Jump to content

scorpion666

Kasutajad
  • Sisu loend

    252
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

1 Neutraalne

scorpion666

  • Tase
    Kasutaja

Kontakteerumise viisid

  • Website URL
    http://

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. Jalgpalli MM - ENNUSTA JA VÕIDA!

    Hispaania-Holland 2:1
  2. Arginiini üledoos....

    Liiga rõve juba. Seda ei ole tõesti mõtet kadestada Krt rind kehvalt ripub nagu
  3. Küsimus PILDIGA

    Miks ma peaksin kuulama mingit paksukest treenerit ? Muidugi tal võib olla teadmisi rohkem kui mul ja kõik vastavad paberid ette näidata, kuid ta ei tekita minus autoriteedi tunnet. Inimene, keda ma kuulan, peab olema minust parem. Loomulikult ei kehti see siis, kui treener on juba vanemas eas ning tal on omal ajal juba kõik saavutused tehtud ja ette näidata. Kui treener on nii hea oma teadmiste poolest nii toitumis kui treeningute kohapealt, siis miks ma peaksin kuulama inimest, kes räägib teistele, kuidas midagi teha, kui ta ise ei rakenda oma teadmisi enda peal...ei julge ? ei viitsi ? puudub motivatsioon ? Milleks mulle oleks sellist treenerit vaja... No offense, aga lihtsalt avaldasin oma arvamust
  4. kõhulahtisus

    See on uus kõhuviirus just põen seda isegi. Esimene päev seest keeras, teisel päeval kallistasin 10+ korda peldikut ja külastasin seda lugematu arv kordi ka muude hädade tõttu. Nüüd 4-s päev ja vaikselt hakkan tundma end inimesena. Palaviku max tulemuseks jäi 38.6. Ei tohi süüa raskesti seeduvaid ained ja samuti happelisi. Näiteks shokolaad, piim, mahl. Soovitatakse süüüa leiba ja vett, banaani.
  5. Millega Alessandro peale trenni tegeleb.

    www.aktivist.ee
  6. Tuleb ka julgestajatest aru saada. See toimub nii kiiresti, et ei jõua reageeridagi. Viljandis olid väga head turvajad. Tihti peale, kui on suurem raskus peal, siis turvajad on liiga ärevad ja vähimagi kangi kaldumise korral kuhugi poole juba rabavad kangist kinni, mis on ääretult häiriv ja rikub katse ära.
  7. 18 peaks olema kaasaarvatud.
  8. Kõik surujad surusid pausiga ja kohtuniku käskude peale : Start, Suru, Pukkidele.
  9. Alessandro, ma pole jah viimasel ajal võistlemas käinud, kuna suurt surumisvõistlusi ei ole/ ei korraldata ja eestikatele ma ei hakka minema enam, kuna loobusin surumissärgi kasutamisest. Tavaliselt nende meeste vastu ei saa Seekord peaaegu oleksin edestanud esikoha võitjat(õnnitlused talle) , kui oleksin oma raskusi hoolikamalt valinud, kuna 182,5 oli tõsiselt kerge. ( saalis rekord 205kg sillaga). Ei julgenud ehku peale välja minna, hea et 182,5 vähemalt kusagil ametlikult kirjas Väga õnnestunud võistlus oli üldkokkuvõttes ja loodame, et tuleb veel. Ainuke asi, mis oleks võinud olla, et esikolmik oleks võinud saada kõik mingid meened. Saan aru, et majanduslikolukord raske, kuid veidike suurem registreerimise tasu ja idee oleks täiesti teostatav, sest siiski kõigil kerge motivaator see medal või pisike karikas ja seda eriti noorte seas ! Muidugi ka endal ilus kapi peal vaadata :P
  10. Hea, et keegi korraldab niisuguseid üritusi ...5+ ! Ja see on hea, et tegu on lahtiste võistlustega ! Kuigi kaaluklassid on väga huvitavad, isiklikult pooldaks veel seal vahel näiteks -90kg kaaluklassi täiskasvanutes. Saan aru, et rahastamisega kehva, kuid võib ju näiteks sümboolse tasu panna 25 eeku osavõtjatele, siis saab ka ehk paremini autasustada.
  11. Rannas lamades surumise võistlus - Ukrainas

    Ise sinna 82-83 ja surun 200 . Mitte puhtalt, tavaline saali surumine. Puhtalt 180-185 headel päevadel.
  12. Tehnika õppimine Jõgeva-Tartumaal

    Hetkel on ta suvepuhkusel, kuid septembrist loodetatavasti taas platsis ja see mees....ta tõesti oskab õpetada super hästi.
  13. Mariusz Pudzianowski suundub jõualadest MMA-sse !

    Kinnitan kasutaja killerleib juttu Info pärineb kindlast ja usaldusväärsest allikast. Marius läheb alles siis võistlema, kui talle makstakse selle show eest teatud summa raha...mida siiani ei ole veel tehtud.
  14. BONSUNA SELJATRENN!

    IvoP palju on sul surumise tippmark ja palju sel momendil kaalu on olnud ?
  15. Jose Raimond - 90 kg mehed näevad välja nii!

    Rind tundub mahajäänud olevat..võiks veidi suurem olla. Ja kõhu saab ta selleks ajaks kindlasti kuivemaks veel
×