Jump to content

kicker

Kasutajad
  • Sisu loend

    10
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

kicker

  • Tase
    Algaja
  1. nahk on pruunimaks läinud.

    tehisvitamiinid midagi muud. need ei tee jah midagi. ja see eel olev päikese jutt on ka suht jura vaadates me ilma, töö on ka 100% kontor.
  2. nahk on pruunimaks läinud.

    porgandit kusjuures ma olen üsna palju viimasel ajal söönud jah!
  3. nahk on pruunimaks läinud.

    ma ei tea kas see on trenniga seotid v mitte aga nahk on viimasel ajal kuidagi ise pruunimaks läinud. huvitav kuidas seda seletada. ei tahaks uskuda, et trenn ja toitumiskava seda soodustanud on. kõik küsivad kas ma olen sollis käinud ennem olin täitsa tavaline valge inimene, kuid nüüd on kerge jume ise peale visanud.
  4. küsimused shaolini kohta.

    olen ka ise seal trennis käind, soovitan.
  5. kickboxer ja jõusaal!?

    oh appi mida kõike peaks tegema paras porno on "kapiks" saamine
  6. kickboxer ja jõusaal!?

    nojah kus krt ma söön kui tööl olen ju :s kuda teised on sellise olukorra lahendand tööl olles, ple aega ju koguaeg söömas käiia
  7. kickboxer ja jõusaal!?

    teeks algul: 3xkick ja 1kuni2x jõusaali nädalas. siis kuu aja pärast 3xjõusaali ja 1-2x kicki nädalas (kuu aega järjest, vahetan iga kuu tagant) ????
  8. siuke nädalakava??? esmaspäev: Kickboxi trenn (1,5 tundi aeroobne) ja peale trenni valgujook kolmapäev: Kickboxi trenn (1,5 tundi aeroobne) ja peale trenni valgujook neljapäev: jõusaal (põhiharjutused 1,5 tundi kokku) ja peale trenni valgujook Laupäev: Kickboxi trenn (1,5 tundi aeroobne) ja peale trenni valgujook see on kava, mille järgi ma prääga trenni teen. soov oleks veits "suuremaks" saada. söön hommikul, lõunal, ja kell 5 õhtul. nii mida muuta?
  9. Teie päeva plaan

    huvitab nagu see asi, et mis kell ntx ärkate hommikul, mis kell tööle, söögiajad, ning millal trenni, millal puhkate jne Ja seda ka et mis eesmärgiga trenni teete?
  10. valgujook ja kõhupekk

    eesmärk oleks rasva vähendamine kõhult. Söön hommikuti ja lõuna ajal üsna palju, küsimus selles et plaan on õhtune söögikord asendada ainult valgujoogiga? 3 korda nädalas teen ka aeroobset u 45 min. kas valgujook asendab söögikorda?? või kuda ma peaks tegema. kaal ise on korras 77kg 185 cm juures, tahaks kõhulihased välja tuua rohkem.
×