-
Content count
201 -
Last visited
Content Type
Calendar
Profiles
Forums
Everything posted by PulseR
-
Äkki sa ei treeni piisava intensiivsusega=?
-
Kõhust üksinda on võimatu lahti saada St. Rasva pole võimalik põletada piirkonniti.. Rasv põleb ülekeha..
-
Selle jooksmie kohe pealt, et kui sa pole trenni teinud, siis ega seda võhma olegi kohe palju. Ajapikku pead distantsi suurendama. Alguses on 1km, hiljem vaikselt suurendad teepikkust. Ja kinni jooksmise põhjus võib peituda ka soojenduse mitte tegemises. Kindlasti tuleb sooja teha. Ja kui jooksed siiis tuleb meeles pidada, et rasvapõletuseks on just parim sörk..
-
Pakendil on kirjas et 4-5 supilusikatäit.. Aga samas kui mõelda, on üks supilusikas 15g ( nii väidavad firmad mis neid toodavad).. Seega 4 supilusikatäit oleks juba 60g. Kuna No1 sisaldab Valku 86% siis 4 supilusikatäiest saab juba ~52 g valku. Nagu me teame, on organism võimline korraga omastama nii 40g valku.. seega puhtalt arvutuste järgi oleks loogiline tarvitada kuskil 45-46g No1. See on Umbes 3 Supilusikatäit.
-
kurat..ma ei saa aru kuidas saab mingile asjale üldse nii tobeda nime panna nagu macho maasikas... ise mudugi ei joo limonaade ja värke juba oma mitu toredat aastat. tarbin vett ja mahlu.
-
1kg päevas? Päris imemehed meil siin.. Ei tahaks uskuda.. Aga kui see tõesti nii on siis ütlen ma sulle ära et see on su organismile kahjulik.. Kaaalu tuleb langetada ikka sujuvalt... Nädala kohta 1-1,5 kg oleks loogiline.. Ei koorma nii väga organismi..
-
Mul on plaan võtta käsile rusika rinnalt surumise kava, et jõunäitajaid parandada.... Aga tekkis mõningaid küsimusi.. Kasutasin ka otsingut kuid sealt leidsid väga palju umbmääraseid vastuseid.. Esiteks tahaks küsida, et kas keegi oskab oma kogemustest öelda kava mõjumise kohta? Kui palju juurde tuli?? Teiseks..et... peale lamades surumise tuleb ka teha veel teisi harjutusi? näiteks hatlitega lendamine? Ja kas..parima tulemuse saavutamiseks tuelb rinda nädalas 2x treenida?
-
Seeriad ja kordused küll? Aga väga palju oleneb mis harjutusi teed.. Kas sa näiteks võtad rinna kõik osad läbi..või jääb mõni osa treenimatta.. Kirjuta lähemalt!
-
See eeldab seda, et peab olemas olema valgu pulber? Kui see juba olemas, siis ikka sheiki..
-
Jah..Vägev.. Sellistest vendadest on juba küll kuuldud..Tahaks mõnda näha kah
-
Vale tehnika? Liiga suured raskused? Ületreening?
-
Kui valmistud võistlusteks siis võta jah oma lisandeid.. Aga mudu soovitan küll rasva kaotada looduslikult... Säästab su rahakotti ja kui sa veel ei tea ka nendest põletajatest midagi siis ilmselt säästab ka su tervist.. Kontrolli oma toitumist.. Vähenda kalorite hulka.. Ja hakka käima jooksmas.. 30-45 min jooksusessoonid ja 4-6 korda nädalas...
-
Peale trenni sa vaja kiiresti imenduvaid valke.. Seega koheselt kui trenn lõppenud pista oma sheik pintslisse..Ja ülidselt, ei soovitada nn "trenni vabal ajal " sheike kasutada.. Soovitatakse saada vajalik valk kätte toidust.
-
Miks te küll niiviisi teete ma ei saa pihta? Kui tee migni 5 korda käita..võtke edasijõudnutele 4neljaks..ja oma viienda korra asemel tehke aeroobset..
-
Kus kohast oleks võimalik soetada endale välismaist kirjandust kulturismi vallast? Kas on võimalik raamatuid kuskilt tellida? On keegi kuskilt ostnud, tellind? ette tänades.
-
Niipalju kui ma olen kuulnud, siis see sõjavägi on üks suur huinaa.. Ainut magavad ja looderdavad seal... Üks sõber mul, sportlik, võimsa kehaehitusega..nagu lihastes ja puha läks sõjaväkke.. Tuli tagasi.. Lihased kadund ja suur kõht ees.... :S Mõttetu. Tehku see asi vabatahtlikuks!
-
Põhimõtteliselt.... Ma ei taha solvata , aga.. Egas sa mingi Karu pole ju.. Ma pole küll kuulnud, et mõnel kulturistil on jäänud rasvakaotamis periood ära, sellepärast et talv tuleb... Ära lükka asja edasi !
-
mida see peaks tähendama?` IGatahes..toitumisest ja vedeliku tarbimisest: http://www.amazon.ee/main.php?main=artikke...w=1&textID=2417
-
Halb on see, et osad inimesed võtavad sõna seal , kus nad sõna võtta ei tohiks.. Siin jääb ikka kõvasti väga kahtlaseid arvamusi ja tarkusi silma..
-
Kui ta on nõrgem..Siis organiseeri oma trenn nii et saaksid õlgadele võrdse arengu..
-
Ega jah.. Ronnie on Jayst ikka märgatavalt parem..