teiste tõed ei ole sinu tõed. Jõudu ja jaksu! Kaklema ehk ei õpi, kuid ka parem vorm on palju väärt.
  13. lisaks üldharivat lugemist: http://woman.delfi.ee/tervis/tervis/article.php?id=11980420
  14. Kunagi ilmusid sellised perioodilised väljaanded nagu kalenderteatmik, iga aasta 1. seal avaldati mitmesuguseid artikleid. Oli ka suitsetamise kohta. Info mälu järgi selline: sigar vs sigarett: - sigaril puudub paber, mille põlemisel eraldub hulk kahjulikke aineid - suure sigari põlemistemperatuur on tunduvalt kõrgem, seega osad tubakast eralduvad ained hävivad - sigari suitsu ei tõmmata reeglina kohe alla, vaid hingatakse sisse välja puhutud ja õhuga segunenud suitsu, seega kopsuvähirisk mõnevõrra väiksem miinus - filtri puudumine. See ei käi ka nö stiili juurde suitsetamisel ilmneb immuunsuse efekt, mis seisneb selles, et suitsetaja organism kohaneb ja õpib rämpsuga kuidagi hakkama saama. Tulemusena omandab mittesuitsetaja suitsusest õhust ca kolmandiku rohkem saasta kui suitsetaja organism... kokkuvõte - suitsetasin ise ca 15a, ja nüüd 2a tagasi jätsin maha. Kui vähegi võimalik, unusta sigar. Inimene on paljuski loll ja nõrk ja arvab pea alati, et ega minuga ei juhtu. Teised muutuvad sõltlasteks ja teised jäävad haigeks. Usu- siis kui asi käes, pole kedagi süüdistada. Ja lahti saada võib olla oluliselt raskem, paljude jaoks osutub võimatuks. Enamus suitsetajaid soovivad asjast tegelikult lahti saada, olen ise aidanud um 5 inimest sellel raskel teel, õnnestunult.
  15. Toidulisandite tutvustus Coral Club.is

    ei usu et keegi välja viskama hakkab
×