Jump to content

Clarkie

Kasutajad
  • Sisu loend

    31
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Clarkie

  • Tase
    Algaja
  1. Kas see on normaalne ?

    Well.. minu enesehinnang on sel juhul madal, sest oma mune ma kül kasutma ei hakka. Siit seega minupoolne respekt sulle, sport nõuab ohvreid
  2. õun

    Seega on õun just väga hea valik hommikusöögiks, sest see annab sulle kütust kogu päevaks. Ise söön õuna ka enne trenni, sest ka trennis on energiat vaja. Õhutsöögina ta ei sobi, nagu süsivesikud üldse, eriti veel enne magamaminekut, sest siis pole enam energiat vaja, küll aga valku
  3. Aidake algajal vormi saada

    Võimalikult palju süüa pole eesmärk omaetta ja seda kindlasti mitte ühe korraga. Ei viitsi seletada pikemalt, loodan et vaevusid need 2 artiklit läbi lugema.
  4. Aspartaam

    Oeh.. selle delfi artikli kohta oli nii palju kommentaare, kus vaieldi kas ta on ikka nii kahjulik või mitte. Üks näide: Kui keegi leiab midagi põhjapanevat, võiks siia postitada.
  5. Paluks teie arvamust

    Keha tuleks jaotada vastavalt kõige nõrgematest lihaskruppidest kõige tugevamateni. Sest mõistagi on nädala alguses energiat rohkem. Kuid ära ei tohiks ka unsutada, nö jaotavuse "tõdesi" st, et vaadata mis lihasgrupid üksteisega seotud on. Sinu kava puhul ongi see viga, et kätepäevale järgneb selg. Selja päeval töötab tugevasti kaasa ka biitseps aga kuna sa oled juba eelmine päev selle ära kurnanud, siis ei jõua ka sa 100% effektiivsusega selga kurnata. Sellest ei pruugi algul isegi aru saada, kuid olles need kord õigesti ära jaotanud, tunnetad vahet kindlasti.Mm.. ja minu arvates on rinnale järgnev jalapäev ka liiast (vähemalt mulle oli), kuid see võib ka olla individaalne, sest need 2 lihasgruppi kindlasti koos ei tööta . Minu kava on: 1. Esmaspäev: Õlg, kõht 2. Teisipäev: Triitseps, biitseps, käsivars 3. Kolmapäev: Reis, säär 4. Neljapäev: Rind, kõht 5. Reede: Selg, alaselg, trapets 6. Laup: Puhkus 7. Pühap: Puhkus 8. Kava otsast peale.
  6. Aidake algajal vormi saada

    Kuna oled kõhna kehaehitusega, siis on sul eesmärk massi juurde saada, seda loomulikult lihaste arvelt (nagu meil kõigil). Kui pole käepärast treenerit võtta, kes sulle nii toitumis- ja treeningkava koostaks, tuleb asi ise ära teha. Jõusaali treeningu puhul võib öelda, et 50% sinu arengust moodustab toitumine ja 50% trenn ehk siis saalis müttamine. Kõhna kehaehitusega inimestel on toitumine isegi veel suurema osakaaluga. Kõigepealt siis tulekski oma toitumiskava paika saada, mis on tegelikult üsangi lihtne, kui loed läbi selle ja selle artikli. Treeningkavad on samuti saadaval siin samas amazon'i lehel, vaata Tööriistad > Treeningkavad. Algajale, kes juba ka korralikult toitub, soovitaks vast 3 jaotatud kava.
  7. Basseinihuumorit

  8. Bio. uurimuse (uued) küsimused. Palun vastake!

    7 päeva laadisin 20 g päevas. 4x5g + iga korra juurde 30g glükoosi. edasi 3 nädalat 10g päevas, kohe pärast trenni seagtud valgu ja 30g glükoosiga. Niiet soz, hoopis 4 nädalat kestis
  9. Bio. uurimuse (uued) küsimused. Palun vastake!

    1) 4 kg 2) 5 nädalat 3) Jah, kõik see 4 kg oli rasv
  10. Milline "keha" on stiimuliks?

    Brad Bitt
  11. Dieet

    Jällegi pole viitsitud ise otsingut kasutada.. Üks artiklitest dieedi kohta saadaval siin.
  12. süda

    Samuti tasuks apteegist osta omega 3 ja 6 rasvhappeid.
  13. päevane kalorihulk

    Hm.. mina nt arvutasin oma päevse kalorihulga niimoodi välja. Keha mass x 2,5g valku (84 x 2.5 = 210g valku päevas). Teada on et valgud peaksid moodustama 30% päevasest energiahulgast, süsivesikud 60% rasvad 10% (ei ole alati nii loomulikult). Meil on nüüd teada 30% 100'st, nüüd arvutame grammid ümber kaloriteks 210 x 4 = 840 kcal = 30%. Siit saame 840 - 30% x - 100% X = 100x840/30=2800 kcal Ristkorrutis ja voilaa 2800 kcal. See on jällegi kõik minu enda teooria aga keegi võiks pulli pärast järgi proovida ja tulemused siia postitada. Edu. Edit: Ahjaa.. kuna teema autori eesmäk on alla võtta, siis vähenda oma kalorite hulka umbes 20% võrra, minul teeks see siis pävaseks ~2400 kcal.
  14. Fat Burner fitness drink !

    Hm.. esimese ideena kargas kohe pähe sellega teha trennieelne proteka shake. Idee järgi kiirendab/aitab see ju rasvu põletada ja see peaks hea olema, või on siin mingi konks?
  15. trenni kord

    Mul on mingi seletamatu hirm, et kui ühe trenni vahele jätan on "kellad". Sai siin just 5 päeva kodus haige oldud ja noo elu pannika oli aga täna trennis (rind ja biitseps) ei olnud üldse nõrgemad kui tavaliselt, ainult kõht oli vedi all läinud. Niiet tõesti 1x ei loe midagi, võibolla ainult siis, kui vorm on parajasti kiirelt kasvav, nt mingi kuuri ajal.
×