Jump to content

madis_r

Kasutajad
  • Sisu loend

    68
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

madis_r

  • Tase
    Värske olija
  1. Magamine

    Ah et ei saa magada. Milleks see kool siis on ? Tagumine pink ja kellegi pikemakasvulise taha istuda ja..
  2. 5x5 Süsteem

    Rebane sa tee robot sellistele meilidele vastamiseks. if (find(proteiin on paha, ma teen trenni 8 korda nädalas, ma ei söö keemiat nagu valk etc)) then sendmail: "Oled väga kõva mees. Kahju et pead kusikute seas elama. Konto kustutatud. Head aega."
  3. Alkohol

    >> Mis kahju on kui ennast peale trenni mällarisse jood ? No comments..
  4. Teie seksuaalne orientatsioon?

    Vaadake. Pede sorgib teise _mehe_ _tagumikus_. No ma ei või. Lesbi samas limpsib teise naise... Seda võib ju isegi teha Järelikult lesbid ok, peded rõvedad. Kahjuks on reaalelu lesbid erinevalt pornosaitide lesbidest enamasti karmid mehelikud eided, paksud ja lühikeste juustega. Nii et pole neist kasu midagi. Jõusaalis on pedesid (vähemalt selliseid kes nii käituvad) ikka nähtud, vähemalt hetero ei katsu enda õlitatud muskleid peegli ees käidavas kohas ja ei harjuta tantsusamme. Avalikult. Ise julgen ennast vanakooli-heteroks lugeda, kahju on ainult sellest et mitut naist võtta ei saa. Kenad eided lähevad igatsorti tolgustele, võiks hoopis minu juurde kolida. A noh see on elu, ei saa kurta midagi
  5. viiliga kerad alt ära, vat see oleks alles kataboolik. Muidugi peab kaklema, siis on nii kena pärast traumapunktis juttu ajada ja ooteruumi televiisorist seebikaid vaadata.
  6. Olen HÄDAS!

    ajuvitamiine. Kui nüüd tõsiselt rääkida siis vaata amazon.ee tekste, siin on inffi rohkem kui sul tarvis. Ja pole sa hädas midagi, mõtle kui sul hommikul peeglist linnarpriimäe lõust ja keha vastu paistaks vat siis oleks põhjust kisada.
  7. Küsimused jalatreeningu kohta

    Enamus kavasid soovitab kükki teha just trenni alguses. Paneb vere käima ja hiljem on väiksemaid harjutusi kergem teha. Minu puhul vähemalt on nii. Kükk on ju põhiharjutus.
  8. Umbkaudne 80% kindel toitumiskava.

    et siis tavatoit on kallis, sööme preparaate. Way to go. "Kallis, me unustasime hommikul oma toidutablette võtta" "Oh ei, mu lendauto kindalaekas on terve purk" Ma pole Kiivikas aga ma ütlen et toidulisand on ikka toiduLISAND.
  9. Umbkaudne 80% kindel toitumiskava.

    Kui sa ei tea millistes toiduainetes on proteiini ja seetõttu jood sheiki siis, sorry vaan, ei ole sul eriti eeldusi ja teadmisi mingit "toitumiskava" koostada. Maksa Otile, summa ei ole suur ja sa saad kava mis on toitumiskava.
  10. küsiks arvamusi kava kohta :)

    ei usu. Kui tuled nõu küsima siis lepi sellega et vastus on JALAD. Võid lugeda interneti otsast lõpuni läbi, vastus on ikka JALAD. KÜKID. Jõudu
  11. Kava...Mis arvate

    See on enamasti 2. või 3. punkt inglilskeelsete lehtede "faq" listides. "I run for my legs" Mis on vale. Kui tahad lihaseid, pead tegema ka jalgu, jooksmine arendab ikka aeroobset ja sitkust, mitte ei kasvata lihast.
  12. toidulisandid ja sündimata lapsed.

    Ma pidasin silmas ühte ja sama pauku, kui detailidesse laskuda
  13. Valusate lihaste peale trenni tegemine...

    Kui kodus teha siis ma ei näe nagu probleemi selles et jõutõmme üle keha mõjub.
  14. toidulisandid ja sündimata lapsed.

    teadma-jah. arvata pole vaja. talupojatarkusega kaugele ei jõua. Üldiselt saab trenni ka ilma lisanditeta teha, pead ainult sööma nagu obene. Aga kui konkreetselt öelda siis meestel ei tarvitse väga pabistada, kuna pauk ei istu, erinevalt munarakkudest, terve elu organismis. Vähemalt enamikel meestel, munkade kohta ei oska öelda.
  15. Valusate lihaste peale trenni tegemine...

    Parim harjutus seljale on jõutõmme, vaata netist. Aga kang peab raske olema, sinu puhul (kui pole enne eriti teinud) arvatavasti alates 70kg ja see tõuseb ruttu üle 100. Teed 20sed seeria ja siis tunned
×