Jump to content

LION

Kasutajad
  • Sisu loend

    7
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

LION

  • Tase
    Vaatleja
  1. vajax abi!

    Nu mis ma kaalun....mingi 70 kg:D
  2. vajax abi!

    Ei jah...ma tean et rind on jah natsa nõrk:D kuid üritan asja parandada!!!
  3. Kui vanalt olex soovitav trenni teha?

    olen ise ka hetkel 16...kuid olen juba trenni teinud 6 aastat....Klassikalist tõstmist!(aga et öeldakse et see ala paneb kasvu kinni) kuid ma olen visanud 2 aastaga 20 cm kasvu niiet ma usun et see jutt on üprisgi vale)
  4. kehakaalust rohkem

    Ei oskagi kohe öelda kuid ma arvan et kehakaaluga samapalju surun....ma alles naq olen lamades surumist teinu mingi 3 nädalat....60 pealt 70 nele!
  5. vajax abi!

    Puhkan ikka....naq esmaspääv (jõusaal või puhkus) teisipäev(jõusaal ja kergejõustik) Kolmapääve(jõusaal kergejõusik) Neljapääv(jõusaal kergejõustik) reede(klassikaline tõstmine) Laupääv(klassikaline tõstmine) pühap(puhkus) aga ma tahax et keegi soovitab mingit treeningprogrammi.... naq et isetegevus on isetegeus!
  6. vajax abi!

    Tahaxin naq ülakeha korda sääda...sest minek Audentese spordikooli...ja käsipallile....tahax nii jõudu kui massi!! Kuid et ma olen jõusaalile keskendunud nüüd 7 kuud ja hetkel on tulemused sellised: Lamades surumine 70kg kükk turjal 140kg biitseps 40kg tõukamine 100kg ja rebimine 80 kg Oskad sa soovitada kiiremax arenguks. Käin 4 korda nädalas jõusaalis ja 3 korda nädalas mängin palli! Olen klassikalist tõstmist teinud naq juba 6 aastat aga nüüd tahax keskenduda Bodybuldinguga!!!!!! Aidake siis soovitustega nii söömise kui tennikavade puhul!
×