Jump to content

muc

Vanad Olijad
  • Sisu loend

    940
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Postitused posted by muc


  1. Võimas! Mikul on vabaseis eest kahtlemata tugevaim poos. Tõmbab rinna ilusti õhku täis ning õlad pisut taha.

    Kui kaht vägilast võrrelda, siis on erinevusi, aga ka sarnasusi. Mikku on geneetiliselt alumiste, Silverit ülemiste jäsemetega õnnistatud. Seljad on mõlemal poisil päris head. Õlad samuti, kuid Mikul on V-efekt parem. Vaevalt see keskkoht peenem on, pigem ehk laiemad õlad. Samas, keskkoht tundub peenem, sest mida laiemad on õlad ning jämedamad reied, seda peenem talje visuaalselt tundub. Rind on tõenäoliselt mõlemal see nõrgim hobune vankri ees.

    Edu mõlemale ning tahaksin juba huviga sügisest madistamist vaatama tulla.


  2. Põnev, ma uurin kohe, pole kuulnudki sellest masinast.

    Mu sõbranna elas Londonis ja ütles et seal olid pilateses naisi mehi pooleks. Huvitav miks siin rühmakad sama populaarsed meeste hulgas pole. Kas juba reklaamime rühmakaid nii, et suunatud naistele või lihtsalt mehed eelistavad omaette jõusaalis treenida? :rolleyes:

    See oleneb kindlasti klubist. See, kus mina käisin, oli pigem selline meeleheitel koduperenaiste pärusmaa, keda kantseldasid nägusad meestreenerid. Muide, Claudia Schiffer käib selles samas klubis ning ma "kogemata" juhtusin temaga samasse klassi, haha. Tol korral oli klass isegi üsna nauditav : )

    Ma arvan, et klubid otseselt ei reklaami rühmatreeninguid naistele, vaid seda teevad need naistehordid, kes jõusaalist minnes ning tulles läbi käivad. See maalib meestele suunitlusest pildi ette, ma usun. Või pigem teevad nad seda ise. Üks machomees ei saa ju karja naistega ilma raskusteta kusagile saali hüplema ja kargama minna B)

    Ma ütleksin, et minu puhul räägib rühmatreeningute vastu asjaolu, et ma pean enda aega nende järgi planeerima, kui soovin osa võtta. Jõusaali lähen siis, kui endale sobib.


  3. Hei, väga lahe.

    mul veel selline küsimus et kas treenid Tallinnas või mujal?

    Tallinnas.

    Pilatesega on seesugune lugu, et siin harrastatakse vist üksnes seda matipilatest. Inglimaal olles proovisin ka seda, kus spetsiaalse masina peal tund läbi viiakse. Masin näeb välja nagu maaga paralleelne Total Gym, mida Chuck Norris reklaamis, kuid väääääga kallis versioon sellest. Samas, selle masina peal mulle seda teha ei meeldinud, hoolimata sellest, et väga raske oli.


  4. Mõistan, et (kõrge GI-ga) süsivesikute kärpimine on tervise seisukohast vajalik (liiatigi diabeeti põdeja puhul).

    Kuid hüpoteetiliselt: insuliinisüstimise järel vere insuliinisisaldus järsult tõuseb, mistõttu on sel' ajal süsivesikute rohke eine õigustatud; nt treeningjärgselt glükogeenivarude kiirema täitmise ja lihaskasvu eesmärgil. Kuidas kommenteerida antud väidet?

    Sa hakkad asja valest otsast pihta. Kui ei diabeetik ei tarbi nimetatud sahhariide, ei ole insuliini süstimine ka vajalik.


  5. Machida ja Evansi matši oli väga põnev vaadata. Mõlemad mehed on väga tehnilised, olid kodutöö korralikult ära teinud ning hea lahingplaaniga puuri tulnud. Machida on lihtsalt ulme. See on ainult minu arvamus, aga kui nad nüüd järgmisena Rampage tema vastu traataedade keskele saadavad, siis ei pea ta seal tõenäoliselt kaua vastu, kui Machida samast puust on nagu eile. Selle esinemise põhjal julgen pikka valitsemisaega ennustada. Samas, nagu aeg on näidanud, piisab vaid ühest väikesest eksimusest, et kaheksanurgas buldooseri alla jääda, aga ma arvan, et oleme kõik nõus, et sellel mehel tuleb neid eksimusi väga harva ette.

    Mis veel muljetavaldav oli, oli Edgar Sherki vastu. Imeline pea- ning jalgadetöö. Väga ilus vaadata. Sellise standupiga ning hea jitsiga, mis tal, teadagi, on, oleks õigustatud ning üsna põnev teda järgmisena Penni ja Floriani võitjaga tiitli peale madistamas näha. Võimalik muidugi, et esmalt Sanchezi ja Guida võitjaga kokku ning selle võitja tšempioniga.

    Hughes võitis küll otsuse, kuid tema aeg on möödas, sest sellise nõrga standupiga pole tal enam Alvesi ega GSP suguste meeste vastu puuri asja.


  6. Ilus ülakeha on kirilenkol :P Dont get me wrong :D

    Tegelikult pole midagi erilist ju, kui tegemist on Venemaa esinumbriga.

    Kahju, et Fjodorovil selle vasaku rinnalihasega jama oli ning siis täiesti ära kadus.

    See mees võis maailma esinumbritega koos laval seista ning sõna sekka öelda.

    Üldistes ala arengusuundades olen aga Janariga ühel meelel.


  7. On pakkuda töökoht uues spordipoodideketi, Sportshack, Tallinna kesklinna kaupluses.

    Tööaeg ning -tasu on kokkuleppel.

    Sobivalt kandidaadilt ootame:

    Häid teadmisi toidulisanditest ning tervislikust toitumisest,

    Paindlikust,

    Inglise ja vene keele oskust (ka muud keeled tulevad kasuks),

    Head suhtlemisoskust,

    Kohusetundlikust.

    Pakume:

    Paindlikku töögraafikut,

    Konkurentsivõimelist palka koos tulemustasuga,

    Muid hüvesid.

    Kandideerimiseks saada sooviavaldus koos CVga aadressile info@eiselt.ee


  8. kas on oluline just tund PÄRAST trenni võtta, või võib ka kohe pärast trenni sheigi ära juua?

    kuda siis sellega on...?

    Võid vabalt vahetult trennijärgselt. Ise toimin samamoodi.

    See on pigem kuni tunni jooksul, sest insuliinitundlikus on kõrge ja uks on nö avatud.


  9. Tõenäoliselt saavad ikka. Aga ma arvan et nende nimede seast nüüd valida nimed, kes absoluuti peaks jõudma (meeste hulgas) ei tohiks ju ka mingi ulmeülesanne olla. Et noh.. kui siin nimekirjas oleks näiteks veel ka MINA, siis ju enamus teab, et vast see kilu absoluuti ei jõua.

    No, oleksid, siis oleks ülesanne oluliselt keerulisem. Peaks sind tõenäoliselt kusagile Kalmuse ja Kooviti vahele pookima.

    Üldiselt pean meeste absoluudi osas sinuga nõustuma.

    Et asi ametlik oleks, siis:

    1. Ott Kiivikas

    2. Marek Kalmus

    3. Taavi Koovit

    4. Imre Vähi

    5. Marek Morozov

    Edasi:

    Naised Bodyfitness:

    1. Christina Alev

    2. Laura Reisalu

    3. Svetlana Filippova

    4. Vitaliya Dmitrieva

    5. Annika Summel

    Noortest ei tea suurt midagi. Ennustan vaid, et Andres Malleus võidab :D

    Juuniorid +75kg

    1. Mikk Raudsepp

    2. Eiko Rapur

    3. Mihhail Gorjatsev

    Rohkem on raske vorme nägemata pakkuda.

×