Jump to content

PulseR

Kasutajad
  • Sisu loend

    201
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

PulseR

  • Tase
    Kasutaja
  • Sünnipäev 13.02.1988
  1. Taimetoidu retsepte

    Kuna mul endal elukaaslane on taimetoitlane, siis on teema minu jaoks päris aktuualne. Oleme leidnud lihtsa ja küllaltki maitsva lahenduse spaghetti bologneseses. Koostisosadeks siis loomulikult spagetid, tomatikaste, sibul, maitseained. Traditsioonilise hakkliga oleme asendanud soja hakklihamassiga (müüakse kõikides suuremates poodides, kroonides maksis pakk nii 16 EEK).
  2. Võsa sai peksa.

    Suhteliselt nukker olukord ikka. Ma ei mõista, kuidas ei ole võimalik, et korteri omanik võtab ühendust poliseiga, kes füüsilise jõuga lihtsalt tõstab elanikud tänavale. Ise ilmselt talitaks niimoodi, et maksaks mõnele kandile ja las lähevad külla "soliidsele" perekonnale. Tuleb ilmselt odavam kui minna kohtusse ja tasuda riigilõivu.
  3. Pärnu jõusaalid

    Kui ma Pärnu olen sattunud, siis olen ikka käinud Maispordis. Seal juba aastaid käinud ning seega tekkinud kodune tunne. Treeningvahendeid on seal küllaga ja tasemel aparatuur ka. Nüüd jaanuari kuus sattusin taaskord Pärnu korra ja otsustasin käia ära Pärnu Spordihalli jõusaalis. Ühekorrapilet 50.- oli küll soodne võrreldes Maispordi ühekorra piletiga õhtusel ajal (vist 80.-), aga pettumus oli väga suur. Tekitaks hämmingut et terve jõusaali peale leidsin ma kaks 2.5kg ketast? Kui ma teen kükkides püramiidi, siis on päris suur vahe kui kas panen kangile 110kg asemel juurde 115kg või siis 120kg? Viie kiloseid ja raskemaid oli seal küll ja veel. Samuti polnud seal tavalisi raskustega kange... Trenazöörid olid küll uued, aga tundusid olevat mingi odavama otsa tooted. Väga ebamugavad igatahes. Mis seal oli hea, oli surumispinkide rohkus. Oli flat ja positiivse ja negatiivse kaldega. Esmapilgul vaatasin et oh, nii palju masinaid, millega aeroobset teha. Siis kui rattale peale istusin, selgus, et minul, 192cm pikal mehel on võimatu seal midagi teha ilma et põlved vastu aparatuuri ei käiks... Olen käinud kesklinna Kimberis ja see on olnud väga hea kogemus (Y) aga paraku ma ei mõsita miks selline jama sinna Spordihalli kokku keerati. Viib veits mainet alla. Aga see on muidugi ainult minu arvamus.
  4. Hüpits.

    Soovitan soojalt hüppenööri. Olen ise proovinud, samuti ka erinevaid hüppenööri programme ja areng on olnud silmapaistev. Vaadake veel: http://www.jumpropeinstitute.com/
  5. Parima tulemuse andnud proteiin

    Protein No.1
  6. Kõva mees Pärnumaalt

    Ma olen ka täiesti sellel meelel, et sellised tuleks seina äärde pan
  7. Ise küsin, ise vastan http://fortumo.ee/country/estonia Ma ei teadnudki et nende teenuste loomine nii lihnte on.
  8. Kas keegi on kursis, kui palju vastav teenus tegelikult maksab? See, et registreerid enda kasutada mõne sms numbri?
  9. Proteiin + süsikad

    Olen näinud Trauben-Zuckerit Konsumis ja viimasel ajal ka Co-Marketis. Konsumist oli hind vast 17.50.Tegemist punaka karbiga, kus on peal inimese figuur. Aga jah, nagu juba öeldud, trennijärgne jook 30g valku ja 60g süsivesikuid on optimaalne
  10. "Kaalust alla" TV3- st

    Minu teada on jõutreening oluline selle aspekti kohapealt, et ei tekiks niinimetatud lõtva nahka pärast ulatusliku kaalust allavõttu.
  11. Lihaste vähendamine

    Mul aitas paar aastat tagasi väga hästi jalgade suurust vähendada jooksmine (õige toitumisega).Aga see jalgade suuruse vähendamine toimus eelkõige rasva arvelt. Samas kui üldiselt vaadata jooksjaid (pikamaa), siis nende jalad just lihaselisusega silma ei paista. Pigem on peenemapoolsemad ja väga väikese rasvaprotsendiga. Kui võrrelda pikamaajooksjaid ja tantsijaid pelgalt väljanägemise arvelt, siis võib öelda küll, et tantsijate jalad on suuremad. Ehk siis minu soovitus oleks toitumine korrastada ja oma harrastusjooksuga aktiivsemalt tegeleda
  12. Valgu kokteil

    Seda peaks ise ka proovima Tänud retsepti eest.
  13. "Kaalust alla" TV3- st

    Mis ma öelda tahan, on et inimesed lähevad saatesse, teevad trenni küll, aga toitumine on tõenäoliselt jätkuvalt väga sassis.. Mis mõttega minna kuhugi, kui sa ei anna endast 100% 150kg inimene peaks ikka rohkem kaotama nädalaga kui ainult 0.5...päris kindlasti kohe
  14. "Kaalust alla" TV3- st

    Täiesti hämmastav on ikka näha 150kg inimesi, kes lähevad saatesse, mille peamine eesmärk on kaalust alla võtmine, teevad nädal aega trenni ja siis võtavad maha 0.5 kg nädalas.. Mingis saates üks tädike isegi võttis juurde mingi kilo. Inimesed teevad end lolliks lihtsalt.
  15. Vitamiinid

    Nalja teed? Kaltsiumit ja magneesiumit soovitakse JUST koos võtta kuna magneesium soodustab kaltsiumi imendumist Ei tea miks muidu müüakse tablette, kus mõlemad koos on?
×