freakonaleash
Kasutajad-
Content count
5 -
Last visited
Community Reputation
0 NeutraalneAbout freakonaleash
-
Rank
Vaatleja
-
Huvitav.. Mida sa sellega silmas pidasid? Et inimese organismis on GABA juba piisavalt ja lisa võtta ei ole mõtet? Või.... ? Või kuidas sellest nüüd aru saada? Aga tegelikult siiski, kui kuskil poes on seda müügil või mõni inimene ise müüb, siis võiks seda mulle öelda, oleks väga kena.
-
Tere! Selline küsimus teile: kas keegi teab kust Eestis saaks GABA? Poodides ja apteekides näinud ei ole. Ehk siiski kuskil on olemas ja mul on endal lihtsalt märkamata jäänud? Või on mõni inimene kes on endale välismaalt tellinud suurema koguse ja siis ise müüb seda? Oleksin väga huvitatud selle aminohappe proovimisest (ostmisest). Kui arvate, et neid poode siin avalikult reklaamida ei sobi või kui foorumis pole lubatud midagi "müüa", siis võib mulle PM-i ju saata. Aitäh.
-
Tere! Oleks vaja kiiresti kiropraktiku juurde saada. Mingi suvalise "kiropraktiku" juurde ei julge minna, see paika vajutamine on ilmselt üsna peen asi ja kindlasti on väga ohtlik kui keegi valesti teeb midagi. Lugesin natuke internetist ja paistis et eestis on väga vähe päris õige paberiga kiropraktikuid: Rainer Kägo, Jaak Lill ja siis Gerly Truuväärt ja Matthew Stevens kes koos teevad. Üks nimi mis läbi käis oli ka Tiit Ilves, kuigi ta vist ei ole kiropraktik? Kas keegi oskab öelda kes neist võiks olla kompetentseim? Samas kui nad on kõik korraliku paberiga tegijad, siis ehk väga suurt vahet ei olegi kes neist mul seda selga väänab? Küsimus võibolla pigem rahas. Kägo võtab 800 krooni korra eest. See on ikka liiga palju. Ise mõtlen et Jaak Lille juurde läheks vist piritale (ta peaks odavamalt tegema). Samas jälle ei tea kui pikad sinna järjekorrad on... Ja üks asi veel, et kui palju kordi nad seda protseduuri teevad? Lugesin mõnest kohast ja sain aru et mõni tahab tunduvalt rohkem kordi teha kui teine. Ja see on kallis... Oleksin tänulik kui keegi valgustaks mind natuke nende konkreetsete kiropraktikute tegevuse kohta. Hinnad, kui mitu korda käia tuleb jne. Keegi näiteks kes on ise käinud mõne juures neist? Usun et nii mõnelegi inimesele peale minu oleksid vastused abiks.
-
Tere. Mul oleks teile selline küsimus, et kust võiks saada türosiini? Keegi siin kunagi ühes teemas mainis ka et selle lehekülje veebipoega konkureerivates poodides on olemas. Aga kus? Oleks väga huvitatud. Müügil vist L-tyrosine nime all. Igaljuhul jah, tahaks saada puhast türosiini (mitte sellist kompotti kus on erinevaid aineid ja türosiini, sellist on siin poes ka). Kui arvate et ebaeetiline oleks seda siin öelda kuna tegemist on "konkureerivate poodidega", siis võiks ju PM saata...
-
Tere. Juhtus mul selline äärmiselt kahetsusväärne lugu, et suutsin endal õla ära lõhkuda. Lõin poksikoti pihta parema käega sellise laia kaarega löögi. Paraku aga kergelt ainult riivasin sihtmärki ja löök läks suht mööda. Täismats läks õhku ja rebis käe hetkeks otse õlast välja (ilmselt midagi sellist, täpselt ei oska kirjeldada, toimus ju nii kiiresti). Õlast käis läbi väike valu, kuna aga olin suhteliselt purjus ja uljas meeleolus siis andsin üsna mitu matsu veel. Esialgu polnud mingit probleemi, aga järgmine päev oli valu selline et vaevalt sain kätt liigutada. Nüüd on sellest möödas kuu. Muidu tunda ei anna enam aga poksikoti peal trenni teha ei saa eriti. Madalale saab kergelt lüüa, aga õlast kõrgemale tõstes lööb valu. Nüüd küsimus selline, et mida teha vigastuse võimalikult kiire taastumise heaks? Vaatasin, et teie veebipoes oli erinevaid liigestele mõeldud lisandeid. Ehk oskate soovitada milline neist oleks parim, või kas üldse on need õige lahendus. Kui ma asjast olen õigesti aru saanud siis õlas on selline peen lihas nagu "rotator cuff" (eesti keeles ei tea kuidas on) ja tõenäoliselt just sellest ma jagu saingi. Kuna see on lihas, kas siis üldse on mõtet neid liigeselisandeid võtta? Kuumutasin ühel õhtul mingi massažiaparaadiga millel on infrapuna küljes. Kas see oli õige mõte? Päris peen-keeruline teema vist, aga oleks tänulik kui mõni kompetentne inimene annaks nõu. Tahaks sellest võimalikult kiiresti paraneda, teen ükskõik mis vaja. Mingid spetsiifilised harjutused? Jääd peale? Kuuma? Toidulisandid? Massaaž? Kõige hullematel juhtudel olen kuulnud, et isegi operatsioon tehakse ja ikkagi lõplikult sellest ei paraneta. Ühesõnaga: APPPPPPIIII!!!!! Väga-väga masendav on see et nüüd ei saa trenni teha. Ja ei ole vaja öelda et mis vehkisid siis purjus peaga. Ma ise niigi ei jõua ära kahetseda. ÜKS vale liigutus ja kõik p*****s. See oleks võinud vabalt juhtuda ka kainena, aga mis siin enam.... Tänan asjatundjaid ette soovituste eest.