NO.1
Kasutajad-
Content count
111 -
Last visited
Community Reputation
0 NeutraalneAbout NO.1
-
Rank
Kasutaja
- Birthday 02/26/1988
Profiili informatsioon
-
Sugu
Male
-
-
Äkki tuli lihast juurde hoopis? Edasi suitsetada oleks lollus!
-
Homme õhtuks uurin 15kg'se hantli hinna
-
Eriti odavalt saate läbi siin lõikusega käisin korra ühes erakliinikus vastuvõtul, kuid vastuvõtule ma ei jõudnudki , eesruumis tädi ütles, et visiidi tasu 700.- ja mandlite opp 12000.- Tulin samatargalt tagasi kui läksin
-
Vägahea! Vaikselt hakkab looma:)
-
Mul on selline mure, et paar preilit, kes teevad ilusti-kenasti trenni ja soovivad kaalust alla võtta...seda aga (rasvapõletus)tablettide abiga. Minu arvamust nad uskuda ei taha, et sellel pole mõtet vaid targem oleks toitmine paika panna(hetkel päevas 1-2 toidukorda). Niiet paluks siinkohal teie arvamusi ja soovitusi selle teemaga seoses, ehk on teist rohkem abi ja preilid lõpuks mõistavad, mis on õige!
-
Protec NitroPlus-shokolaad on väga meeldiva maitsega, nagu kakao:D
-
Ärme nüüd siin kaklema hakka poisid
-
Toidulisandid? Mida tarbida antud tingimustes?
NO.1 replied to carl-'s topic in Küsi Spetsialistidelt
Lühidalt: proteiin ja süsivesik -
http://www.gasp.nu/pdf/GASP_katalog2008.pdf Kui midagi huvitab, andke julgelt teada
-
Mul mõned purgid üle FX´i, 300.- annaksin ära
-
Kui on huvi, siis võin uurida hindu.
-
Tegelikult on tegemist Protec NitroPlus'iga. Maitsed on väga head..eriti shokolaad ja vanilje. Seguneb hästi. Kui on huvi või küsimusi selle või teiste Eiselti toodete kohta, siis andke teada!
-
Dorian Yatesi seminar toimub 22.03.2008 Tallinnas!
NO.1 replied to Ott Kiivikas's topic in Üritused, sündmused, koolitused, eksamid
Kohal! -
Soovitan uurida ka sellist firmat, nagu Suunto.
-
Kui seljaga on alati probleeme olnud, siis tõesti ei oska aidata. Kui asi piirduks trennidega siis veel