Jump to content

Opossum

Kasutajad
  • Sisu loend

    5
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Opossum

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 01.01.1992

Profiili informatsioon

  • Sugu
    m
  1. Vitamiinid

    ROtteri pakutud lingilt: The vitamin B complex consists of 12 related water-soluble substances. Eight are considered essential vitamins because they need to be included in the diet. Four are not essential because the body can synthesize them. B1 (thiamin) B2 (riboflavin) B3 (niacin) B5 (pantothenic acid) B6 (pyridoxine) B7 (biotin) B9 (folic acid) B12 (cobalamin) The four unnumbered components of the B complex that can be synthesized by the body are choline, inositol, PABA, and lipoic acid.
  2. Vitamiinid

    Täpselt nii tegingi. Kerge mix on ka, aga valdav enamus ikka püridoksiin. Koguseid esialgu väga suureks ei aja, käin aegajalt vaatamas, kas ja kuidas prolaktiinile mõjub. Kompleksi võtsin sellise, kus sees need 8 B-vormi, mida keha ise ei sünteesi. Pakutakse ka selliseid, kus sees kõik 12 vormi, aga loogiliselt võttes muutub siis keha ise sünteesimisel "laisaks"?
  3. Vitamiinid

    Tänud põhjalike vastuste eest. Nojah, tegin ka seal. Ühtegi nimetatud kolmest näitajast neil tavanimekirjas polnud ja vahendavad neid läbi teis(t)e labori(te), sellest ka võrreldes tavatestidega kordades kõrgem hind.. Miks? Mingil põhjusel müüakse neid ju eraldi kah.
  4. Vitamiinid

    Jaa, kõik ikka prolaktiini alandamise eesmärgiga. Teadusuuringuid pole ise lugenud, aga foorumitest jms jäi silma, et selleks kasutatakse peamiselt 3 ainet - B6, E-vit ja tsink. Kuna mulle see "multivitamiini variant" ei meeldi (tahaks ikka probleemi algse põhjuseni jõuda), siis käisin neid kolme näitajat ka testimas. Tsingi tase oli väga kõrge, B6 ja E-vit alla keskmise, kuid siiski referentsvahemikus sees. Palju neid vereteste vitamiinide puhul üldse usaldada saab? Võib ka muid efektiivseid meetodeid prolaktiini puhul soovitada. Teine küsimus - kui ma nüüd mõnda neist vitamiinidest tarvitama hakkan (pigem B6 siis), kas siis peaks võtma kuuridena või võib väiksemat kogust (nt. pakendil märgitud maksimumi, mida reaalselt võib pigem madalaks koguseks nimetada) igapäevaselt jäädagi võtma? Näiteks B6 puhul on see pakendi max soovitus 100mg/päevas, samas võib igalt poolt lugeda soovitusi 200-300mg võtmiseks.
  5. Vitamiinid

    Tere Sooviks hakata võtma B6-vitamiini. Lugesin, et Püridoksiini vormist on parem Püridoksaal-5-fosfaat (P-5-P) vorm, et keha omastab paremini ja lisaks väiksem võimalus närvisüsteemi kõrvalmõjudeks (ok, nii suuri koguseid ei tarvitaks nii või naa). Kas Eestis on kuskil P5P varianti mõistliku hinnaga saadaval? Teine küsimus on E-vitamiini kohta. Kasutaja AlanBStard on siin foorumis mitmes teemas hirmutanud, et tavalise apteegist ostetud E-vitamiini manustamine võib kehale hoopis negatiivse efekti anda. Kuna keegi talle vastu pole vaielnud, siis eeldan, et nii ongi? Mis nime alt ja kust selle "õige" E-vitamiini siis Eestist leiab? Küsimused on ajendatud sellest, et vaja prolaktiini taset veidi madalamaks saada.
×