Jump to content

fitlove

Kasutajad
  • Sisu loend

    5
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

fitlove

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 03.05.1992

Profiili informatsioon

  • Sugu
    f
  1. Trenn venib pikaks

    Tere Olen kolm kuud jõusaalis treeninud 4x/n (2x alakeha ja 2x ülakeha). Tunnen, et selline sagedus (1 lihasrühm 2x/n) mulle sobib. Mure selles, et trennid hakkavad väga pikaks venima - eriti ülakeha päeval - ja viimaseid harjutusi teen juba üsna tüdinult. Lisaks tunnen, et tahaks nt seljale rohkem aega pühendada kui ülakehapäeval ette nähtud 1-2 harjutust. See venitaks aga trenni veel pikemaks. Sellepärast tahaks nüüd kava mingil moel muuta. Kas ainus variant oleks lisada nädalasse trennipäevi? Või on mingi sobivam split olemas? Üle 4x väga ei jõuaks saalis käia. Tänud!
  2. Milline Fasti proteiini pulber?

    Millised need konkreetselt on ja kus müüakse?
  3. Amani teekond bikiinifitnessis

    Hei! Jälgin huviga su tegemisi ja võtan ka šnitti toitumise/treeningu kohta Oled mu meelest väga tubli ja hea eeskuju! Käin ise 4x/n jõusaalis ja teen 2x alakeha ja 2x ülakeha. Sa tegid vist ka alguses midagi sarnast Nüüd tunnen, et hakkaks nagu ülekoormus tekkima, ei jaksa iga trenn maksimaalselt pingutada, lihased ei taastu ära, on kuidagi kanged. Eks muu elu väljaspool jõusaali ka väsitab. Olen lugenud, et nädala teine trenn võiks kergem olla, aga milline see kergem trenn konkreetselt siis on? Kas kergem raskus või vähem kordusi või vähem seeriaid või mida nendest aspektidest muutma peaks? Kuidas sina tegid ja kuidas ära taastusid? Ja teine küsimus on mul aeroobse kohta. Kas teha seda jõusaalist vabadel päevadel? Samas nii ei jäägi ühtegi puhkepäeva järgi..
  4. SKG transformation journey

    Kas sääred krampi ei tõmba seda harjutust tehes? Proovisin ise jõusaalis teha ja no ei saa, sääred lähevad kohe krampi.
  5. Toiduainete kaalumine enne/pärast töötlemist

    Aitäh vastuse eest! Harjutan end nüüd ümber toitu toorena kaaluma. Keeruline on ainult siis, kui teha korraga suur kogus, nt keeta riisi mitme päeva jagu. Siis peab kuidagi kaalu järgi selle hunniku portsjoniteks jagama, aga ometi kaalun siis juba valmistoitu.
  6. Tere Tekkis küsimus, kuidas oleks täpsem toiduaineid kaaluda kalorite, V, R, SV arvestamiseks, kas enne või pärast kuumtöötlemist. Siiani olen kaalunud kõike pärast praadimist/küpsetamist ja arvestanud paki peale märgitud kaloreid, aga loogiliselt võttes tuleb sealt ju viga sisse. Nt praadisin 500g hakkliha, järgi jäi sellest 450g. Kui nüüd kaalun endale taldrikule 100g, siis kas saan ikka arvestada seda, mis pakil kirjas või pean selle teisendama toore liha kaaluks (ehk siis arvestaks kaloreid hoopis nii, et 100g küpsele lihale vastab ca 110g toorest ja sisestakski myfitnesspali 110g)? Nt riisi puhul olen niimoodi arvestanud. Sama küsimus ka nt kartuli, külmut.köögiviljade, kanafilee, ühesõnaga kõige selle kohta, mida kuumtöödeldakse.
×