Jump to content

rustik

Kasutajad
  • Sisu loend

    17
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

rustik

  • Tase
    Algaja

Kontakteerumise viisid

  • Website URL
    http://

Profiili informatsioon

  • Interests
    jõusaalitreening , reisimine
  1. kõht,kõhulihased

    pane suuremat rõhku aeroobsele.mida sa sööd ja millal? selle 7x nädalas treeninguga võid sa ülepingutada !!!
  2. tuharalihased

    jutt õige . ja tänan teid
  3. tuharalihased

    me teame palju kätest ja jalgadest ja rinnast ja seljast ja eriti hubitab kõiki nende käe suurus kuid --- millisel heal meetodil saab tõhusalt ja efektiivselt tuharalihaseid treenida nii massi kui reljeefsuse osas --- tundub ,et see pole mitte kõikse lihtsam lihasgrupp
  4. Keemia

    loomulikult on tipud keemiat täis --- siin pole miskit imestada ,sest ilma selleta nad poleks pooltki seda mida näha saame ; ja liiguvad teatud ained ka meie turul ja kel julgust-tahtmist-raha kasutavad neid rohkemal või vähemal määral.
  5. Küsimus otile ja teistele tegijatele!

    jep.olem küll siin foorumis uus oleskleja kuid jõusaalis käidud ikke juba üksjagu.siinkohal liitun eelpool kõnelejatega -- surfa veidi ringi ,nii sellel kui sarnastel lehekülgedel ja kogu infi . ja kõikse parem on personaalselt rääkida treeneriga ning tasu eest tehakse sulle kavad ja toitumised ja saad vastused proteka (ja muu) ning dieedi kohta!!
  6. pullover - kuidas tõhusam?

    kuna siin on tähtis ja oluline seik puusade ja selja ning õlgade asend --nimelt puusad peavad olema all pool kui õlad ,siis ainus võimalus seda teha on risti üle pingi.USU MIND--olen Otiga saalis sel teemal rääkinud ja ise aastaid sedasi ka teinud!!!
  7. Solaariumi kohta küsimus !

    lihasmassile solaarium küll miskit juurde ei anna ,küll jah toob ta olemasoleva lihase paremini esile -- tõmmul nahal reljeefsus ju paremini märgatav.OLE ETTEVAATLIK ,sest ega nahk liialt palju seda kiirgust kannata ja silmadele katted ette!!!!---üliaktiivsed solaariumis lamasklejad (üle 500 min aastas ) kahetsevad oma tegusid siis ,kui vanust üle 40 ,sest nahk on väsinum ja kortsulisem!!
  8. karvad

    kui sa ei taha ,et uued karvad tugevamad oma struktuurilt ei oleks (seda muidugi kümnete ja järjepideva eemaldamiste tagajärjel ) ,siis ära muud kasuta kui geeli ,või salongis pakutavat eemaldust. shiletiga jäävad juured alles ja karv kasvab lõpptulemusena tugevam ja jäigem kui ta seda oli kunagi algselt!!!!
  9. piima tarbimine

    joon meeletult piima ja seda rasvata versiooni.igal juhul kasulikum kui magus mahl või kohvi!!
×