Jump to content

sft

Kasutajad
  • Sisu loend

    52
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

sft

  • Tase
    Värske olija
  1. Kodune kava - andke oma arvamus

    Südamega on probleemid lahendatud, lihtsalt ei taha et asi korduks. Mina arvan küll et selline kava on südamele vähem koorvam kui tüüpkavad (või ei ole asi nii?). Tänan soovituste eest, keep on going! Keegi vist enne mainis et mingisugune ülakeha kava on, selle võiks ka postitada
  2. Kodune kava - andke oma arvamus

    Seeriate vahel 2 min on optimaalne minu arust.
  3. Kodune kava - andke oma arvamus

    Ma ei jõua eriti teha lõuga peopesad enda poole kahjuks, samas kätekõverdusi peaks tegelikult jah mingi raskusega ja mitte max tegema. Jah, sellega vist eksisin. Mõtlesin nagu seda seister hantilitegahttp://www.fitness.ee/lehed/tooriistad/har...nk/rind/072.gif Mis harjutust siis soovitaksite selle asendajaks hantlitega? Saalis olen käinud mingi aasta tagasi päris pikalt (kasutasin kolme päeva kava), aga kuna elu kiire ja eriti ei ole tahtmist palju oma aega selle peale raisata siis otsustasin, et kodus oleks ka piisav minu jaoks. Kükke tehes ikka jah hantlitega. Lihasgruppide järjekord oli täitsa suvalt pandud, kõht jah ikka viimasena. Jõusaalis lõpetasin käimise kuna see tekitas südameprobleeme, kuidas selle kavaga on, kui teha harjutsi rahulikult ja korralike pausidega? Tänan ja jagage veel tarkust..
  4. Laisamehe treeningkava koduseks harjutamiseks 4 päeva jaotatuna nädalale, 2-3x nädalas aeroobset trenni. I Päev Kõht: Keretõsted/jalgade tõsted - 3x max. Kerakallutused külgedele hantilitega - 3x12-15 Rind: Kätekõverdused - 3x max. Seistes rinna kõrgusel hantlite kokkuviimine – 3x12-15 II Päev Selg: Lõatõmbed pealthaardega - 3x max. Keretõsted kõhuli – 3x max. Biitseps: Biitsepstõste hantlitega – 3x12-15 Biitsepstõste istudes toetudes jalale – 3x12-15 III Päev Kõht: Keretõsted/jalgade tõsted - 3x max. Kerekallutused külgedele hantilitega - 3x12-15 Õlg: Hantlite tõstmine kõrvale 3x15 Hantlite surumine pingil3x12-15 IV Päev Triitseps: Hantli surumine pea tagant – 3x12-15 Käte sirutamine taha hantlitega – 3x12-15 Jalad: Kükid – 3x max. Varvastele tõus – 3x max. Paluks siis kasulikku kriitikat! Ning kas üldse on mõtet midagi sellist teha ette võtta, millised võivad olla tulemused? Kas selline kava võib osutuda ka mingil moel kurnavaks (nt. südamele)? Ise ootaksin, et eelkõige paraneks relijeef ning ka jõud nt. kätekõverdustel ja lõuatõmmetel.
  5. Südame kloppimine

    Mine kohe kindlasti spordiarsti juurde kontrolli,.
  6. Kes vöidab jalgpalli MM'i?

    Prantsusmaa - särk
  7. HIIT, intervalltreening

    kuidas HIIT südamele mõjub? anaeroobne treening ikkagi..
  8. Valutav süda

    Kindlasti arsti juurde! Endal oli sama jama ja ilmselt tuli see ületreeningust.
  9. Treeningkava

    Mind kurnas küll väga ära selline kava kui aus olla. Ületreening tekkis . Samas asi suht individuaalne.
  10. Lase ikka kontrollida! Parem karta kui kahetseda.
  11. Kalmusest ei ole juttugi? Kust su info tuleneb?
  12. Schwarzenegger ja seadused...

    Ma siiski küsisin kindluse mõttes
  13. Schwarzenegger ja seadused...

    Kas siis mullidega/gaasiga vesi on ka nii kahjulik?
  14. Kaalulangetamine

    See ei ole ju loogiline et päevas kilo läheb!
×