Jump to content

Tõnn

Kasutajad
  • Sisu loend

    19
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Tõnn

  • Tase
    Algaja
  1. 2 K duell - kes keda ?

    Ott Kiivikas
  2. Sheigi tegemine

    Päev on kindlasti liiga pikk aeg. Läheb käärima. Ise teen tund enne trenni, lasen 10 min seista, segan uuesti ja joon umbes kolmandiku. Peale trenni enne pesemist joon ülejäänu. Ise olen rahul.
  3. Otsin kulturismi treenerit/trenni!

    Hilja on siis, kui kast on ümber. Seni aga tuleb oma keha liigutada. Mina sattusin jõusaali 42-selt. Tänaseks olen 4 aastat käinud. Lihas tekib loomulikult aeglsemalt kui noorematel, aga enesetunne, kehakuju ja rüht on märgatavalt paranenud. Mis treenerisse puutub, siis selleks nad saalis ongi, et sind aidata. Kui asi läheb individuaalse kavani, on igal treeneril omad hinnad. Lepi lihtsalt kokku. Kõiksepealt soovitan aga mõned head tunnid aega varuda ja siinsamas portaalis ringi surfata, siis tekib juba omal täpsem pilt, mida treenerilt ootad.
  4. Kui ei suuda toitumiskava järgida?

    Mina närin toorest porgandit. Seal on küll veits energiat, aga tema seedimine on raske ja kulutab selle energia.
  5. ommikul

    Mul oli sama mure seni, kuni õhtusöögi asendasin paki lahja kohupiimaga. Nüüd magan paremini ja hommilul viskan mõnuga pudru, munad, võileivad sisse. Maia inimesena võin omale hommikul ka midagi magusat lubada. Ainuke mure on see, et õhtul tahaks kangesti külmkapi sisse piiluda...
  6. õlaprobleem

    Omal läks õlg ära võrkpalli mängides ja aastaid ei saanud pea kohalt servida ja suruda. Mõtlesin, et lootusetu. Umbes 4 aastat tagasi läksin Audentese spordiarsti dr. Annuse jutule ja piisas ühest süstist õlga ja siiani OK.
  7. Kava

    Võta tööriistade alt harjutustepank ja rinnale mõeldud harjutused. Seal on päris mitmeid hantliharjutusi rinnale.
  8. südametugevndajad

    Minu südamearst soovitas tarbida vajadusel karp panangiini. See koosneb vist kaaljumist ja magneesiumist. Kui mul tekib pikemaajaline väsimus, nosin karbi ära(tavaliselt kord kevadel ja kord sügisel). Minule aitab see kohe kuuri alguspäevadest. Enesetunne paraneb, väsin vähem ja olen tähele pannud, et isegi viirused ja külmetused ei tülita nii palju.
  9. No ma ei tea. Kui juba prot joogi maitse vastu hakkab, mis siis veel trenniga saab- raud on ju ka õudsalt raske, kangutamine ajab higistama, järgmistel päevadel valu kah veel lihastes:)? Aga kui nüüd tõsisemalt, siis proovisin minagi kunagi seda Kopli kraami- hind oli hea ja ega ta päris kasutu ka polnud, aga maitse... . Peale seda tunduvad kõik teised segud väga maitsvad. Kui aga tõesti kuidagi alla ei lähe, proovi rasvatu piimaga.
  10. Õla keskmine pea

    On veel pink, kus saad istudes lendamist ülespoole teha. Vt. harjutustepangast.
  11. otsin kiropraktikut

    Jaak Lill Pirita Topis on päris hea.
  12. Proteiin!!

    Sorry, pooleli jäi. Mina teen tund enne trnni valgukoksi valmis, joon pool sellest ära (peale mõne minuti seismist) ja teise poole joon peale trenni ca 2,5 tundi peale valmistamist. Maitsevahet pole.
  13. C-Vitamiin

    Mina teen kevaditi C vitamiini lahustuva tableti ja vee segust omale lahja joogi. Pool tarbin trennis, teise poolega teen peale trenni valgukoksi. Päris maitsev.
  14. tõstmisvöö

    Tallinnas Tartu maantee alguses olevas Sportlandis on NIKE tõstevööd müügil.
  15. kreatiin + kaal

    Oma vanust arvestades katsu küll tavatoitumine nii paika saada, et mingeid lisapulbreid ei vaja. Kui see mingil põhjusel keeruline, siis alusta valgujookidega. Kreatiini hakka siis tarbima, kui arengus on seisak ja miski ( treeningkava v. toitumisharjumuste muutmine) ei aita. Aega läheb, aga läbimõeldud trenn+täisväärtuslik toitumine+korralik uni peaksid sinu puhul parim rohi olema.
×