Jump to content

muc

Vanad Olijad
  • Sisu loend

    940
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

muc

  • Tase
    Foorumite Kunn
  • Sünnipäev 24.06.1986

Kontakteerumise viisid

  • Website URL
    http://

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Not Telling
  1. Tööinimestele

    Vahva, tänud. Kõik vastused on teretulnud. : )
  2. Tööinimestele

    Tänud kõigile, kes juba täitnud on, aga jube vähe vastuseid ikka veel. Võtke nüüd õhtul see 5 minutit ja tehke ligimesele head. Tänud.
  3. Tööinimestele

    Hei, Panin kokku 10 küsimust tööinimestele. Haara palun 5 minutit ning vasta neile siin: http://www.surveymonkey.com/s/36ZNNXT Tänud kõigile, kel konti ei murra.
  4. See on küll väärt uudis. Õnnitlused sulle, Rebs!
  5. Võimas! Mikul on vabaseis eest kahtlemata tugevaim poos. Tõmbab rinna ilusti õhku täis ning õlad pisut taha. Kui kaht vägilast võrrelda, siis on erinevusi, aga ka sarnasusi. Mikku on geneetiliselt alumiste, Silverit ülemiste jäsemetega õnnistatud. Seljad on mõlemal poisil päris head. Õlad samuti, kuid Mikul on V-efekt parem. Vaevalt see keskkoht peenem on, pigem ehk laiemad õlad. Samas, keskkoht tundub peenem, sest mida laiemad on õlad ning jämedamad reied, seda peenem talje visuaalselt tundub. Rind on tõenäoliselt mõlemal see nõrgim hobune vankri ees. Edu mõlemale ning tahaksin juba huviga sügisest madistamist vaatama tulla.
  6. See oleneb kindlasti klubist. See, kus mina käisin, oli pigem selline meeleheitel koduperenaiste pärusmaa, keda kantseldasid nägusad meestreenerid. Muide, Claudia Schiffer käib selles samas klubis ning ma "kogemata" juhtusin temaga samasse klassi, haha. Tol korral oli klass isegi üsna nauditav : ) Ma arvan, et klubid otseselt ei reklaami rühmatreeninguid naistele, vaid seda teevad need naistehordid, kes jõusaalist minnes ning tulles läbi käivad. See maalib meestele suunitlusest pildi ette, ma usun. Või pigem teevad nad seda ise. Üks machomees ei saa ju karja naistega ilma raskusteta kusagile saali hüplema ja kargama minna Ma ütleksin, et minu puhul räägib rühmatreeningute vastu asjaolu, et ma pean enda aega nende järgi planeerima, kui soovin osa võtta. Jõusaali lähen siis, kui endale sobib.
  7. Tallinnas. Pilatesega on seesugune lugu, et siin harrastatakse vist üksnes seda matipilatest. Inglimaal olles proovisin ka seda, kus spetsiaalse masina peal tund läbi viiakse. Masin näeb välja nagu maaga paralleelne Total Gym, mida Chuck Norris reklaamis, kuid väääääga kallis versioon sellest. Samas, selle masina peal mulle seda teha ei meeldinud, hoolimata sellest, et väga raske oli.
  8. BodyBalance ning pilates meeldivad minule enim.
  9. Diabeet

    Sa hakkad asja valest otsast pihta. Kui ei diabeetik ei tarbi nimetatud sahhariide, ei ole insuliini süstimine ka vajalik.
  10. UFC 99

    Word!
  11. UFC 98

  12. Balti Cup - i ennustusvõistlus: Koovit versus Kiivikas!

    Ott platseerub Taavi ette.
  13. UFC 97

    Kuigi teistel on Alvesi mahaviimisega raskusi olnud, olen kindel, et GSP selle ära teeb ning ta seal ära karistab.
  14. Oi, jummel! Kirbul on juubel :)

    Väga andekas monteering Indzuliini poolt Õnnitlused, Kiku!
  15. Soodsad valgurikkad toiduained

    Prismades maksab karp (10tk) Talleggi M suurusega kanamune 12.40 juba pikemat aega. Ülejäänud on enamasti alates 20 kroonist. Ma ei tea, kas neid kanasid kasvatatakse mingi rämpsuga, aga säästuaeg, ikkagi. Ma söön küpsetan endale hommikusöögiks terve karb
×