Jump to content

PulseR

Kasutajad
  • Content count

201
  • Last visited

Everything posted by PulseR

1. nagu ikka- kõht

3x aeroobset nädalas on ainult vormi hoidmiseks. Kui tahad rasva kulutada siis 5-6 korda. 30-45 minti. 60-70% max südamelöökide arvust Max löögid= 220 - vanus.
  2. Jõusaal vene moodi

Seda asja vaadates tuli meelde üks Rocky vilm. Seal on nii...et Silvester oli juba igati kõva vend maailmastaabis ja treenis lukssaalis. Iga seeria vahel lasi endast pilti teha ja poseeris nii mis kole. Teine vend oli aga See Mr.T või A-rühmast tuntud B.A. .... no tema oli veel vähetuntud..ja treenis ikka täielikult peldikus.Veetorude küljes rippudes ja lõuga tõmmates jne.Väga leidlik poiss Esimese matsi mudugi Mr.T võitis..
  3. Olen lugenud, et kui inimesel on kõhul rasvakiht, ning kui ta treenib ainult kõhulihaseid (ei pea diieti, ei aeroobset) siis ta kõhulihased küll arenevad, aga see sama rasvakiht jääb ikka nende peale, ja kõht muutub isegi suuremaks. Kas selline protsess on ka tuharalihaste puhul? Et kui me treenin neid jõusaalis, siis lihas areneb aga rasv jääb ikka?
  4. Probleem

Tervist! Probleem on liigses rasvas tuharatel, ja kõhul. Mitte kuidagi ei taha ära kaduda. Aroobset olen teinud poolteist kuud, 6 korda nädalas, 45 minti jooksu. Pulsikella küll ei ole, aga olen lugend, et kui jooksu ajal olen kõnevõimeline ilma hingeldamatta, siis on see õige sagedust käes. (60-70 % maks bpm). 3 korda nädalas külastan jõusaali, ja peaaegu igal õhtul mängin korvpalli ligi 2 tundi. Olen küll rasva põletand. Kui alustasin oli kaal 86 kg. Nüüd on 80 ringis. Pikkust on endal nii 192 cm. Et paneb imestama, kuidas on võimalik , et ikka on veel rasvakiht peal? Arvan et trenni teen ikka rohkem kui piisavalt. Aga samas, hakkasin mõtlema, et äkki polegi võimalik kõike ära kulutada 1,5 kuuga? Et peaks veel aroobset edasi lükkama? Arvan, et mu söögikava ka nii mööda ei ole et selle pärast keha kannatab. Söön nii 4 korda päevas, Ommikuti tavaliselt paar keeduma + kohv + võileivad Kella 12 paiku Kartul / Joogurt / + mõni puuvili Kella 16.30 paiku Soe söök + väike magustoit (üks jäätis, moosisaijad vm) Õhtul pakk kohupiima/ Rasvatu kodujuust + klaas vett / Klaas rohelist teed Ette tänades.
  5. Probleem

Peale trenni, üritan ennem 1 tundi mitte süüa. Õhtuti üritan ennem magaminekut 2 tundi mitte süüa.