Jump to content

jorsik

Kasutajad
  • Sisu loend

    690
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Postitused posted by jorsik


  1. Juba vanarahvas ütles et söö sibulat ja kala, siis seisab nagu tala. Proovi järgi, kuidas töötab. Sibulahooaeg hakkab, siis ma proovin järgi igatahes. Huvipärast võiks loomkatseid teha, kas suva Poola ja Hiina sibulad annavad sama efekti nagu Peipsiääre sibulad.


  2. Mul on endal kodus kasvamas paar sportlast, täiesti hull koormus on peal trenni mõttes, aga isu ei tule järgi. Kahju vaadata, kuidas kasv aeglane ja trennis jõudu pole. Tõsiselt hakkan juba valgupulbri lisamise peale mõtlema. Ainus piirang hetkel on see, et valgupulber ei ole siiski tavatoit. Iga kord, kui olen ise seda tarvitanud, on erinevad sümptomid ilmnenud, mis tavatoiduga ei ilmne. Nahaprobleemid, kuumalained üle keha, käte sügelemine jne.

    Millist valgupulbrit kasutad? Kuumalained ja käte sügelemine, kõlab beta-alaniini moodi, kas seda on lisatud su valgupulbrisse? Võib ka muidugi olla allergiline reaktsioon lisatud magus- vmt ainetele. Selles mõttes on tavatoit parem et pole lisaaineid sees mis põhjustaks mingeid kehareaktsioone aga igaüks leiaks endale sobiva kui otsida.


  3. Mingeid tasemeid mõõtnud ei ole. Selles suhtes ei ole tõesti vähimatki aimu, mis näitajad on. Huvitav oleks muidugi teada saada, kuid ega ta praktikas midagi ei muudaks. Kui saan teada, et tasemed on kõrged, siis järelikult mis - olen nö. looduse poolt andekas? :D - Ja kui on madalad, siis olen raske töö poolest kõva vend? :D

    Ei teagi, kumba uudist rohkem teada tahaks, heh.

    Treeningkava konkreetselt? Hmmm, kuskil vist kirjutasin pikemalt. Aga lühidalt:

    E - rind/selg (Surumised, lendamine, lõuatõmbed, kangi ja hantli tõmbed, jõutõmme, pulloverid)

    T - jalg, käed, õlad (hack kükk, väljaasted, sirgete jalgadega tõmme, kangiga biits, hantliga istudes isoleeritult biits üle põlve, triits kukla tagant ja tahatõuked, seistes surumine ja hantlitega lendamised õlale)

    K - vaba

    N - rind/selg

    R - jalg, käed, õlad

    L - Rind või Selg või Vaba - kordamööda jooksvalt.

    P - vaba

    Noh siis saaks vähemalt geenide koha pealt midagi kas kinnitada või ümber lükata :) Kui näiteks kasvuka tase on liiga madal siis seda kuidagi kõrgemale ajades saaksid veelgi paremasse vormi veelgi kiiremini vmt. Mulle isiklikult pakub lihtsalt huvi millised hormoonitasemed on sellise vormiga mehel. Quattromedis saaks lasta teha muidu, hinnad on muidugi suht soolased, 5-7 eur/tk. Treeningkava ma lootsin ikka konkreetsemalt teada saada, mitte lihtsalt surumised lendamised kükitamised jne.


  4. miks peaks tavainimest huvitama mingi statistilne näitaja, mis tegelikkuses ei mõjuta teda.

    Mille alusel statistikat tehakse sinuarust? Ma teadsin et võetakse suvaline valim TAVAINIMESI aluseks. Marxengel äkki lähed trollid mõnes teises teemas (või foorumis), see teema peaks olema siiski toidulisandite ostmisest internetist.


  5. Kirjas ju - sibulamahla juua.

    Aga üldiselt, ma ei usu, et see siiski midagi väga mõjutav tegur on. Eostatakse mitte vähem munarakke, kui 40datel, eluiga on pikenenud; vaevalt, et ka muud tervisenäitajad KESKMISELT palju langenud on.

    Ühte, tundub, ka selle näite põhjal on muutnud see - inimeste arusaamisvõimet, mõtlemist ;)

    No ikka on mõjutav tegur küll, eostamist pole mõtet võrrelda, kui tänapäeva viljakusravi poleks, palju siis eostataks? See et eluiga on pikenenud, ei tähenda et elukvaliteet ka paranenud oleks, loe https://www.andrologyaustralia.org/reproductive-problems/testosterone/ mis tervisehäireid testopuudulikkus põhjustada võib. Madalam testotase ei tähenda et nüüd on lihtsalt vähem lihast ja kõik. Juba rasvumine põhjustab paljusid tervisehäireid mis lühendavad elu ja halvendavad elukvaliteeti. Ühegi hormooni mõju ei saa võtta üheselt, ühe hormooni vähesus põhjustab kaskaadreaktsioonina häireid ka teiste hormoonide tootmises jne., inimese organism on kompleksne süsteem, kus kõik protsessid on omavahel seotud ja võiks valitseda tasakaal.


  6. Sain oma jõusaalis väga kurva uudise: tuleb välja et jõusaali juhatus on kõige suurem tola üldse.

    Miks? Seletan...

    Minu jõusaalis on kaks ruumi: tõste/jõuruum ja fitnessi ruum (viimast ei külasta ma üldse).

    Tõsteruumis on lisaks muule vasrustusele ka 4 pool puur+platvorm komplekti: http://www.eweightplanner.com/img/vendors/powerlift/pow_9ft-half-rack.jpg

    See on parim jõusaalivarustus mis olla saab, seal saab kõiki harjutusi teha ja kaks inimest saab korraga treenida. Tähendab seda et tippaegadel saab kiiresti treenima sest ikka leiab midagi mida selle peal teha. Mul endal on kogu trenn sellele varustusele üles ehitatud.

    Igal juhul, tuleb nüüd välja et spordikeskuse juhatus on tellinud smith masina et asendada ühte seda. Jah lugesite seda õieti: smith masin tõsteplatvormi ja puuri asemele. Kuul pähe, pea ees vastu seina, nii lolli otsust annab ikka välja mõelda. Kõik jõusaali treenerid on ka nõus et see on ülimalt halb idee kuid kahjuks juhatus arvab teisiti.

    Oot, on 4 puuri, nüüd ühe asemele pannakse smith ja see on katastroof? Ma saaks aru kui kõik smithide vastu vahetataks...Eks ilmselt algajate jaoks pannakse et nood kangiga ümber ei kukuks.


  7. Noh, see pakk oli mingi 50x40x30cm ja 5kg, selline juba läbi ei lipsa tollist märkamatult :D Vanasti DHL tõesti on toonud ka suured pakid kohale ilma tollita aga see pakk paraku ei tulnud DHL-iga lõpuni. Naistepuna ostsin esmakordselt, ei oska veel öelda kui hästi või kas üldse mõjub.


  8. Ketamiin ja GHB on ka nüüd sarkasm või :)

    Aga Holger ikka ei taha mõista, et, tõesti, kõik ei ole nii lihtne. Tablettide, eriti AD järele, ei haarata reeglina LIIGA KIIRESTI.

    http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=ketamine+antidepressant

    http://en.wikipedia.org/wiki/Xyrem seda kasutatakse küll jah ametlikult narkolepsia ja alkoholisõltuvuse vastu aga tehakse ka juba katseid AD-na, olen lugenud vastavaid artikleid aga hetkel neid ei leia kahjuks. Eesti kohta ei oska väita aga vaadates kui palju USAs välja kirjutatakse AD-sid, siis seal küll haaratakse esimese asjana tableti järele. Ilmselt on Big Pharmal oma mõju ja arstid määravad iga meeleolumuutuse depressiooniks.


  9. Olles isiklikult ära proovinud terve spektri AD-sid, võin öelda et pikaajalise depressiooni puhul tuleks ikkagi üles otsida põhjused ja nendega tegeleda, AD-dega saab ainult sümptomeid leevendada. Lisaks võib nii mõnegi AD-ga tekkida pöördumatuid ajukeemia muutusi (mitte positiivses suunas). Pigem soovitaks proovida viimase aja avastusi nagu ketamiin või ka näiteks GHB. Kättesaadavus on muidugi teine teema. Mediteerimine pidavat ka väga mõjus olema, ise pole veel jõudnud selleni. Hüpnoosi kavatsen ka ära proovida.


  10. Siis võiks mingi smaili vmt jutu lõppu panna, kust keegi muidu aru peaks saama, kas isik mõtleb seda tõsiselt või ajabki totaalset kägu? Tuleb suva inimene siia abi otsima, talle aetakse endaarust head sarkasmi, inimene võtab seda tõsise soovitusena ja niimoodi hakkabki levima arvamus et fitness.ee-s on mingdi tainad ainult.


  11. Ma vaatan et mu algatatud teema on suva läbuteemaks muutunud :) Archangel võid proovida lõvilakka (lion's mane), peaks tugev NGF (nerve growth factor) olema. Taimi on vähe selle koha pealt aga miks peaks põlgama sünteetilisi aineid, kui nende kasud-kahjud on ära tõestatud? Soovitan ringi luusida sellises portaalis nagu longecity, seal tegeletakse igasuguste uute asjade enda peal (aga ka teaduslikult) researchimisega päris aktiivselt. Ja ka selline foorum nagu datbtrue.co.uk on asjalik, seal on väga teaduslik asjadele lähenemine, samas mitte kuivalt akadeemiline, brosciencet seal ei soosita.


  12. Ei ole v6imalik , see on sama kui üritada võtta karbohüdraate koos kaalu tõstvate kapslitega.

    Pole võimalik, tee mis tahad...Ja üldiselt ma soovitaks ikka sellest keemiast eemale hoida. Need proteiinid ja asjad ei ole mängimiseks.

    Kuule ole hea, ära enam kunagi anna nõu teistele inimestele.


  13. arc: võtan su pika vastuse kokku lühidalt - miks mitte hoopis sinu arvamusega ei võiks panni lakkuda? Sul ei ole mitte ühtegi kraadi ette näidata, vist ka mitte ühtegi karikat ega medalit kulturismi võistlustelt. Sa oled harrastaja nagu paljud teised, ometi oled kukkunud elu õpetama. Sa teed avastusi, proovid midagi, unustad oma algsed arvamused ja siis korraga teed 180 kraadise pöörde... Ise kusagil ütlesid enda kohta, varem sa panid asju lampi. Äkki sa 5. aastapärast näed tänast samamoodi, ah ma panin lampi :)

    Vastutamine on vastutamine. Kui sa väidad midagi ja keegi järgib sinu soovitust seda ja kui see on vale, siis oled sina selle põhjustanud. Seepärast peaks soovitustega olema eriti ettevaatlik.

    Nagu sa ütledki et sa midagi ei loo ega ka kontrolli praktikas pikemaajaliselt. Kui reaalne kogemus puudub, siis sul pole mingit vahendit eristamaks tõde valest.

    Kui pole sa end venitanud, kus sa siis oskadki midagi praktiliselt kaasarääkida. Sama nagu inimene kes ei oska ujuda aga teoreetiliselt oskab :)

    Archangel ei tee avastusi, ta paneb siia linke avastuste ja katsete kohta, mida on teinud targad teadlased. Reaalne kogemus kehtib ainult sinu enda kohta, teoreetilised asjad enamuste, või ütleme keskmise inimese kohta.


  14. Nutavad ja söövad tatart ja liha. Kui ikka muud ette ei anta, küll sööma hakkavad. Muidugi üleminek võiks sujuv olla, mitte et ükspäev enam pole kartulit ja makarone ja vsjoo, esialgu võiks 1 päeva nädalas teha tatra, köögiviljade ja mingi lihaga, siis 2 jne. Sissejuurdunud harjumuste muutmine on raske aga võimalik, peab ainult järjekindel olema. Kas seal spordiklubis treenerit pole? Võid ka minna mõne rohkem arenenud kehaga treenija juurde ja paluda natuke juhendada, tõenäoliselt aidatakse. Või kui ei julge, siis sõida rattaga ja jälgi kuidas keegi treenib trenazööridel, pärast proovid ise ka, saad teada kuidas su kehale mõjub.

×