Jump to content

ziil01

Kasutajad
  • Sisu loend

    13
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

ziil01

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 21.11.1983

Kontakteerumise viisid

  • Website URL
    http://

Profiili informatsioon

  • Asukoht
    Tallinn
  1. mis võiks aidata?

    ega sellised vigastused üleöö terveks ei saa, taastumine nõuab omaaja. Mida rohkem sa paned rõhku korralikule ravile, seda kiiremini saad k terveks, kohe raskuste kallale minnes, võid asja hoopis hullemaksteha.
  2. Erinevad kreatiinid ?

    eelmisele vastajale: niipalju kui kuulnud olen siis pidigi olema mingi teatud protsent inimesi kelle keha ei taha kreatiini omastada.
  3. probljomm on

    see hemoglobiini taseme võrdlus on kyll huvitav kuna käin k vahetevahel oma väärtuslikku 0-grupi verd loovutamas on mul tase koguaeg kõrge olnud kuigi olen juba viimased 7aastat järjepidev suitsetaja
  4. biitseps ja triitseps

    kasutan minagi ja soovitan, sest yhtne treening tekitab teatavat rutiini ja ise olen teinud vahetevahel kavaväliseid harjutusi
  5. kehakaalust rohkem

    peale pikaajalist pausi 35kg kehakaalust rohkem
  6. SÜDA

    yhinen täiesti, perearsti soovitasin ka mina sellepoolest et endal on ta juba oma 15aastat olnud perearst ja teab mind läbijalõhki+ perearsti visiiditasu yldiselt ei maksa, vastupidiselt spordiarstile, EKG ei soovita samamoodi kui tegu ei ole tiheda valuga eks sellist torkimist ja sissehingamist takistavat valu on põdenud paljud kuid eks see ole iga inimese oma asi, et räägi siis ikka kes on selleks piisavalt pädev.
  7. Jõusaali kuutasu Tallinnas

    kõik oleneb mis kellaaegadel käid. mina käisin tavaliselt 14:00-19:00 vahel ja rahvas tuleb just õhtupoole peale tööd kuid sellist asja et trenni ei saa teha ei olnud, kuna vägapalju on lihtsalt korraläbihyppajad tuleb vehib paarkorda hantliga ja ongi temajaoks trenn tehtud. yhesõnaga saab hakkama, kuid kindlasti on kallimahinnalised kohad suuruse ja tehnika suhtes paremad.
  8. kalmaar

    eip pole seal soola midagi, kuigi maitse on just mitte parim tallinnas on seda jah pea kõikjal müügil,
  9. SÜDA

    kuidas need torked sul tulevad kas trenni tehes või vahel ka muidu? yldiselt on see valu tingitud südamevahelihasest, kuskil meditsiinikoolitusel jäi mulle meelde et jooksmisega(sörkjooksuga) hakkab südametreening alles peale umbes pooletunnist jooksu. pea kindlasti nõu oma perearstiga sest see ei ole eriti naljaasi kui juba noores eas juhtumisi infarkti saad.
  10. Jõusaali kuutasu Tallinnas

    kristiine sport`is on isegi trenni tehtud ja probleeme nagu ei olnud kõik vajalik olemas ja enamasti k töökorras.
  11. biitseps ja triitseps

    mõniaeg tagasi leidsin kuskilt sarnase kysimuse, seal pakuti välja ka selline variant: et saavutada maksimaalset kasumit tuleks teha biitsa ja triitsa koos ehk siis triitsa seeria ja siis biitsaseeria vaheldumisi nii jõuab lihastesse maksimaalne hulk verd ja seeläbi aitab see tublisti kaasa lihase kasvule mina arvan siiski et see on puhtalt individuaalne.
  12. probljomm on

    seep see meie suicumeeste viga on jah, kuid pööra tähelepanu hingamisele naagu eelkõneleja mainis. otsi natuke ja leiad sellekohta infot päris kõvasti, mitte hinge kinnihoidmine ei tõsta toonust vaid õige hingamine
  13. Selg valus

    asi ongi selles, et tormatakse jõusaali vaid käsi ja rinda tegema ja unustatakse ära selg ja jalad. kindlasti jääksid ära sellised probleemid, tehes kõrralikult soendust ja venitust.
×