Jump to content

kiirus

Kasutajad
  • Sisu loend

    35
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

kiirus

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 11.04.1978

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  • Asukoht
    tartu
  • Interests
    autod&j6usaal
  1. Näpunäiteid maratoni jooksjale?

    Nujah, päris nii on jah hull. Aga et ennast kurssi viia rohkem, siis ikka otsitakse abi kust aind saaks. Seoses minu teemaga, siis seal on tegemist väga suure Fitness Klubiga, kus on vähemalt 10 treenerit. Ja neid kontrollitakse ka omakorda üle. Keegi ei päris koristaja koolituse ja haridusega, lihtsalt mõned näpunäited oleks head. Googleda oskame ise kah. 6lk väga tarka juttu juba prinditud ja õpitid
  2. Näpunäiteid maratoni jooksjale?

    POINT on sul jutus sees, ei vaidle vastu. AGA, nii dramaatiline see ka pole. Nagu tol tädil oleks ees homme maraton, millest sõltub kõik Milleks üle paisutada seda teemat. Tädiga konsulteeritakse aind esialgu. Tundub et jube igav on Teil
  3. Näpunäiteid maratoni jooksjale?

    Too on hea jah, sain palju infot sealt. tnx
  4. Näpunäiteid maratoni jooksjale?

    Muudetud siis teksti natukene. Mõte sama. Kui pole pädev, pole vaja ka kirjutada, seda mõtlesin mina Teema oli niigi keeruline, pole vaja muust rääkida
  5. Näpunäiteid maratoni jooksjale?

    Tal pole aega tulla foorumisse nõu küsima. Pole kasutaja siin. Aitan sellega. On see mingi suur probleem? Eks ole tal teadmisi küll, aga ehk saaks veel lisaks midagi tarka infot lisaks.Ta on väga tugev treener, aga mõni tips ei tee paha ju. Milleks selline pahameel. Mis tähtsust siin rahal on??? Milleks sellist jama siia kirjutada kui pole teemas üldse, sorry. Ehk on vähe asjalikemaid siin foorumis kah. Tänud!
  6. Tere! Oleks vaja natuke infot, kuidas hakata treenima maratoni jooksuks naisterahvast. ( ise olen ka klubis kohal, aga pole treener, mina otseselt ei treeni kedagi) Mul neiu on välismaal aeroobika treener ja jõusaali instruktor.( Pole teinud programmi veel jooksjale ) Homme vaja hakata tegema programmi jooksjale. Ehk keegi teab algajale midagi ja edasijõudnõule? Ei tea ja ei saa enne homset teada, kas see proua on tegija juba või algaja. Et mitte väga rumalaks jääda, võiks juba teada homme midagi enamat. Tänud kui keegi teab mõned head linki või teab tarkust jagada.
  7. Probleemid Rinnaga

    Huvitav kas t6esti on see rööbaspuudel surumine nii t6hus? Olen viimased korrad teinud, aga kas ka abi suurt on.Seal see jama et peab kettaid riputama kylge palju.Mul on 25kg+10kg(ketastega) ja ikka kerge... Aga samas v66 soonib jubedalt juba.
  8. Biitsepsi cm?

    15 aastased ruulid Tahaks ka ise n2ha neid suuri poisse Arvan et suht pekised k2ed... sorry.Ilus ja kuiv lihas v6iks olla ja siis m66ta.
  9. B.Fit 2007

    4. Kas ikka mitte Elis Naumanis?
  10. Sellin ekysimus et olen t6siselt treeninud triitsepsi ja olen juba rahul,aga nyyd tahaks v2ga panna suurema koormuse v2limesele osale( mis ulatub kyynarnukini).Tundub et mu enamus harjutused kasvatavad tagumist poolt.Kysimus on mida peetakse tagumiseks/sisemiseks ja keskmiseks osaks? Ehk keegi annab pisut infot v2limise osa treeninguks.
  11. tere ! tahtsin sellist asja teada nagu just rinnalt kangi surumine kaed kitsalt koos.See ju triitsepsile heasti.teen ka muidu harjutusi triitsepsile ja olen vaga rahul.tekkis kysimus kui t6hus on see kangiga harjutus,saab ju siis laduda ka suuri raskusi peale eks rind ja ka v6tab oma sealt ,seeparast teen negatiivsel kaldel seda harjutust yldse.huvitav oleks teada mida ja kuidas mingi harjutus triitsepsi erinevatele pooltele m6jub.otsingust otsisin aga ju kehvasti,kui keegi veel viitsi,siis kirjutaks rohkem triitsepsist.tahaks myrakat triitsepsi kuna biitsepsi teemat palju lahatud,siis seal kysimused puuduvad,aga jah just triitseps huvitaks mind. tanud!!!
  12. Biitsepsi mõõdud

    mhhh ... vaga huvitav lugeda nagu Kiivikas mainis oma m66te,siis siinkohal peaks vaatama jah isiku kehakaalu ja siis m66te.vaga vinge vend oleks 60kg kaaludes ja omades 40cm biitsa ei imesta yldse et 90kg vendadel on 45cm.Ise olen oma 75kg ja 41cm biitsepsiga rahul... aga miks ta kyll krt niiii ..... visalt kasvab,ei taha ju yle ka treenida,see oht pidi suur olema.Seega annan triitsale tuld ja 8 kuud k6vat triitsepsi treeningut v6tab 6lavars ilusa kuju( eks olen enne ka teinud,aga seekord pysin saalis juba 8kuud ja ei kavatse alla anda mitte) koigile j6udu ja jaksu!
  13. no ma ise sama pikk ... kaalun massil 79kg (dieedil 74kg) biitseps 41cm rind 123cm talje aga yle 80cm ... loodan saada alla 80 ikka Seega mina arvan et sa voiksid rohkem kaaluda ja numbrid suuremad olla,aga ... tee aga tee, kyll tuleb. Mulle tundub et hype on sul normull olnud. j6udu!
  14. ideaalmees

    just ... olen jumala n6us sinuga! kurat ei salli vendi kes tulevad trennis juurde ja imestavad kuidas ma sellist raskust rinnalt surun.stiilis et kuule 6peta mulle ka ,ma tahaks kuu parast ka sota vistata yles ,kuradi oinad sellised.Ja asi pole aind geenides, laiskuses on enamusel,suurel enamusel.ja kui m6ni raagib et raha pole,siis see ka jama.Alati annab koguda see summa et saad koju osta hantlid.Ah see keeruline teema... aga jah, kondikubu jaab klubis seina aarde seisma.
×