Jump to content

Semmi

Kasutajad
  • Sisu loend

    20
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Semmi

  • Tase
    Algaja
  1. Kas küsimus on üksnes punnis kõhus või oled ka ülekaaluline? Üksnes punnis kõhu puhul võib mingil määral olla süüdi ka halb rüht
  2. Ei ole vaja k6htu nii palju treenida!

    Vastupidi. Kahjuks tänu sinusugustele ongi eesti keel varsti välja surnud. Kirjakeeles võiks ikkagi eesi keeles kasutada korrektset kirjaviisi...saan aru, kui klaver ei võimalda seda, aga sul näikse täpitähed kõik ilusti olemas olevat, kahjuks ei taipa sa neid kasutada.
  3. Ei ole vaja k6htu nii palju treenida!

    Msn-i keelt kasutan kuna , siit ostetud laptopil pole eesti keelt peal, kirjavead on tingitud praktika nappuse t6ttu!Kui sulle sobib siis suhtleme inglise keeles edasi? Selge. Ei tahtnud kedagi kritiseerida, lihtsalt arvasin, et Sa põhjuseta niimoodi kirjutad ning avaldasin arvamust, et raske aru saada jutust niimoodi.
  4. Ei ole vaja k6htu nii palju treenida!

    Ma mõtlen Su eesti õigekeelt, olematuid täpitähti, w täht v asemel jms, mida mina pean nö MSN-i keeleks.
  5. Ei ole vaja k6htu nii palju treenida!

    PT LOndon....jube raske on su poste lugeda. Mis keeles sa kirjutad??? Võiksid ikkagi eesti keele juurde jääda.
  6. Taimne valk: soja, sojavalk, sojajahu

    Krt jah, kui keegi teab kuidas see makaroni/nuudlitootmine täpselt teab, siis võiks miskit kommenteerida.
  7. Taimne valk: soja, sojavalk, sojajahu

    Palun öelge, kuidas asi tegelikult on: Kas taimne valk on lihaskasvu silmas pidada kasulik või mitte? Olen aru saanud, et loomne valk lihase kasvatamiseks asendamatu, kuid kas siis taimset valku ei peaks üldse toidukorra puhul arvestama? Küsin just seepärast, et paljudes pastatoodetes valgusisaldus suur. PS. minumeelest foorumi otsing ei funktsioneeri korralikult :S Annuse valgujutust leidsin siis sellise lõigu : Valke, mis sisaldavad kõiki nn. asendamatuid aminohappeid, nimetatakse täisväärtuslikeks. Sellised on kõik loomse päritoluga valgud (liha, piim, munad). Enamikus taimsetes valkudes on üks või mitu asendamatut aminohapet puudu, kuid siit ei maksa teha järeldust, et taimseid valke poleks mõtet süüa. Ehk siis tõstatan küsimuse nii, et kas pastatooteid on mõtet arvesse võtta päevase valgukoguse arvutamises?
  8. Robocopi uus pood.

    ON'i 100% Whey Gold Standard.....kas seda toodet amazoni netipoodi kah tuleb millalgi või saab asja ainult kohale minnes osta? Või pole enam sedagi võimalust? Keegi võiks kommenteerida.
  9. Mulle maitses ning võtsin uueks jõusaalijoogiks. Kuna hind on soodne, siis mõtlesin proovida. Fatburneritest olen proovinud kõigest seda kollast (1000), see ei maitsenud.
  10. Proteiini sisaldavad asjad :P

    Minu uus avastus on Farmi kohupiimakreemid, kus valgusisaldus võrreldes teiste kreemidega väga suur (rosina ja jõhvika omas on sajas grammis 13g valku). Totsik ise 220g. Kuna kodujuust hakkas vaikselt juba vastu, siis oli nende leidmine palsam hingele. Selveris juba mõnda aega need ka allahinnatud - 7.50 totsik. Mõnel muidugi paneb käe ette suht suur süsivesikute ja rasvade sisaldus, aga kui mitte päris viimasel toidukorral mitte süüa, siis mulle kärab kenasti.
  11. Kus trennis käid ja kus elad???

    Tallinn ja Peda jõusaal (TLÜ)
  12. Kaasvõitlejatele

    1. jõusaal 3-4x nädalas 2. aeroobne 4 või rohkem 3. 1 trenn u. 1h 4. venitan seeriate ja harjutuste vahepeal ja 5min lõpus 5. söön kuskil 3-4 korda päevas 6. erinevatel põhjustel söön ebaregulaarselt 7. kaloreid otseselt ei loe, aga toiduaine pakendil viskan ikka pilgu peale palju ja mida... 8. magan 8h umbes 9. vedelikk u. 1-2 liitrit 10. alkoholi tarbin keskmiselt kord kuus, seda väheses koguses (a la 1liiter siidrit). õlut ei joo üldse 11. pole kunagi suitsu proovinudki 12. toidust eelistan kana ja piimatooteid 13. pähklid 14. eriti ei keela midagi endale (va arvatud muidugi igasugu rämpstoit) 15. eesmärk on hoida ennast heas üldises füüsilises vormis
  13. Triceps

    Soovitatakase jah antagoniste (nn vastandlihased) samal päeval teha.
  14. Paast

    Sai kah sõjaväes nn. Ellujäämisel käidud. Ehk siis 5 päeva, sel ajal söögiks 5 ülipisikest külmunud õuna, 5-e peale 1 elus kana maha tappa ja ära süüa ja kahe peale 1 kala (vist oli koha). Totaalselt paha oli olla pärast, energiat absoluutselt ei olnud, sest kogu nälgimine algas 30 km rännakuga ja lõppes 5 km rännakuga. Tagasi jõudes peale õhtusööki kõht valutas nagu segane! Süüa oli mõnus alles järgmisel päeval! Siis läks kõik ludinal alla!
  15. Paksus ja geenid.Millised arvamused?

    Päritakse alati ikka millegi eelsoodumus, aga see ei tähenda, et kui sul on eelsoodumus rasvuda, siis korraliku toitumisega sa normaalne olla ei saaks. Kui inimene tahab, siis on alati võimalik. Muidugi on erandina mõned haigused, mis kehakaalu oluliselt suurendavad ka korraliku toitumise juures. Endal näiteks tundub, et on eelsoodumus rasvumisele, aga korraliku toitumisega suudan asja normis hoida, aga see viimane rasvakiht ei taha mitte kuidagi ära tulla kunagi, kui ta juba tekkinud on.
×