Jump to content

zon

Kasutajad
  • Sisu loend

    167
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

1 Neutraalne

zon

  • Tase
    Kasutaja

Viimase Profiili Külastajad

2 755 profile views
  1. Võitlus ja suured lihased

    Niipalju kui neid tänavakaklusi nähtud on ei ole need eriti Tai poksi stiilis , keskmine mees on ikka parajalt koba ja kui keskmisel mehel on nats suurem mass on see ainult kasuks.
  2. Millise pikkusega need kuni 85 kg võistlejad tavaliselt on?, tunduvad igaljuhul väga massiivsed oma kaalu kohta, pean silmas kahte esimest.
  3. Täpselt minu mõte, huvitav video iseenesest aga mingiks inspiratsiooni allikaks ei tasuks seda pidada nagu mõned eelpool kõnelejad arvavad. Asi on ikkagi liigagi individuaalne, viimatigi kui tegu on võistluseelse ettevalmistusega. Kuigi isegi siis ei pruugi selline lähenemine kõigile sobida. Asi töötab tema peal see on selge, mitte kõigi peal- arvan et isegi enamike võistluseelne või siis vormi tegemise periood oleks sellest palju erinev. Aga edu kõigile!
  4. tartu jõusaal

    keegi teab kus saab Tartus odavamalkt treenida, viibin mõned nädalad tartus seega oleks tarvis trenni siin teha paar nädalat`? Tänud!!
  5. MR. OLYMPIA 2010

    Avan et iga tipptasemel sport ei ole tervisele kasulik, mr olympia pole mingi erand kus dopingut kasutatakse, ja see on kulturismi tipp. Mina ei suhtu taunivalt, ise ei sooviks niisuguseks saada aga vaatemänguline on see ikkagi.
  6. Jalad

    Kas see liiga jõhker pole põlvedele?
  7. Toitumine ja lihasmass

    natukene võiks olla selgem jutt. Väga keeruliselt sõnastatud see viimane lause?
  8. Toitumine ja lihasmass

    Kõik peavad olema tasakaalus, süsivesikud rasvad ja proteiinid e. valgud, süsivesikute osakaal võiks jääda 50 protsendi juurde ja valkude oma umbes 30 .protsenti päevasest toiduga saadavast energia hulgast. sellest on siin foorumis juba tuhandeid kordi räägitud ka. Ei soovitaks küll algajatele meeletus koguses süsivesikuid tarbida kuna see võib viia kiire rasvumiseni.
  9. MEDALISADU Euroopa Master Plzen 2010

    väga tublid vanad kui nii tohib öelda. Aga siiski mis vanuses keegi on, lihtsalt huvi pärast küsin, tulemused on ju väga kõvad?
  10. Katsuge olla nüüd oma Vin dieseliga keda huvitab mis moll tal peas on olgu või muumitrolli oma!
  11. Stefan Havlik valmistumas EM -ks.

    Palju mehel pikkust on?
  12. geneetika

    http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk...mp;top=top.lime Tegelikult on geneetika ja sellega seonduv kulturism päris huvitav teema. Üleskutse julgematele andma teada mis on nende "geneetilised kingitused" ja võimalusel ka pilte riputama. Mina pean oma tugevaks küljeks selga , saaks nyyd mõne normaalse pildi ka teha siis riputan ka...
  13. Väga naljakas olukord, kuna mina olen terve elu seal kylas elanud ja pole ühtegi Jokkerit näinud seal... heh
  14. Probleemi toitmuskava mõistmisega

    Nii lolli juttu pole tükk aeaga kuulnud!
×