Jump to content

rainisk

Kasutajad
  • Sisu loend

    530
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

rainisk

  • Tase
    Tegija
  • Sünnipäev 16.08.1991
  1. Jaapani maratonmungad...

    Seda teksti lugedes oli see jooks veel kõige väiksem asi. Need kaks seitsmepäevast katsumust jätsid ikka hulga karmima mulje. "doiri – seitse ja pool päeva ilma toidu, vee, une ja puhkuseta. Gyôja veedab kogu selle aja sirgelt istudes ja ööd-päevad mantraid lausudes. See katsumus on mõeldud selleks, et gyôja kohtuks silmast silma surmaga ning hakkaks seetõttu elu eriti kõrgelt hindama. Maratonmungad mitte ei kontrolli oma maiseid vajadusi, vaid eitavad neid. Doiri algab juba mitu nädalat enne, sest maratonmunk peab valmistuma paastuks, vähendades tarbitava toidu ja vee hulka ning süües lihtsaid toite – nuudlid, kartulid, supp. Näljatunne on selle katsumuse puhul kõige väiksem häda. Janu, unepuudus ning ühe koha peal istumisest tekkiv piin on palju hullemad katsumused. Kogu selle aja jooksul valvavad teda 24-tunniste vahetustega kaks munka, et gyôja ikka sirge seljaga istuks ja magama ei jääks. Viiendaks päevaks on tema keha nii kuiv, et ta tunneb suus vere maitset." Ei oska nutta ega naerda sellise asja peale. Milleks inimesed ikka valmis on.
  2. Madonna - 2 kuud enne võistlusi

    51 saab ikka ju !
  3. Mis harjutuse tegemist vihkate k6ige enam?

    Kükiga on selline lugu, et armastan seda tunnet mis peale raskeid kükiseeriaid on, aga vihkan seda, et seeriate raskused on liiga mannetud veel . Natukene vähem meeldivad harjutused on õla tagaosale lendamine ettekallutatult (nii üliväikse raskusega ja pealegi väsib liiga kiirelt ära) ; jala tagaosale see jalgade kõverdamine masinal (kõhuli lamades) kuna lihas väsib kiirelt ära ; sääre harjutused ( rassi palju rassid raskustega aga aeroobne teeb ikka sääre paremini relieefseks )
  4. BONSUNA SELJATRENN!

    Mismõttes lõpuks täis ei olnud ? Enne trenni oli pea täis, peale trenni oli lihas täis !
  5. Söögi ajal joomine.

    Samas on keemia kursuselt meelde jäänud, et ainesse lahusti (vee) lisamine tõstab dissotsiatsioonimäära. Kui auto aku hakkab nöökima (st hape jääb liiga lahjaks) siis pannakse sinna sisse destilleertiud vett ja aku funkab nagu nalja.
  6. TÄPS, EI!

    Minuarust siiski kergelt üle vindi. Ja mis veel peamine, suht eksitav reklaam ju. Mõni jälle mõtleb, et oi kui tore, neelad pihuga "imetablette" ja fatburnerit, istud tugitoolis edasi ja mured kaovad aga noh, äri on äri.
  7. Kellel on kõige lühem?

    Küsiks vastu, et kellel on kõige väiksem.... AJU muidugi !
  8. R.I.P Michael Jackson

    R.I.P King of Pop Ei olnud küll tema loomingu austaja, väga harva kui mõnda tema lugu kuulan.Tema surm oli siiski ootamatu ja halb üllatus. Juba väikse lapsena sai vaadatud tema filmi (pealkirja küll ei mäleta) ja vaadatud tema kontserte telekast. Mitmeid-mitmeid aastaid kummitas peas legendaarse filmi Free Willy filmi lõpulaul, teadmata mis looga tegemist (siis ei olnud veel selline infoajastu, et oleks saanud kohe netist järele vaadata) kumises see laul kõrvus võib-olla oma seitse-kaheksa aastat, enne kui lõpuks sain teada mis looga tegemist. Mõned aastad tagasi näitas TV3 kahte filmi temast, üks oli vändatud mingi reporteri poolt ja negatiivses võtmes ja teine vastuseks MJ enda poolt. Pärast filmi räägiti igal pool kui negatiivselt teda kujutati, aga minule jäi juba sellest esimesest filmist mulje temast kui siirast ja südamlikust inimesest. Lihtsalt tal endal puudus lapsepõlv ja ta tahtis selle korvata hiljem oma Neverlandi rantšo ja muude selliste asjadega. Võib öelda, et ta elas oma lapsepõlve välja täiskasvanuna. See pedofiilia jutt on totaalne jama ju. Ta oli lihtsalt teistest nii palju erinev, et inimesed ei saanud temast aru. Üks poiss tahtis lihtsalt rikkaks ja kuulsaks saada MJ mustates ja see tal ka õnnestus. Kollane meedia paisutas üles meeletu mulli. Mõelge ise, müüb ju praktiliselt ainult negatiivne. Nähti midagi, tõlgendati seda omamoodi (loe: valesti), väiksest asjast sai suur. Nii rikuti suure staari hilisem eraelu ju. See paneb mõtlema selle peale, kui raske oleks olla ise selline gigastaar nii, et meedia sulle mingit jama külge ei poogi. Ja katsu sa seda hiljem endalt maha pesta. Selgroota, kollasest p***st läbi imbunud ajudeta idioodid, kellel puudub mõtlemisvõime usuvad ABSOLUUTSELT KÕIKE mis meediast tuleb. Nad usuks ka seda, et nad ise on nekrofiilid ja zoofiilid kui lehes niimoodi kirjutaks. P.S keegi mainis siin, et tema käes ei ole plaadimüügi rekord, on artiste kes on müünud üle miljardi- uskuge mind, varsti tiksub ka MJ miljard täis. P.S 2 keegi mainis, et miks tuntakse kaasa MJ-le mitte tema perele. Vaadake, lühend RIP (mida enamik postitajaid on kasutanud) tähendab Rest In Peace - Puhaku ta rahus. Imelik oleks öelda, et tema perekond rahus puhkama peab ! Natukene pikaks läks aga sellised mõtted siis seoses popikuninga lahkumisega. Üldiselt võiks soovida ROHKEM DOLERANTSUST ! Väga igav oleks kui kõik inimesed oleks ühtemoodi !
  9. Toit, testosteroon

    Küüslauk, sibul, kala ! Nagu juba vanasõna ütleb- söö sibulat ja kala, siis seisab nagu tala !
  10. Parim pohmakajook

    C vitamiin+ magneesium+ ohtralt vett enne magama jäämist + võimaluse korral (st soojema ilmaga) aken õhutusasendisse magamise ajaks + hommikul väike jalutuskäik- lihtne ! Lisaks olen veel eksperimendi korras õhtul võtnud ühe küüne küüslauku ka, aga ei tea kas see midagi paremaks halvemaks teeb.
  11. Suvi juba koputas...

    Nonii, oota jah et lumi ära läheb, läheb rasvast lahti saamine ka kõvasti raskemaks . Talvel ju omast käest võtta selline super aeroobne treening nagu suusatamine, mida võib võrrelda normaalse relieefi korral ka intervalltreeninguga. Normaalselt suusatades ja toitumist parandades kaovad kilod sama kiirelt kui kevadine lumi ju.
  12. Liiga lihastes jalad?

    Kõik mehed ? Ole nyyd, see on rõvedalt proportsioonist väljas ju :S :lol: Sääred on nagu õlekõrred all, ülejäänud keha on selline tavaline.
  13. Eesti Laul

    Minujaoks on üldse täiesti mõistetamatu miks osaleda sellises jamas nagu on seda Eurovisioon. Milleks sellise ila peale kulutada riigi raha ? Ma ei tea kuidas see aasta, aga üldiselt kõik Eesti laulud (nagu ka muude maade omad) on täiesti eraldi Eurolaulu zandris mida võiks nimetada ausalt ja otse Euros***aks . See ei ole enam muusika ju. Mingi ila produtseerimine pigem. Seepärast see aasta parem ei hakanud vaatamagi. Parem magan.
×