Jump to content

laukus

Kasutajad
  • Sisu loend

    71
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

laukus

  • Tase
    Värske olija
  • Sünnipäev 06.11.1986
  1. Toitumine 24h vahetuses

    Tere Selline küsimus, et kuidas peaks toitumise tegema kui käia tööl vahetusega 24h. Kas süüa nt üks vahepala juurde v koguni üks täis eine öösel? Ja kas süüa hommikul peale tööd v kohe magama ja ülesse tõustes teen hommikusöögi? Kõik mõtted oodatud kuidas toituda sellise töögraafikuga
  2. Ongi hea vorm
  3. Ei ma saan aru, et lean muscle mass on puhas lihas mass, lihtsalt tekkis küsimus/huvi mis see tissue mass on no lean on mul 75 ja tissue on 83 ja ise kaalun 86 kg. Jus siis 8kg in organid.
  4. No ma siis ei muretse enem, et jalad peale trenni nii kaua valusad. Järelikult oli hea trenn Ei hakka uut teemat tegama, aga käisin mõõtmas oma lihasmassi ja rasva %. Ja tekkis küsimus, et muscle tissue mass ja lean muscle mass, mis neil vahet on? Ma saan aru, et see lean muscle mass on see puhas lihas, aga mis mass see tissue on siis. Selline tobe küsimus, aga ehk keegi selgitab.
  5. Tere, kaks muret on. Esiteks treenin jalgu üks kord nädalas ning probleem seisneb selles, et jalad on pea terve nädala valusad. Milles võib probleem olla, sest päeva lihas annab ehk tunda on ok aga terve nädala ja nii et ķäia on valus. Teiseks ma ei ole enda imetleja jõusaalis ja ei pannud tähele, et minu nõrgem vasakpoolne õlg on arengust maha jäänud ja on väiksem. Kuidas seda probleemi lahendada. Hetkel siis teen õlgasi eraldi nö hantlitega jne ja peale setti teen vasakule õlale 4-6 lisa kordust, et järgi aidata. Kas saaksin veel kuidagi midagi muuta treeningus, et vasak õlg järgi jõuaks? Tänud R.
  6. Treening

    Kas oleks ehk mõtekas teise poole nädalast teha seeriad püramiidi järgi? Ja suured tänud DarkCloud informatsiooni eest.
  7. Treening

    Kas peaksin vähendama harjutuste hulka kavas kuna hakkan tegema kaks korda nädalas lihasgruppe läbi, et vältida ületreeningut? Palju üldse oleks mõistlik siis harjutusi teha ühele lihasgrupile: rinnale, biitsepsile, triitsepsile, seljale, õlale, jalgadele? Tänud
  8. Treening

    Tere, Ma tahaks jõutreeninguid teha, nii et ma treeniks 2 korda nädalas kõiki lihasgruppe või ehk suuremaid ainult kaks korda?. Kas peaksin muutma treeningkava, kui nädala algus teen intensiivset jõutrenni, siis teise poole nädalast teha sama kava sama intensiivsusega või näiteks 80%- ga või teen rohkem kordusi või muudan nädala teise poole harjutusi mingil määral. Tänud.
  9. Jõusaali põrand

    Leidsin kodust puitlaastplaate pole nii tugev kui vineer võibolla aga proovin olemas olevaga teha, et vähem raha kulutada ja kuna keldri lagi on 205cm siis ei saa eriti kõrgeks seda tõstepõrandat ajada panen 2 plaati alla ja 2 plaati risti peale lasen kruvidega kinni ja ostan kummikattega kettad ehk ajab asja ära vähemalt ei ole otsest kokkupuudet põrandaga kui peaks kang maha prantsatama.
  10. Jõusaali põrand

    ehitan omale koju keldrisse jõusaali ruumi nii sirka 20 ruutu ja mõtlen kuidas põrand teha, hetkel on seal lihtsalt betoon põrand, kas osta kummi matid (kui paksud peaksid olema, et raskustele vastu peaksid ja kust osta?) või siis jätan betoon põranda ja ostan kummikattega kettad? Või on kellgil müüa vanu staadioni kummimatte?
  11. Toitumine

    Tere selline küsimus, kas on mingit toidulisandit, mis asendaks näit. lõuna/õhtusööki? Kuna töö on selline, siis alati ei ole võimalik süüa korralikult ja vahest ei ole üldse aega süüa, ma arvan, et korraliku toidukorda ei saa asendada lisanditega aga midagigi mis ei lase täitsa näljas olla, kui tõesti ei ole võimalik süüa midagi muud. Ning ka selline küsimus, kas jõutrenni võiks teha hommikul ennam tööd, mis tähendaks seda, et ilma söömata `? Ettetänades
  12. Kreatiin

    Kui kaua võib seda kreatiini võtta, kui ma võtan lihtsalt 5g päevas? Kas mingi hetk peab pausi ka tegema? Ning kui tarvitan 5g per day, siis mõistlik ikka võtta peale trenni või võib kohe hommikul sisse võtta? Aitäh
  13. 2 küsimust

    Tere, Kui tihti peaks vahetama treeningkava? Milline harjutus asendab http://www.fitness.ee/exercise_show.php?groupID=5&key=4〈=1, trenazöör välja jättes! Ette tänades!
  14. Kodus treenimine (vajalikud riistapuud)

    siiani olen kodus teinud, mõningad kettad soetanud raskuseks, kõhulihastele ja kätekatele, nüüd mõtlesingi, et paremat tulemust saada oleks vaja asju juurde või siis tõesti jõusaali minna,, reval jääb tee peale muidugi!
×