Jump to content

Eastsider

Kasutajad
  • Sisu loend

    200
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Eastsider

  • Tase
    Kasutaja
  1. Kaubamaja meeste / noorte osakonda vaata. Olen näinud seal küll selliseid särke, mis on suht liibuvad ja mille varruka osa on lühike.
  2. Mul tuli igatahes pisar silma!

    Ilus lugu igatahes
  3. 3 kuuga 20kg juurde

    Klassivend suurendas 2 nädalaga 15kg surumise raskust, 120 pealt 135 peale. Valgupulbrit ei tarbi, muud ka mitte, samas sööb palju valgurikast toitu ja pool trennist kulubki tal rinnalt surumise peale.
  4. Rasvapõletus ja lihase kasvatamine

    Sellega seoses tahaksin küsida, et kas nahk tõmbas ilusti kokku ja mingeid volte ei jäänud? Algajal kaalust maha võtta ja samal ajal jõunäitajaid suurendada pole ilmselt mingi probleem, ise üritan ka praegu sama teha.
  5. Kickbox Tartus.

    Kuna on tekkinud mõningane huvi võitluskunstide vastu ja sooviks natuke huvitavamat moodust enda vormis hoidmiseks, siis siit küsimus: Kas 20 aastasel on kickboxi algajate rühma / elustreening.ee baaskursusele minna liiga hilja?
  6. Põlveprobleemid

    Mul ragisevad suht paljud liigesed : Vabatahtlikult saan ragistada mõlemaid õlgu, ühte rannet, lõuga. Kätekõverdusi tehes ragiseb vasak küünarnukk, kükitades ragisevad põlved jne. Samas, valus ei ole kuidagi.
  7. Kala ja piim ei sobi koos?

    Kui te just eesti meistritiitli poole või kuhugi veel kõrgemale ei püüdle siis peaks täiesti ükskõik olemas, kas sööte neid koos või mitte. Kui maitseb, siis sööge : )
  8. Ei nõustu selle artikliga, kuna vähemalt minu puhul on olnud tulemused natuke teistsugused. Talvel käisin jõusaalis ning mingiks ajaks oli kaal tõusnud 82 kiloni. Kevadel hakkasin jooksmas käima, jõusaalis enam ei käinud. Kuigi pole üldse usin olnud, kaalun praegu 72-73 kilo. Biitseps (õlavars) on küll mingi 1,5 cm väiksem kuid see ei ole just eriti suur kaotus arvestades seda, kui palju on kadunud kaalu. Ja uskumatu, kui palju parem ja kergem on olla. Toitumist pole absoluutselt muutnud, koguaeg ühteviisi, niiet mina ei ütleks, et aeroobne ei tööta. Töötab küll ja päris kenasti.
  9. Küsimus siis Vend Vähile

    Kõik on võimalik, rohkelt sööki ja rohkelt trenni ning lihas kasvab. Ei soovita mingeid lisasid, vähemalt algul, kõvasti pühendumist hoopis. Pole ime, kui sa näiteks kuu möödudes mingeid erilisi tulemusi ei näe - kui lihase kasvatamine lihtne oleks teeks seda kõik.
  10. Jooksmine vs Rattasõit

    Kui ikka korralikult joosta, oled ka pärast üle kere väsinud. Ise eelistan jooksmist, rattaga sõites ei suuda ma hoida ühtlast tempot millegipärast, kas on intensiivsus liiga madal või siis hingeldan nagu hull. Rohkem jooksmisega harjunud ilmselt lihtsalt Keegi ülevalpool mainis, et põlved rikub jooksmisega ära. Ei tahaks uskuda, kui tegemist on normaalkaalus oleva inimesega. Rasva on võimalik kaotada mõlemaga, maitse asi .
  11. Naharebendid

    Vana postitus küll, kuid naljamees oled ikkagi. Ma ei ole isegi proteiinipulbrit lisaks söönud ja ikka on biitsepsite peale päris korralikud rebendid tulnud. Kui ikka kasvad (kas siis lihase või rasva poolelt) on need kerged tulema. E: loomulikult geenidest ei olene, lihtsalt vabalt võivad need ka täiesti loomulikul teel tulla, mitmel sõbral on ka selline asi, et rebendid ilma mingite aineteta.
  12. 2 K duell - kes keda ?

    Arvan, et seekord võidab Kalmus.
  13. http://www.fibofoto.de/images/renneq11.jpg http://img100.imageshack.us/img100/8076/44pu.jpg Ega seegi naine väike ei ole, esimene naine vist, kellel biits üle 50cm
  14. Aegunud ja parim enne läbi

    Ei usu et midagi juhtub, sõime ükskord mingil läbul ära 7 päeva kuupäeva ületanud kringli. Maitse oli sama mis peab, aga lihtsalt hammastel oli rohkem tööd. Selle ainega on arvatavasti nagu jahuga või muu sellise kuivaga - kuu või 2 läheb üle, siis ei ole veel häda midagi. Ei ole ju seal taimerit, et nüüd täpselt sellel kuupäeval on kõik - asi automaatselt kõlbmatu. Lihtsalt seal pakil on antud aeg, milleni toote kõik omadused kindlalt säilivad (arvan, et see on antud mõningase varuga)
  15. Vajaks abi?

    Söö, söö palju, tuleb küll rasva ka, kuid lihast samuti. Ja trenni tee ka kõvasti. Ja selle ületreeninguga on nagu on - kui asja mõistusega võtta, ei teki mingisugust ületreeningut . Samuti on ületreeningu ja laiskuse vahel õhkõrn piir. Soovitaksin sul hoiduda ülirasvastest toitudest (krõpsud, friikartulid) veel soovitan piiri pidada saiatoodetega (saiakesed).
×